Φωτεινουλα και Ιντι σας χαιρεταμε


sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
Οταν ειδα το μηνυμα σου ειπα οοοοοοχ....κοιτα, το σκυλακι το ηθελε η κορουλα μου και επειδη μενουμε σε διαμερισμα προτιμισαμε ενα μικροσωμο σκυλακι που αρεσε και στην κορη μου.Δεν κυνηγαω τα καθαροαιμα, και αυτη η σκυλιτσα που μας προεκυψε θα την αγαπαμε οτι κι αν ειναι οτι και να εχει. Υστερα , για να ειμαι ειλικρηνης, ο αντρας μου ειναι που αποφασιζει διοτι απλα εκεινος πληρωνει.Εγω ειμαι ανθρωπος που δεν κανω βιαστικα πραγματα. Φταει ο αντρας μου που εμπιστευτηκε τον φιλο του, οτι και να του ελεγα εγω, δεν με ακουει. Για το μελλον, θα ειμαι πιο προσεκτικη.
E και εσυ ρε πουλακι μου ελληνα πηγες και παντρευτηκες :D:D

πολυ την ειχαμε πατησει και απο πετ σοπ και απο ΒΥΒ γιατι θεωρουσαμε τις εκθεσεις= καλιστεια, τους εκτροφεις =καβαλημενους νεοπλοτους με απεριοριστο χρονο, τα καθαροαιμα= αρρωστιάρικα , ημιαια=ποιο εξυπνα και αλλα τετοια στερεοτυπα

το δικο μου το νουμερο απο ΒΥΒ το εχω παρει και απο εδω ενημερωθηκα. μπορει να ημουν αποτομος αλλα ηθελα να θεσω στο σωστο βαθμο το θεματακι
 


Foteinoula

Member
1 Οκτωβρίου 2009
20
0
Αλλεγρο, να εισαι σιγουρος οτι θα ενιμερωσω παντου. Πραγματι, κι'εγω δεν ειχα ακουσει τιποτα, εξαλλου ειμαι και ξεννη και δεν εχω επαφη με πολυ κοσμο περα απο την οικογενεια μου. Ευχαριστω και τους δυο για τα λογια σας και για την κατανοηση σας.Εχω μια απορια , γιατι το κρατος η το οργανισμο φιλοζωων δεν μπορουν να κανουν κατι ωστε να ενημερωθει ο κοσμος αλλα και να μην συνεχιζει αλλο αυτη η κατασταση?
 




Foteinoula

Member
1 Οκτωβρίου 2009
20
0
Ααααααχ, βρε Ελρικ τωρα με τα τελευταια λογια σου ηρθε η καρδια μου στην θεση της. Thank you. Οσο το οτι παντρευτηκα ελληνα , τι να κανω αφου μου αρεσαν οι ψιλοι,μελαχρινοι αντρες με σπαστα μαλλια......κακα τα ψεματα, οι ελληνες ειναι ωραιοι αντρες.
 


Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
42
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
αχαχαχαχαχαχααααααααααα (για τα "σπαστά μαλλιά" γελάω, δεν το 'χω ξανακούσει). Και πρώτο μπόι όοοοοολοι οι Έλληνες τι να λέμε τώρα :D:D:D
(Καλά, έχουμε και ωραία παιδιά :) )
Μια σκόμα συμβουλή. Σε περίπτωση που σας σύστησαν κτηνίατρο απ' το pet shop αλλάχτε τον.
(δεν ξέρω γιατί συνεχίζω να το λέω αυτό αφού όλοι μου απαντάνε "όχι σε δικό μας πάμε").
Τέλος πάντων. Δείτε και την ηλικία του, μπορεί να είναι μικρότερο απ' ό,τι νομίζετε.
 


sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
, γιατι το κρατος η το οργανισμο φιλοζωων δεν μπορουν να κανουν κατι ωστε να ενημερωθει ο κοσμος αλλα και να μην συνεχιζει αλλο αυτη η κατασταση?
το κρατος δεν μπορει να παρεμβει γιατι δεν κανουν κατι παρανομο οι εισαγωγεις,ανηθικο ειναι. οι ΒΥΒ ειναι οριακα παρανομη αλλα ποιος καθεται να ασχοληται με χαζομαρες εδω δεν μπορουν να ποιασουν τους εγκληματιες.

να σου ξαναπαει η καρδια σου εκει που ηταν, να καθισεις τον κυριο ελληναξερολα να δει κανα βιντεακι και να τον βαζεις να καθαριζει της ευκοιλιες και να το τρεχει στον γιατρο να του κοπουν τα πολλα πολλα και να του πεις ωραιους φιλους εχει.
 


kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
χαχαχαχαχα οι ελληνες εχουν σπαστα μαλλια??



ή και μεγαλύτερο τα πετιγκρι μια η άλλη ψεύτικο είναι..
 


Gizmo

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2009
563
1
Ηρακλειο Κρητης
Tα puppy mill ειναι παρανομα , λογω κακομεταχειρισεις των ζωων , αλλα κατα ενα περιοργο τροπο οι εισαγωγεις αυτων δεν ειναι !
[video=youtube;iQxU7ZJrhY4]http://www.youtube.com/watch?v=iQxU7ZJrhY4[/video]
Ειναι σαν να ειναι ο εμπορας ναρκωτικων ενοχος αλλα το βαπορακι να αλλωνιζει ανενοχλητο !!!
 
