Οι αθλητικές επιδόσεις του Κάσπαρ (όπως ήταν το καλλιτεχνικό του όνομα

) είναι γνωστές… όσοι είναι στον χώρο θα θυμούνται πάντα την καταπληκτική υπακοή και τις φοβερές μακρινές του….!
Εγώ θα ήθελα να πω δυο λόγια για τον Κάσπαρ όπως τον έχω ζήσει εγώ , ως τον σκύλο του φίλου και συναθλητή μας Δημήτρη…
Ο Κάσπαρ μεγάλωσε και έζησε μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής του με την οικογένεια του…
Άριστα κοινωνικοποιημένος, απόλυτα ισορροπημένος σκύλος χωρίς φοβίες και άλλα προβλήματα βίωνε μια απόλυτα φυσιολογική ζωή δίπλα στον ιδιοκτήτη του….
Είμαι απόλυτα βέβαιη ότι αυτή η ισορροπία και η καθαρότητα του μυαλού του μαζί με την εκπληκτική φυσική δύναμη που διέθετε ήταν οι παράγοντες που βοήθησαν να αναδειχτεί το υπέροχο αγωνιστικό του ταμπεραμέντο.
Ένα μεγάλο μπράβο βέβαια ανήκει και στον Δημήτρη που μεγάλωσε και εκπαίδευσε σκύλο με τέτοιο χαρακτήρα….
Εδώ μαζί με τον Κάσπαρ πριν 5 και βάλε χρόνια σε μια σκυλο-εκδρομή …..
και άλλη μια φωτο απο την ''εμφάνιση'' του Κάσπαρ σε έκθεση μορφολογίας
πρόκειται για την έκθεση του ομίλου της Καλαμάτας όπου πήρε την 4η θέση στην ομάδα...
η συμμετοχή αυτή θα μου μείνει αξέχαστη λόγου της ....άστοχης κίνησης εκ μέρους του κριτή να κάνει ...κεφαλοκλείδομα στον Κάσπαρ προκειμένου να τον ψηλαφίσει....
ενώ ο κριτής λοιπόν είχε πιάσει τον Κάσπαρ απο το σβέρκο και όλοι μας παρακολουθούσαμε παγωμένοι τα τεκταινόμενα περιμένοντας να συμβούν τα χειρότερα.....ο Κάσπαρ έμεινε ακίνητος, ανέκφραστος και απόλυτα ήρεμος μέχρι να ''ξεκολλήσει'' ο κριτής απο πάνω του....
μετά απλά του γύρισε τον πισινό....και δατς ολ....