Victor

pioneelf

Active Member
2 Ιουλίου 2015
38
146
45
Κοίτα,όταν είμαι εγώ μπροστά δεν υπάρχει θέμα γτ έχω την προσοχή μου εκεί.Μην ξεχνάς ότι και η στραβή έγινε γτ ο Βικτορ απλά πήγε να την μυρίσει από πίσω και αυτή αντέδρασε.Αν ήμουν εγώ εκεί δεν θα τον είχα αφήσει να πλησιάσει τόσο.

Το καλό είναι η ότι η γάτα το ξεπέρασε το σοκ και κάνει κανονικά τις βόλτες της.'Αλλωστε ακόμη την βγάζω μόνο όταν είμαι εκεί γτ φοβάμαι ότι είναι πολύ νωρίς για να την αφήσω μόνη,κυρίως για να μην χαθεί και λιγότερο για τον Βίκτορ.

Χρειάζεται χρόνος και υπομονή...σίγουρα θα γίνουν και οι στραβές αλλά στο φινάλε θα τα καταφέρουμε.

• Like
Reactions: Orilis and kosmaki

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
{Θα χε γούστο ένα θέμα στο φόρουμ με ... αστείες καταστροφές (ή καταστροφές σε πράγματα αξίας) που προκάλεσαν τα μπουμπούκια μας!}
Πριν από εσάς για εσάς :D

η μεγαλυτερη ζημια τους

Ώρες ώρες απορώ κι εγώ η ίδια με τις αναλαμπές μου...

http://www.dogforum.gr/community/threads/%CE%B7-%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CF%85%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B7-%CE%B6%CE%B7%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82.1502/

• Like
Reactions: Orilis

pioneelf

Active Member
2 Ιουλίου 2015
38
146
45
Να κάνω μία άλλη ερώτηση...

Ο Victor όπως και η κουταβίτσα μας,μπορεί να μην μένουν μαζί μας μέσα στο σπίτι αλλά έχουν την επιλογή να μπαίνουν ανα πάσα στιγμή στην αποθήκη η οποία είναι μεσοτοιχία με το σπίτι και έχει θέρμανση.Άλλωστε τους έχω κάνει κρεβατάκια και εκεί μέσα τα ταίζω.

Η ερώτηση αφορά στο ότι ο Victor επιλέγει να κοιμάται έξω ακόμη και τις πολύ κρύες μέρες του χειμώνα,όπως πχ σήμερα που ρίχνει και χιόνι.Θέμα δεν έχει με τον χώρο γτ το καλοκαίρι με τις ζέστες κοιμάται μέσα λόγω δροσιάς.

Οπότε τι κάνω,τον αφήνω να επιλέξει μονος του ή να τα κλείνω μέσα το βράδυ?Η μικρή όταν έχει κρύο κοιμάται μόνο μέσα μεσημέρι-βράδυ.