Εκτός αν είναι ο κουλ στ@ρχιδιστης ΚαρότοςΚαμιά γάτα δεν άφησε ποτέ κανέναν να κοιμηθεί το πρωί... Εκτός κι αν υπάρχει αυτόματη ταΐστρα...
Κ μετά αφού έχεις σηκωθεί για το πρωινό του κυρίου κ αφέντη, ε θα κουκουλωθεις να βγάλεις κ το σκύλο.
ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΜΕΝΟΙ ΣΑΣ ΛΕΩ!
(Μη δίνετε σημασία, κάτι δικά μου)
Είναι που έχει βάλει το γκρέμλιν να καθαρίζει για πάρτη του, αλλιώς σιγά μη σ'άφηνε. Πολύ μπροστάΕκτός αν είναι ο κουλ στ@ρχιδιστης Καρότος
View attachment 75496
Το δικό μας ξυπνημα περιελαμβάνει γκρεμλιν σε κατασταση zoomies να χοροπηδά, γαυγίζει, τραβάει ακρα και να σε σπρώχνει με την πάτουσα να ξυπνήσεις και ο κυριος Καρότος ,βράχος ηρεμίας, εντελώς ασυγκίνητος αράζει καθως το γκρεμλιν χοροπηδάει εξαλλα αποπάνω του .![]()
πράγμα σπάνιο, δεν έχω δουλειά και χαζεύω...λύσε μου μια απορία: όταν λες το ένα πόδι σηκωμένο, εννοείς ότι κάθεται στον ποπό και έχει το ένα μπροστινό χεράκι λίγο λυγισμένο να μην ακουμπάει κάτω??? τι σχέση εχει αυτό με τα pointer στο κυνήγι? ή είμαι χαζή και δεν κατάλαβα κάτι???συχνά το ενα πόδι σηκωμένο σαν pointer στο κυνήγι
πανε χρονια ε (πως περνάνε τα ατιμα) αλλα νομιζω αυτο παρακατω εννουσα,πράγμα σπάνιο, δεν έχω δουλειά και χαζεύω...λύσε μου μια απορία: όταν λες το ένα πόδι σηκωμένο, εννοείς ότι κάθεται στον ποπό και έχει το ένα μπροστινό χεράκι λίγο λυγισμένο να μην ακουμπάει κάτω??? τι σχέση εχει αυτό με τα pointer στο κυνήγι? ή είμαι χαζή και δεν κατάλαβα κάτι???
θα την απαθανατίσω και θα σου στείλω...
Δεν είναι ιδέα σου. Βαρελάκια με πόδια είναιΦαίνονται και καλοταισμενα ή είναι η ιδέα μου;
Ξεκίνησαν απο κάπου Οινούσες , τα βρήκαν σε κατι βραχονησίδες 16 ιανουαρίου. Μεγάλη ιστορία το πως βρεθηκαν σε μένα οι δυο. Τελοσπαντων δε ξερω τι τρωγαν, σιγουρα τα ταισαν και καλα τις 12-13 αυτες μερες, γιατι ηταν σε κλουβι και στειρωθηκαν και τα πλακωσαν και στο φαι. Επίσης 5 μερες εδω τρωνε και δε κουνιουνται. Η μαυρη ειναι λιγο θρεμμενη είναι και κοντοχοντρη ως σουλουπι , η αλλη ειναι φάση γκρεμλιν κυνηγοσκυλοσουλουπι, ξεγελαει το τριχωμα. Παντως για εγκατελειμενα σε βραχονησιδα 6-12 μηνες εμενα μου φανηκαν θρεφταρια και πολυ γυαλιστερα.Πολύ γλυκά σκυλακια. Πως που γιατί;;;
Φαίνονται και καλοταισμενα ή είναι η ιδέα μου;
Φιλοξενια εννοειται, οσο χρειαστει να ετοιμαστουν για τη ζωη στη πολη.Λογικό να είναι μαγκωμενες. Θέλουν τον χρόνο τους. Θα τις κρατήσεις να χαρεί και ο Μπάτμαν ή θα τις φιλοξενήσεις μεχρι να βρεθεί κάτι;
Το διάβασα αυτό!!! το θυμάμαι γιατί μου έκανε εντύπωση πώς βρέθηκαν και κυρίως πώς επιβίωναν εκεί...Ξεκίνησαν απο κάπου Οινούσες , τα βρήκαν σε κατι βραχονησίδες 16 ιανουαρίου.