Love Is in the Air today! :P
miminoula Well-Known Member 26 Νοεμβρίου 2011 1.339 9 45 Κερατσίνι - Νίκαια www.facebook.com 14 Φεβρουαρίου 2012 #1 Love Is in the Air today!
Lucimar Well-Known Member 19 Οκτωβρίου 2011 664 14 Ιωάννινα 14 Φεβρουαρίου 2012 #2 Χαχα!!Τα δικά σου θέλω να δω εγώ Βαλεντίνες!!
miminoula Well-Known Member 26 Νοεμβρίου 2011 1.339 9 45 Κερατσίνι - Νίκαια www.facebook.com 14 Φεβρουαρίου 2012 #3 Αν προλάβαινα να πάω να πάρω τα απαραίτητα θα τις έντυνα ! χαχα!! Κάθομαι και χαζεύω φωτό στο google με σκυλιά Βαλεντίνους και έχω λιώσει στο γέλιο! Έχει κάτι υπέροχες φατσούλες !!! Αξίζει βέβαια να παραθέσω και αυτό το Link του adespoto.gr ! ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΡΩΤΕΥΟΝΤΑΙ-Όχι στο ζευγάρωμα, ναι στη στείρωση Το "νόμισμα" πάντα έχει 2 όψεις !
Αν προλάβαινα να πάω να πάρω τα απαραίτητα θα τις έντυνα ! χαχα!! Κάθομαι και χαζεύω φωτό στο google με σκυλιά Βαλεντίνους και έχω λιώσει στο γέλιο! Έχει κάτι υπέροχες φατσούλες !!! Αξίζει βέβαια να παραθέσω και αυτό το Link του adespoto.gr ! ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΡΩΤΕΥΟΝΤΑΙ-Όχι στο ζευγάρωμα, ναι στη στείρωση Το "νόμισμα" πάντα έχει 2 όψεις !