Η Νοελή και ο νονός μου

demi_truli

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2012
366
211
Αθήνα, Βύρωνας
www.facebook.com
Ο Νονός μου (Φώτης) αγόρασε τον προηγούμενο Οκτώβρη ένα θηλυκό golden retriever, την Νοελή. Ομως δεν ξέρει απο σκύλους και δεν εχει διαβάσει ΤΙΠΟΤΑ. Για παράδειγμα πηγε σε ένα pet shop, ζήτησε ένα golden και πήρε το πρώτο που ειδε, χωρίς χαρτιά, χωρίς τίποτα.
Δόξα το θεό, η Νοελή είναι υγειής και πανέμορφη (είναι λευκή), μα δεν έχει εκπαδευτεί σωστά, αν και έχει πάρει "βραβείο υπακοής" απο μία εκπαιδεύτρια (ουτε ο θεος δεν ξερει τι διάολο εκπαιδευτρια ήταν) και η πολύτεκνη οικογένειά τους έχει να το λέει...[-(
(4 παιδιά, το μεγαλήτερο είναι 10 και το μικροτερο 3)

Το θέμα ειναι ότι η Νοελή "αδιαθέτησε" και ο Φώτης θέλει να την κάνει μαμα... δεν το έχουμε συζητήσει το θέμα, αλλά φυσικά θέλω να τον πείσω να μην προχορήσει στα σχέδιά του.

Μήπος μπορεί κάποιος να μου γράψει σε μία παράγραφο τους λόγους να μην την κάνει μητέρα, γιατί δεν είμαι καλή στην περίληψη και οταν προσπάθησα να το κάνω μου πήρε σελήδες...
:-(

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Αν ο θείος είναι "high tec" του δίνεις ένα link . Για παράδειγμα http://www.dogforum.gr/v3/%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AE.%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%B3%CE%AE.%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AE-15/%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%B9.%CE%B4%CE%B5%CE%BD.%CE%B6%CE%B5%CF%85%CE%B3%CE%B1%CF%81%CF%8E%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5.%CF%84%CE%B1.%CF%83%CE%BA%CF%85%CE%BB%CE%B9%CE%AC-273/

Αν είναι "παλιά κοπής" του τα δίνεις εκτυπωμένα σαν "τροφή για σκέψη" και τον αφήνεις να ψαχτεί...

Εύκολα, γρήγορα, κι απλά. :)

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Πες του ότι θα θέλει κανα χιλιάρικο για να την κάνει μαμά, ότι για 2μήνες θα πρέπει να τρέχει μόνο για τα κουτάβια... Συνήθως αυτό το "νιώθουν" και μπαίνουν στο τρυπάκι να μάθουν περισσότερα :D

demi_truli

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2012
366
211
Αθήνα, Βύρωνας
www.facebook.com
Αυτή είναι η Νοελή... πριν λίγους μήνες.

* Αφαιρέθηκαν οι φωτογραφίες διότι εμφάνιζαν ανήλικα πρόσωπα χωρίς την συναίνεση των κηδεμόνων τους.

Last edited by a moderator:

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
ομορφη η σκύλα αν και δεν μοιάζει στο πρότυπο τών γκόλντεν τόσο πολύ και συνέχεισε να τους λές για τα κακά μιάς γέννας απο ιδιώτη.

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Αν και δεν την γνωρίζω την φυλή το ίδιο σκέφτηκα όταν είδα την φωτογραφία.
Δυστηχώς η φυλή αυτή έχει γίνει αρκετά δημοφιλής.

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Και πες ότι μπορεί και να πεθάνει η μάνα στη γέννα, αν κάτι πάει στραβά. Θα το αντέξουν αυτό τα παιδιά του;

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.331
674
Νεα σμυρνη
Eκανα ενα μικρο γουγλαρισμα και ειδα υπαρχουν εκτροφεις για white η cream golden retrievers οποτε υπαρχει αυτη η υπορατσα Αλλα δεν ειναι αναγνωρισμενη απο την AKC και θεωρειται εκτος προτυπου του κανονικου γκολντεν για περισσοτερα πατηστε εδω
Golden Retrievers|British English White Cream Golden Retrievers - The English Goldens

demi_truli

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2012
366
211
Αθήνα, Βύρωνας
www.facebook.com
* Αφαιρέθηκαν οι φωτογραφίες διότι εμφάνιζαν ανήλικα πρόσωπα χωρίς την συναίνεση των κηδεμόνων τους.

Η Νοελη μεγαλωσε, και τελικα ειναι εγκυος! :mad:
Τουλαχιστον εκανα οτι μπορουσα για να το αποτρεψω.... Τωρα θα προσπαθησω να βοηθησω στην σωστη ανατροφη και κοινωνικοποιηση των κουταβιων, οταν ερθουν. Αυτα! :(

Last edited by a moderator:

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Εμ ξεκινουν λάθος από την αρχη, εμ το συνεχίζουν.
Τι ειναι? εγωισμός ενηλικων που τους κάνει να μη θέλουν να κανουν πισω σε μια λάθος αποψη τους?
Οι φωτογραφιες δεν φαινονται, ειναι διαπιστωμενα εγκυος ή απλά ζευγάρωσε (fingers crossed να μην επιασε το ζευγάρωμα)

Kimigaz

Well-Known Member
7 Απριλίου 2013
743
238
Goldenland
Τα κρεμ γκολντεν δε θεωρουνται εκτος προτυπου
"The Standard allows for a great variation in color - from the palest cream to dark gold ,but not red or mahogany."

Κριμα που ο νονος δεν εβαλε μυαλο..

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.971
20.401
Ωραία!!!

Τώρα...εκτύπωσε τον νέο Νόμο, και σημείωσε με κίτρινο, τα πρόστιμα για όλες τις σχετικές παραβάσεις.
Από "βιβλιογραφία" μια φορά, τους έχουμε εξοπλίσει μια χαρά :-?