Φωτεινουλα και Ιντι σας χαιρεταμε


Foteinoula

Member
1 Οκτωβρίου 2009
20
0
Ειμαι καινουργια στο φορουμ σας και εχω μια σκυλιτσα Γουεστ χαιλαντ τερριε που ειναι 3 μηνων και την λενε Ιντι ( απο το Ιντεφιξ). Ειναι χαριτωμενη και πολυ παιχνιδιαρα. Αν δεν παιζω μαζι της, μου γαβγιζει για να μου τραβαει την προσοχη.Τα παιδια μου εχουν ξετρελαθει μαζι της. Αυταααααα......τα λεμε.
 






sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
Εγω δεν ειχα την οικονομικη ανεση να παρω ενα westie απο καλο εκτροφειο, το παραγγειλαμε απο ενα πετ σοπ που το εφερε απο την Ουγγαρια, ελπιζω να μην εχει τιποτα, αν και μας ηρθε με διαρροια και τωρα προσπαθω να την κανω καλα.
τι παει να πει δεν ειχα λεφτα και πηρα 2ρης διαλογης? τι ειναι τα σκυλακια τζιν και μπλουζες να τα αγοραζουμε απο την ποιο φθηνη πηγη?

αφου δεν ειχες λεφτα γιατι δεν επαιρνες ενα αδεσποτο να εσωζες μια ψυχουλα και ανταυτου αποφασισες να ενισχυσεις την δυστηχια των γονιων του σκυλου σου και να ενισχυθεις ενα ανηθικο κυκλωμα.

ετσι και αλλιως το ποιο πιθανο ειναι να εχεις παρει καποιο ημιαιμο κανισοειδες-μαλτεζοειδες.

τι να πω πραγματικα δεν ξερω, σε γιατρο το πηγες τουλαχιστον το ζωντανο η θα την βγαλεις με οδηγιες απο φορουμ?>
 


Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
42
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Μπορεί να μην ήξερε η γυναίκα...
Οι περισσότεροι δεν ξέρουν καν ότι υπάρχουν εκτροφείς σκύλων και μάλιστα στην Ελλάδα. Πολλοί που το ξέρουν θεωρούν ότι τα σκυλιά των εκτροφέων είναι για εκθέσεις...
Φωτεινή διάβασε:
http://www.dogforum.gr/v2/showthread.php?t=38
http://www.dogforum.gr/v2/showthread.php?t=4953
 




harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Τώρα θα ερθει η γνωστη ψυχρολουσια και απογοητευση. Το εζησα κι εγω όταν πρωτοηρθα.
Δυστυχώς ομως ετσι είναι η κατασταση.

Μηπως θα επρεπε να ελεγχθεί σε βαθος αυτή η διαρροια? Τελευταια διαβαζουμε για τυφο και άλλα διάφορα σε σκυλακια των πετ σοπ.


Καλως ηρθες κι απο μενα Φωτεινή!
 


sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
Μηπως θα επρεπε να ελεγχθεί σε βαθος αυτή η διαρροια? Τελευταια διαβαζουμε για τυφο και άλλα διάφορα σε σκυλακια των πετ σοπ.
ναι να κανουν οι πετ σοπαδες με τους εισαγωγεις ερευνα με το πανεπιστημιο θεσσαλονικης για τα αιτια της πανδημιας. ρε χαρυ παντα με τυφο ερχονται τα σκυλακια απο puppy mil δεν ειναι κατι καινουργιο.
 




sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
δεν εχω καποια επισημα στοιχεια αλλα απο την μερα που λειτουργει το φορουμ τουτο ο τυφος ηταν το ποιο συνηθες και απλο σε σκυλακια απο puppy mil!
 


