www.topdogs.gr

nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
Topdogs ειναι η νεα κυνολογικη εφημεριδα που ασχολειται με τον καθαροαιμο σκυλο...τις εκθεσεις μορφολογιας τους ελληνες εκτροφεις και κριτες...
Ειναι μια προσπαθεια απο τους πρωτεργατες της οργανωμενης κυνοφιλιας στην ελλαδα...απο ανθρωπους με μερακι και παθος για τον σκυλο.
Τους ευχομαι καλη αρχη στην νεα αυτη προσπαθεια...

για περισσοτερες πληροφοριες www.topdogs.gr

chris paras

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
59
0
μπορεις να μου πεις που μπορω να βρσκω το περιοδικο γιατι μπηκα στο site και δεν ειδα κατι..

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Προς το παρόν, απ' ότι ξέρω, όχι.
Ελπίζω να υπάρξει κάποια στιγμή έστω και σε ηλεκτρονική μορφή, γιατί αποτελούσε όαση στον κυνολογικό τύπο.

DASTY

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2007
770
0
Thessaloniki
www.scarvasstrand.com
Original Message -----
From: TOP DOGS
To: Allsatin
Sent: Friday, June 20, 2008 3:23 AM
Subject: TOP DOGS

H TOP DOGS ΞΑΝΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Αγαπητοί κυνόφιλοι,

Μετά από 2 χρόνια συνεχούς μηνιαίας έκδοσης (με όλα τα προβλήματα και το τρέξιμο που αυτό σημαίνει) η εφημερίδα, αλλά και εγώ, χρειαζόμασταν ένα διάλλειμα. Το κάναμε και τώρα επιστρέφουμε δυναμικότεροι!

Η TOP DOGS ξανά κοντά σας, σε διμηνιαία βάση, ανανεωμένη, με περισσότερους μόνιμους συνεργάτες-αρθρογράφους και με την δυναμική παρουσία και υποστήριξη της ROYAL CANIN, αλλά και της EUKANUBA.

Επόμενο τεύχος: ΙΟΥΛΙΟΣ - ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ (θα κυκλοφορήσει μέσα Ιουλίου, μετά την Παγκόσμια Έκθεση)

ΔΩΡΕΑΝ!
Η εφημερίδα γίνεται πλέον δωρεάν για όλους!
Εκτός από τους μέχρι σήμερα συνδρομητές της, θα αποστέλεται στο εξής ταχυδρομικώς ΔΩΡΕΑΝ σε όλους τους εκθέτες σκύλων των ελληνικών εκθέσεων, αυξάνοντας έτσι την αναγνωσιμότητα, αλλά και τη δύναμή της!

Διαφημίσεις: Οι ενδιαφερόμενοι για διαφημιστικές καταχωρήσεις παρακαλούνται να μας αποστείλουν ηλεκτρονικά μακέτα (ή φωτογραφίες και κείμενο) το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα, 30 Ιουνίου.

Κυνο-φιλικά

Γιώργος Κωστόπουλος
Εκδότης

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.326
Μέλη
20.093
Νεότερο μέλος
Melenia78