Titer test

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Παιδια,εχει κανει καποιος στο σκυλο του ''titer test'' (για την λυσσα) στην Ελλαδα? Αν ναι,ποσο καιρο εκαναν να βγουν τα αποτελεσματα και ποιο ηταν το κοστος?

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Εδω ρε γμτ μου ειπαν οτι χρειαζομαι ενα τριμηνο,γιατι το αιμα το στελνουν Αγγλια..
Απο Ελλαδα φανταζομαι δεν το στελνουν αλλου,αλλα γινεται μεσα στη χωρα,σωστα?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.416
Νομίζω ότι εδώ, τις κάνει ο Δημόκριτος, αλλά κρατάω μια πισινή...

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Νορμαλ μου ακουγεται..
Αυτο απαξ και το κανουμε,ισχυει εφ'ορου ζωης? η μπορει να σου το ξαναζητησουν μετα απο κανα δυο χρονια? Τι ρωταω τωρα..Απλα παθαμε ενα σοκ προχθες στην κλινικη που πηγαμε για να κλεισουμε κεννελ για το καλοκαιρι.Ειπαμε να ρωτησουμε στο χαβαλε αν χρειαζεται να κανουμε αυτο το τεστ οταν θα ειναι να φυγει ο σκυλος απο 'δω και μας ειπαν δεν μπορει να βγει αν δεν το κανει!! Ενω δεν μας ειχαν ζητησει κατι αντιστοιχο οταν τον φεραμε..

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.811
4.113
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Νορμαλ μου ακουγεται..
Αυτο απαξ και το κανουμε,ισχυει εφ'ορου ζωης? η μπορει να σου το ξαναζητησουν μετα απο κανα δυο χρονια? Τι ρωταω τωρα..Απλα παθαμε ενα σοκ προχθες στην κλινικη που πηγαμε για να κλεισουμε κεννελ για το καλοκαιρι.Ειπαμε να ρωτησουμε στο χαβαλε αν χρειαζεται να κανουμε αυτο το τεστ οταν θα ειναι να φυγει ο σκυλος απο 'δω και μας ειπαν δεν μπορει να βγει αν δεν το κανει!! Ενω δεν μας ειχαν ζητησει κατι αντιστοιχο οταν τον φεραμε..
Ναι ισχύει εφ όρου ζωής υπό τον όρο να εμβολιάζεται ο σκύλος κάθε χρόνο εγκαίρως (αν αργίσεις έστω και μία μέρα πρέπει να ξανακάνεις ανάλυση)

Επιστρέφετε Ελλάδα; Γιατί η Ελλάδα το ζητάει (γι' αυτό το κάναμε κι εμείς)

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Και ζητανε δηλαδη απο Ελλαδα?? Αυτο θελουν να μου πουν??Γιατι εμεις τους ρωτησαμε συγκεκριμενα για να ταξιδεψει Ελλαδα.
Oπως και να 'χει μαλλον θα το κανουμε για να εχουμε το κεφαλι μας υσηχο,αν και το κοστος ειναι υψηλο..170 ευρω κοστιζει το τεστ εδω και μου ειπαν οτι πρεπει να κανει το εμβολιο της λυσσας ενα μηνα πριν παρουν αιμα(προφανως για να ανπτυχθουν αντισωματα).Ενα τετραμηνακι συνολο δηλαδη..

Μολις ειδα το ποστ σου Βerna.Οχι,απλα ισως πριν παμε αλλου,να χρειαστει να περασουμε απο Ελλαδα.Γενικα εξεταζουμε ολα τα ενδεχομενα και πρεπει να ειμαστε απολυτα καλυμμενοι.

Last edited:

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.004
1.515
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Το ζηταει η ΕΕ, οταν ο σκυλος επιστρεφει απο χωρα εκτος ΕΕ.
Η φιλη μου για αυτο το εκανε.
Επειδη πηγαν οδικος απο Ελλαδα -Αυστρια και περασαν απο καποιες χωρες που δεν ηταν ΕΕ ( Σερβια π.χ). θα μπορουσαν να τους κανουν μανουρες σε ενδεχομενο ελεγχο.

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Τωρα βγαζω νοημα..Με το δικο μου το μυαλο σκεφτομουν οτι εφ'οσον εχει ευρωπα'ι'κο διαβατηριο και τα εμβολια στην ωρα τους,δεν χρειαζοταν κατι τετοιο για να ξαναμπει σε χωρα την ΕΕ.Εκανα λαθος,ελπιζω να μην το πληρωσουμε ακριβα..