Foteinoula

Member
1 Οκτωβρίου 2009
20
0
Sir-elric, πολυ σκληρος ησουνα μαζι μου. Βεβαια, δεν ηξερα τι γινεται. Ο αντρας μου το παριγγειλε απο ενα φιλο του που εχει πετ σοπ, υποτιθεται οτι εχει και βιβλιαριο και τσιπ, οποτε σαν πρωταρης ολα σου φαινονται ενταξι. Βεβαια δεν ηξερα οτι προερχεται απο την Ουγγαρια, το μαθαμε οταν το πηραμε. Εχει παει στον γιατρο, δεν ψαχνω οδηγιες απο φορουμ, απλα μια παρεα να συζητησω και να μοιρασω την αγωνια μου, τις χαρες κτλπ. Αν δεν ειμαι ευπροσδεκτη τοτε να αποσυρομαι απο την παρεα σας, συγνωμη αν κανω ορθογραφικα λαθη αλλα ειμαι απο την Ρουμανια, παντρεμενη με ελληνα. Sorry, τι να κανω δεν ειμαι απο τους elit που μπορουν να παρουν ενα πανακριβο σκυλακι, εμεις αυτα ειχαμε μαθει απο ολα τα πετ σοπ οπου ρωτησαμε, οτι κανει 500 ευρω και οτι ειναι καθαροαιμο. Οποτε βαρατε....... εχω στεναχωριθει πολυ.....
 


harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Φωτεινη μου, θα σου μιλησω τελειως ειλικρινα, επειδη ξερω από πρωτο χερι πώς αισθανεσαι.
Εγω δεν πηρα από πετ σοπ αλλά από χομπιστα byb (= εκτροφεας της πλάκας, μια από τα ιδια δηλαδη).

Όταν συνειδητοποιησα ότι δεν εχω καθαροαιμο σκυλο αισθανθηκα παρα πολύ ασχημα και δυσκολευτηκα να το ξεπερασω.

Η σκυλα μου εχει διαφορα προβληματα συμπεριφορας. Υγειας όχι ακομα και ελπιζω να μην εμφανίσει ποτέ, παντα όμως θα εχω την αγωνια.

Δεν σε βαραει και δεν σε κατακρινει κανενας, και ουτε κατά διάνοια υπαρχει η προθεση να σε στενοχωρησει κανείς, αλλά η αληθεια σε αυτό το μερος λεγεται.

Και οσο να σου φανει σκληρο, η περιπτωση σου όπως και η δικη μου και πολλων αλλων, θα χρησιμευσει σαν παραδειγμα προς αποφυγήν για τους μελλοντικους ανιδεους και ανυποψίαστους πελατες των πετ σοπ και των byb.

Αυτό είναι και το όφελος και γι αυτό σχολιάζεται.

Όπως καναμε όμως οι περισσοτεροι παθόντες, το σκυλι σου θα το αγαπησεις και θα είναι ο συντροφος σου.

Παντα φιλικα και να ξερεις ότι εισαι παρα πολύ ευπροσδεκτη!
Αρης
 


Foteinoula

Member
1 Οκτωβρίου 2009
20
0
Χαρρη, ευχαριστω για τα λογια σου, ξερω οτι εκανα λαθος επιλογη ομως μου ηρθαν σαν κεραμιδι αυτα που εγραψε ο Sir elric. Δεν ηθελα να γινουν ετσι τα πραγματα, τωρα ειναι αργα πια. Επισης, ευχαριστω ολους που μου απαντησαν.
 


kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Sorry, τι να κανω δεν ειμαι απο τους elit που μπορουν να παρουν ενα πανακριβο σκυλακι, εμεις αυτα ειχαμε μαθει απο ολα τα πετ σοπ οπου ρωτησαμε, οτι κανει 500 ευρω και οτι ειναι καθαροαιμο.
Τα λινκ που σου εβαλε η chloe τα διαβασες?

Η διαρροια τι χρωμα εχει?
Κανει εμετο?

Kαλως ηρθες!:)
 


Foteinoula

Member
1 Οκτωβρίου 2009
20
0
Διαβασα τα λινκ που μου εδωσε η Χλοε και εχω φρικαρει. Θα τα πω και στον αντρα μου. Εμετο δεν κανει τωρα ειχε κανει στην αρχη αλλα μονο μια με δυο φορες, ισως να ηταν ταλαιπορημενο απο το ταξιδι. Τα κοπρανα ειναι καφε ανοιχτο, αν και διαρροια εχει μερες να κανει, απλα τωρα εχει ευκοιλια.
 


sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
Sir-elric, πολυ σκληρος ησουνα μαζι μου.
Αν πατησεις στο youtube θα δεις τι εστι puppy mil

