Tοξικη δηλητηριαση

rottaki

Well-Known Member
4 Αυγούστου 2008
603
1
Κέρκυρα
denis said:
Τί έγινε ρε παιδιά ?? :(
Οι γιατροί ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ είναι ΑΣΧΕΤΟΙ.
Με αφορμη το σχολιο αυτο του Δενις, θα ηθελα να συζητησουμε το θεμα σχετικα με τετοιου ειδους δηλητηριασεις και τροπους αντιμετωπισεις τους.

Τι γνωριζεται, εμπειριες κ.λ.π.

Υπενθυμιζω, καταποση αντι-φλεγνωνοδων, mesulid και xefo-rarid.

Αφου με τους κτηνιατρους δεν βγαζω ακρη......

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Αφου με τους κτηνιατρους δεν βγαζω ακρη......
Εδώ κάνεις λάθος. Καταλαβαίνω την απογοήτευσή σου, αλλά σε τόσο επικίνδυνες καταστάσεις τον πρώτο και τελευταίο λόγο έχει ο κτηνίατρος.
Αυτό ακριβώς θα έκανα - θα έπαιρνα το σκύλο παραμάσχαλα και θα τον έτρεχα στο γιατρό.
Το θέμα είναι να βρεις γιατρό εμπιστοσύνης και άκρες βρίσκονται.

rottaki

Well-Known Member
4 Αυγούστου 2008
603
1
Κέρκυρα
Προφανως τον τελευταιο λογο τον εχει ο γιατρος, αλλα δεν ξερω αν σου εχει τυχει να τους ρωτας για κατι λεγοντας και τι γνωμη σου να δεις πως δυσασχετουνε.

Εν παση περιπτωσει, το θεμα ειναι να ανταλλαξουμε εμπειριες περισσοτερο και λιγοτερο γνωσεις. Πραγμα που δεν μπορεις να κανεις με εναν κτηνιατρο, τους εχω ενοχλησει σχεδον ολους στην Κερκυρα και δεν το πολυσυζητανε παρα σου λενε θα κανεις αυτο κι αυτο και τελιωσε.

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Μου έχουν τύχει πολλά με κτηνίατρους στα 11 χρόνια που έχω το σκύλο μου :)
Θυμάμαι πρόσφατα (έχω αλλάξει φέτος γιατρό) που τον ρωτούσα διάφορα πετάχτηκε ο φίλος μου, του είπε "διαβάζει διάφορα στο ίντερνετ..." και μ' έκανε ρεζίλι!
Αλλά ο γιατρός του είπε απλώς "καλά κάνει". Αυτό το εκτίμησα κι εκτίμησα ακόμα περισσότερο τη διάθεσή του για κουβέντα.

Εμπειρία δηλητηρίασης έχω αλλά ήπιας. Ο σκύλος τότε πήρε κάποιο φάρμακο για το στομάχι (ζαντάκ? Δεν είμαι σίγουρη...) κι έτρωγε κοτόπουλο με ρύζι. Μια χαρά τα πήγε.