Tα σκυλιά μπορούν να στήνουν παγίδες;

Μπορούν να σκυλιά να στήσουν παγίδες?

• Total voters
    21

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
Δύο πρόσφατα περιστατικά, μια ροτβαιλερίνα μου 2 χρόνων έστησε δυό παγίδες, στην πρώτη έβαλε το κεφάλι της κάτω απο το χέρι ενος επισκέπτη, ο οποίος έκανε το λάθος να προσπαθήσει να την χαιδέψει στο κεφάλι απο πάνω με αποτέλεσμα να φάει μια ευτυχώς ελαφριά "διόρθωση", στην δευτερη άφησε επίτηδες το αγαπημένο της κουκλάκι δίπλα σε μικρό κουτάβι με προφανή στόχο να το πάρει για να φάει διόρθωση.

Κατα την γνώμη σας τα σκυλιά μπορούν να στήνουν παγίδες? εγώ πιστευω πως ναί.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.797
8.004
Λογικά θα μπορούν γιατί κάποτε ήταν κυνηγοί για να φάνε και έστηναν παγίδες για να πιάνουν το θήραμα τους. Αλλά στα παραδείγματα που αναφέρεις ο σκύλος μου φαίνεται πολύ δολοπλόκος! :p

Πάντως σχεδιάζουν την επόμενη κίνηση τους και αυτό το έχω διαπιστώσει πολλές φορές.
Ο ένας μου σκύλος επειδή κοιμάται στο κρέιτ και όχι στο σκυλοκρέββατο το τελευταίο καιρό έχει αποφασίσει να αλλάξει αυτό και την ώρα του ύπνου τρέχει στο σκυλοκρέββατο ξαπλώνει και κάνει ότι κοιμάται σαν αγγελούδι για να μείνει εκει.

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Δεν ξερω αν ειναι παγιδες η το κανουν για παιχνιδι η επιβολη. Θυμαμαι οταν η Λαρα ηταν λιγων μηνων και την ειχα παρει στο σπιτι ενος φιλου που ειχε ενα μιξ αμσταφ 2 ετων. Ο Λακυ λοιπον (ο σκυλος του φιλου) αφηνε επιδεικτικα το μπαλακι το σε καποιο σημειο. Η Λαρα πηγαινε να το μυρισει και αυτος μεταξυ παιχνιδιου και εκδηλωσης κυριαρχικοτητας εκανε μια μισοεπιθεση και την εδιωχνε απο το παιχνιδι του με μικρες δαγκωνιες στη ραχη. Δεν ηταν ακτιβως παιχνιδι ομως και ειμαι σιγουρος γι αυτο.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.309
Μέλη
20.070
Νεότερο μέλος
Nelson Thea