Κτηνίατρος Κοζάνη.

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
Παιδία θέλω ένα κτηνίατρο Κοζάνη για στείρωσει σε θυλικό γιατί είμαι στα πρόθυρα να πυροβολίσω τον κτηνίατρο/ κοινωνικό περίγυρο που είπαν τον Πατέρα μου να αφήσει την σκύλα να γεννήσει μια φορά και μετά να της κάνει μία ένεση κάθε 5 μήνες για να μην μένει έγκυός ή κάτι τέτοιο (αυτό πρώτη φορά το ακούω).
Κατεβαίνω 15 Μαρτίου Ελλάδα και θέλω να παώ να στειρώσω την σκύλα, για να γλυτώσω παρατράγουδα.
¨Ενα πρόβλημα είναι το σκύλι το ίδιο που δεν έχει βάλει λουρί ποτέ του και είναι ατίθαση σαν αγρίμη πως θα καταφέρω να την μεταφέρω μέσα στο αμάξι δεν ξέρω για να πάω στον κτηνίατρο.
Γι αυτό θέλω να μιλήσω με το γιατρό πριν παώ Ελλαδα να δω τι σκατά θα κάνω.

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
Box μεταφοράς δεν έχεις, να την χώσεις μέσα;
ν
Δεν έχω για τόσο μεγάλο σκυλί (πρέπει να είναι 35-40 κιλά) Μαρέκο άσε που δεν έχει συνηθίσει το σκυλί από Create και τέτοια, η μόνη λύση που μπορώ να σκεφτώ είναι αν έχει αμάξι/κλούβα ο κτηνίατρος γι'αυτό θέλω να μιλήσω πρώτα με τον γιατρό να δω τι έχει να μου προτείνει.

Robin πες μου ποίους γιατρούς λες να βρω τηλ επικοινωνίας και να δω τι θα κάνω. Το σκυλί δεν είναι δικό μου ο δικός μου είναι μαζί μου Αγγλία, ο σκύλος που αναφέρομαι είναι στο χωρίο με τους γονείς, βρήκαν δύο αδέσποτα ο πατέρας μου και τα έχει εκεί αλλά ένα θηλυκό ένα αρσενικό το κακό δεν θα αργήσει. Ο σκύλος είναι κοντά στο χρόνο τώρα και πηδάει περίφραξη πλέον οπότε...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.969
20.396
Καλύτερα να ψάξεις για φιλοζωική στη περιοχή, μήπως μπορούν να σε βοηθήσουν για την μεταφορά.
Αφού τους τονίσεις πολλές φορές, ότι χρειάζεσαι βοήθεια μόνο για την μεταφορά...

Robin

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2013
217
2
Δυτική Μακεδονία
Φίλε μου για να μη θεωρηθεί διαφήμιση τα στοιχεία τους θα τα βρεις googlαροντας κτηνίατρος Κοζάνη. Εγώ απλά να πω πως από γνωστούς έχω ακούσει καλά λόγια για τον άγγελο λόγω πείρας. Τον Γιο του Χριστόπουλου, όχι τον πατέρα. Και την Αφροδίτη που διάβασα και για φιλοζωική δράση που δείχνει ότι αγαπάει αυτό που κάνει. Εμένα δεν μου έχει χρειαστεί κάνεις για κάτι σοβαρό (ελπίζω και να μη χρειαστεί ποτέ) οπότε προσωπική πείρα δεν έχω. Για αυτούς τους 3 άκουσα καλά σχόλια από φίλους μου.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.969
20.396
Βρε Robin, τι διαφήμιση βρε παιδί μου;
Δώσε στον άνθρωπο τα στοιχεία τους αν τα έχεις, για να μην ψάχνεται.