Last edited by a moderator:




harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Με την παρακληση να μην κατακεραυνωθώ ως αιρετικος, καμια φορα αναρρωτιεμαι το εξης.


Πιστευω ότι τα βιντεο δειχνουν την χειροτερη εκφραση των puppy mills για ευνοητους λογους.. Δεν μπορει να είναι όλα τοσο αισχρά.

Μπορει να υπαρχουν διαβαθμισεις. Μπορει δηλαδη σε καποια να τηρείται μια στοιχειωδης υγιεινη και να γινονται ζευγαρώματα καπως επιλεκτικα.
Στοιχειωδη πραγματα τελος παντων και τιποτα σπουδαιο για να τους πουμε και μπραβο.

Αλλά να προδικαζουμε ότι το ταδε νέο σκυλακι εχει προελθει από παρόμοια αξιολυπητη και τρισάθλια μαμά σαν αυτή εκεινης της φωτο από εκεινο το βιντεακι κλπκλπ., είναι ολιγον τι προπαγάνδα. Ο σκοπός είναι ιερός οπότε ειμαι κι εγω μέσα.

Όπως πιθανοτατα υπαρχουν και bybs που στοιχειωδώς σεβονται καποια πραγματα και υπαρχουν και αναγνωρισμενοι εκτροφεις της πλάκας.

Η ουσια είναι ψάξιμο, ενημερωση, γνωση, όχι βιασυνη.
 


Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
42
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Μπορει δηλαδη σε καποια να τηρείται μια στοιχειωδης υγιεινη και να γινονται ζευγαρώματα καπως επιλεκτικα.
Αν γινόταν κάτι τέτοιο, θα έβγαιναν άλλα βιντεάκια προς υπεράσπισή τους. Όπως γνωρίζεις όμως... μόκο.
 


Foteinoula

Member
1 Οκτωβρίου 2009
20
0
Καλα εθεσες το θεμα οσο αφορα τον συζυγο μου, Ελρικ. πραγματι νομιζει οτι τα ξερει ολα. Τα puppy mill ειναι σαν καρκινο, που θα επρεπε να εξολοθρευτει. Μονο το Ιντερνετ θα μπορουσε να κανει κατι. Χαιρομαι Χλοε που σ'εκανα να γελασεις.
 






Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
42
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Byb είναι ο εκτροφέας της "πίσω αυλής/πόρτας". Δηλαδή αυτός που ζευγαρώνει σκυλιά, χωρίς να πληρούνται οι προϋποθέσεις. Πιο απλά οι διάφοροι άσχετοι με πρότυπα, εκθέσεις μορφολογίας και εξετάσεις υγείας που ζευγαρώνουν σκυλιά και παράγουν τυπικά ημίαιμα κουτάβια ή τέλος πάντων εκτός προτύπου δείγματα των, υποτίθεται, καθαρόαιμων σκύλων τους. Συχνά αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας (γονείς και κουτάβια) γιατί δεν λαμβάνονται τα απαιτούμενα μέτρα.
Κάνουν κακό στις φυλές που, υποτίθεται ότι εκπροσωπούν οι σκύλοι τους και συμβάλλουν στο πρόβλημα των αδέσποτων ζώων.
Γι' αυτούς που ζευγαρώνουν ημίαιμα ή σκυλιά διαφορετικών φυλών ας μη συζητήσουμε καλύτερα. Πρόκειται για τη χείριστη κατηγορία byb.

Διάβασε εδώ: http://www.dogforum.gr/v2/showthread.php?t=968
Και εδώ: http://www.dogforum.gr/v2/showthread.php?t=273
 


harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Αν γινόταν κάτι τέτοιο, θα έβγαιναν άλλα βιντεάκια προς υπεράσπισή τους. Όπως γνωρίζεις όμως... μόκο.
Λιζα, ομολογω πως η απαντηση σου είναι αποστομωτική. Δεν το ειχα σκεφτει.
 




βάσω

Well-Known Member
17 Μαρτίου 2008
244
0
Δυστυχως δεν εχουν ερθει τωρα στην Ελλαδα,υπαρχουν εδω και πολλαααα χρονια! 1993... ειδα με τα ματακια μου ενα τετοιο στην Ακρατα(ετσι λεγεται? ξεχασα...) κυρια ειχε σε οικοπεδο με προκατ σπιτι,περιπου 20 τσιουαουα και αλλα τοσα παπιγιον τα οποια σαφως ηταν γονεις και παιδια, ενας αχταρμας και ζευγαρωναν μεταξυ τους και αυτη πουλουσε!
Βεβαια ειχε σε ξεχωριστο δωματιο τα τσιουαουα απο τα παπιγιον!!!!
 




harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Εφοσον αυτα ειναι στην χωρα μας, υπαρχει τροπος να τα αντιμετωπισουμε?
Ειναι παρανομα λογω κακομεταχειρισης και ελλειψη κανονων υγεινης ή ειναι νομιμα?

Δεν θελω να ριξω λαδι στη παλιά φωτιά, αλλά γιατι φαγωθηκαμε με τον στρατιώτη και δεν κανουμε τιποτα για τους δικους μας παπιμιλλαδες?
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.133
Μηνύματα
896.044
Μέλη
19.946
Νεότερο μέλος
harouli