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.416
Δημόκριτος
Εκανε 5 εβδομάδες να βγει.
Και στοίχισε περίπου 50 ευρώ.
Εβδομάδα και 10ευρω :rolleyes:

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.004
1.515
Athens
www.frenchieworld.de.vu
= οτι πρεπει να κανει το εμβολιο της λυσσας ενα μηνα πριν παρουν αιμα(προφανως για να ανπτυχθουν αντισωματα).Ενα τετραμηνακι συνολο δηλαδη..
Οχι απαραιτητα παντος!
Αυτο που τους ενδιαφερει ειναι ο τιτλος αντισωματων να ειναι > 0.5
Αυτο δεν ειναι και κανενα τρελο νουμερο- και της φιλης μου το σκυλι, που ηταν τοτε 6 ετων και ειχε εμβολιαστει μεχρι τοτε καθε χρονο- αλλα 7 μηνες πριν απο το τεστ- ειχε επαρκεις τιτλο!

Σε αντιθεση με την σκυλιτσα της- η οποια εκανε τεστ ενα μηνα μετα απο εμβολιο- αλλα δεν εκανε καθολου τιτλο! Ουτε την δευτερη φορα! Ειναι αυτο που λενε στην γερμανια "Impfversager" ( αποτυχης- εμβολιασμον?). Δεν κανει ποτε τιτλο.

Βασικα λενε ενα μηνα το νωριτερο μετα απο εμβολιο να γινει το τεστ!

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Δημόκριτος
Εκανε 5 εβδομάδες να βγει.
Και στοίχισε περίπου 50 ευρώ.
Εβδομάδα και 10ευρω :rolleyes:
Θενξ Μαρεκο,ουτε το ενα τριτο παντως απ'αυτα που μου ζητανε εδω..Και σε χρημα και σε χρονο.

FrenchieFan,εμεις καναμε το εμβολιο περσυ τον Μαρτιο,πριν ταξιδεψουμε.Τωρα θα το ξανακανουμε και ενα μηνα μετα θα δωσουμε αιμα για αναλυση,δεν πιστευω να παθουμε καμια πλακα και να μην εχει προλαβει να αναπτυξει στο μηνα αντισωματα..

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.811
4.113
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Μην σε αγχώνει ο τίτλος. Ο αποτυχής εμβολιασμός είναι πάρα πολύ σπάνιος. Εμείς κάναμε ανάλυση τίτλου δύο φορές (επειδή τη δεύτερη φορά δεν ήξερα πως δεν χρειάζεται, χαχα) και τις δύο φορές ήταν αρκετά πάνω από το 0.5 που ζητάει η ΕΕ.

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Ωραια τοτε,δεν μενει παρα να δουμε πως θα παει η ιστορια.Θα ενημερωσω μολις εχω νεα ή καινουριες ανακαλυψεις πανω στο θεμα :) Μεχρι τοτε,θα ευχομαι να μην χρειαστει να φυγουμε πριν το τετραμηνο απο 'δω..

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Αλεξια εισαι σιγουρη γι'αυτο?? Γιατι δεν μας παιρνει να βγουν χαμηλα αντισωματα και μετα να το ξανακανουμε.Μετα σιγουρα θα πρεπει να βρω καποιον να του φορτωσω το σκυλο για λιγους μηνες και ειναι πολυ-πολυ δυσκολο..
Και αν ισχυει αυτο,γιατι μετα ζητανε να ξαναγινεται καθε χρονο χωρις καθυστερηση?
Πολλα εμβολια ρε σεις..διαβαζα και αυτο σημερα..
Over-Vaccination - Dog Owners Beware - Whole Dog Journal Article

Last edited:

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.811
4.113
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Μπορεί το εμβόλιο να ισχύει 3 χρόνια, αλλά τι λέει ο νόμος της χώρας; Στη Σερβία πχ το εμβόλιο πρέπει να γίνεται κάθε χρόνο, γι' αυτό είπα πως δεν χρειάζεται επαναλυψη αν γίνεται κάθε χρόνο. Το επιβάλει ο νόμος.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.338
Μέλη
20.109
Νεότερο μέλος
DarthVader3