Βεβαια, δεν ηξερα τι γινεται. Ο αντρας μου το παριγγειλε απο ενα φιλο του που εχει πετ σοπ, υποτιθεται οτι εχει και βιβλιαριο και τσιπ, οποτε σαν πρωταρης ολα σου φαινονται ενταξι. Βεβαια δεν ηξερα οτι προερχεται απο την Ουγγαρια, το μαθαμε οταν το πηραμε.
τις τιμες ομως για τους εκτροφεις της ηξερες. το λαθος σου (οπως και πολλων ) ειναι οτι ρωτατε μετα. πριν δεν θελετε να ξερετε



συγνωμη αν κανω ορθογραφικα λαθη αλλα ειμαι απο την Ρουμανια, παντρεμενη με ελληνα.
ειμαι ο τελευταιος που θα κρινει καποιος για τα ορθογραφικα του λαθη και δεν νομιζω να το υπονοησα καπου

, τι να κανω δεν ειμαι απο τους elit που μπορουν να παρουν ενα πανακριβο σκυλακι, εμεις αυτα ειχαμε μαθει απο ολα τα πετ σοπ οπου ρωτησαμε, οτι κανει 500 ευρω και οτι ειναι καθαροαιμο. Οποτε βαρατε.....
κανεις μεγαλος λαθος αν νομιζεις οτι ειμαστε τπτ ζαπλουτοι που μας τρεχουν απο τα πατζακια και ασχολουμαστε μετα σκυλακια γιατι δεν εχουμε τπτ καλητερο να κανουμε. το 99% εχεις νορμαλ δουλειες, παιδια, πεθερες κλπ κλπ. τα 500 ειναι καλα τα 1000 ειναι πολλα?
αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι καθαροαιμο? επαιρνες ενα μικρο κοπρακο τζαμπα και να ειχες κανει και καλο.

εχω στεναχωριθει πολυ.....
και ετσι πρεπει, αυτο που εκανες (και μην το παρεις προσωπικα το εχουν κανει παρα μα παρα πολλοι) δεν ειναι σωστο. Ειναι τελειως λαθος και σαν νοοτροπια και σαν ενεργειες.
 




Foteinoula

Member
1 Οκτωβρίου 2009
20
0
Οταν ειδα το μηνυμα σου ειπα οοοοοοχ....κοιτα, το σκυλακι το ηθελε η κορουλα μου και επειδη μενουμε σε διαμερισμα προτιμισαμε ενα μικροσωμο σκυλακι που αρεσε και στην κορη μου.Δεν κυνηγαω τα καθαροαιμα, και αυτη η σκυλιτσα που μας προεκυψε θα την αγαπαμε οτι κι αν ειναι οτι και να εχει. Υστερα , για να ειμαι ειλικρηνης, ο αντρας μου ειναι που αποφασιζει διοτι απλα εκεινος πληρωνει.Εγω ειμαι ανθρωπος που δεν κανω βιαστικα πραγματα. Φταει ο αντρας μου που εμπιστευτηκε τον φιλο του, οτι και να του ελεγα εγω, δεν με ακουει. Για το μελλον, θα ειμαι πιο προσεκτικη.
 


Allegro

Well-Known Member
30 Σεπτεμβρίου 2009
878
10
Maroussi
Ο SirElrik έχει δίκιο, δεν υπάρχει αμφιβολία.

Αλλά πρέπει να παραδεχτούμε οτι ο κόσμος είναι ανενημέρωτος.
Δεν υπάρχει επαρκής πληροφόρηση και σε συνδυασμό με τον πατροπαράδοτο ωχαδερφισμό στη χώρα μας, είναι αναμενόμενο κάποιος που δεν έχει ιδιαίτερη εμπειρία με σκυλιά, να μην το ψάχνει απο μόνος του τοσό ώστε να κάνει τις σωστες ενέργειες.

Ας ευχηθούμε στη Φωτεινή λοιπόν, να της ζήσει το κουταβάκι της και να είναι υγειές και ας μας υποσχεθεί οτι απο τη μεριά της οτι θα ενημερώσει όσους μπορεί. :):)
 


Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
42
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ λόγος να απολογείσαι. Ελάχιστοι γνωρίζουν εκ των προτέρων. Μόνο το ίντερνετ υπάρχει για ενημέρωση. Αυτός που γνωρίζει και επιλέγει pet shop ή byb είναι απαράδεκτος.