zylapour

margarita

Member
2 Μαϊου 2008
10
0
καλημερρα! σημερα πηρα τα αποτελεσματα απο ολες τις εξετασεις που καναμε στο Ρηγα. ειναι δυστυχως θετικος στη λεϊσμανιαση αλλα μου ειπε πως ειναι σε πολυ αρχικο σταδιο και δεν εχουν πειραχτει τα ζωτικα του οργανα.μου εδωσε τα χαπια zylapour και αυριο ξεκιναμε μου ειπε μια θεραπεια 28 ημερων με ενα σιροπι που δινουν και στους ανθρωπους για λεϊσμανιαση. ειμαι πολυ στεναχωρημενη. αν καποιος ξερει κατι για τα χαπια αυτα ή το σιροπι ας μου πει κατι. θα εχω αποτελεσματα λετε;

aggeliki1

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2007
407
0
49
Ν.ΜΑΚΡΗ
ναι,τα χαπια αυτα δινουν απο οτι ξερω οι κτηνιατροι για αυτες τις περιπτωσεις.μια χαρα θα τα πατε!περαστικα!! ειχε καποια συμπτωματα ή ετσι προληπτικα εκανες την εξεταση?

margarita

Member
2 Μαϊου 2008
10
0
ειχε πολυ εντονη πιτυριδα στο σωμα του και στα αυτια του.για το σιροπι ξερεις κατι;

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
margarita said:
εδω και δυο μερες ξεκινησα τη θεραπεια στο ρηγα με χαπια zylapour και milteforan. ηθελα να ρωτησω ποτε και αν θα δω συντομα καποια βελτιωση και αν το σωματακι του οπου εχει πιτυριδα θα διορθωθει.

Alexandra

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
794
1
Athens
Τα δερματικά που αντιμετώπιζε το δικό μου σκυλί, κυρίως φουσκάλες σα σαρκώματα στο πρόσωπο, άρχισαν να υποχωρούν μέσα στον 1ο μήνα περίπου.

Ακόμα είναι πάρα πολύ νωρίς για να δεις οποιαδήποτε βελτίωση. Κάνε υπομονή.

kostas

Member
4 Σεπτεμβρίου 2009
5
0
Και ο δικός μου υπέστη την ίδια θεραπεία. Άκουσα όμως ότι το milteforan αργεί να ρίξει τους τίτλους σε αντίθεση με τις ενέσεις που δεν κυκλοφορούν όμως στο εμπόριο στην Ελλάδα. Από την άλλη όμως δεν παρουσιάζει τις παρενέργειες των ενέσεων (τοξικότητα στα νεφρά), έχει μεγαλύτερα διάρκεια επίδρασης μετά το τέλος της χορήγησης (7 μήνες) και σχεδόν ίδια αποτελεσματικότητα (98% οι ενέσεις, 97% το σιρόπι). Επιπλέον πάλι άκουσα ότι το σιρόπι στην πειραματική εφαρμογή του είχε σε κάποια σκυλιά προσωρινές παρενέργειες (για κάποιες ώρες μετά τη χορήγηση ο σκύλος έμοιαζε με ημιναρκωμένος)

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
Περαστικά του, όλα θα πάνε καλά αφού κάνει θεραπεία, na μην σταματήσεις το zylapour

margarita να σε ρωτήσω κάτι, ο σκύλος σου κοιμάται έξω απο το σπίτι?

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.331
Μέλη
20.102
Νεότερο μέλος
stavria87