Άγρια κακοποίηση σκύλου. Δεν υπάρχει κανείς να βοηθήσει


xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Η μετεμψυχωση Dr. Megele ειναι ο τυπος που εκανε ατι τετοιο στο σκυλι.. Τωρα ζει στον πορο αντι για αουσβιτς και πλεον γουσταρει σκυλια αντι εβραιους. :mad: ΠΑντως εχεις δικιο. αυτο που προεχει ειναι να βρεθει ενα σπιτι που να κανει το σκυλακι να ξεχασει οοοτι περασε. Ελπιζω αυτοι που ξερουν κατι,γιατι παντα καποιοι ξερουν να τον καταγγειλουν
 


kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
τελικά είναι πολύ έχω που είναι άρρωστοι ...δεν ξέρω ...δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται..
η αυξάνονται τα κρούσματα η τυχαία είναι κοντά τα γεγονότα που συνέβησαν και τα βάλαν στο φόρουμ..εύχομαι να είναι τυχαία ...αλλα όπως και να έχει διαπιστώνω ότι είναι πολλοί οι άρρωστοι έξω..

Τετοια θεματα δεν εχουν ηλικία ...υπάρχουν παιδάκια που λατρεύουν τα ζωάκια ...τα παιδάκια που βασανίζουν ζώα δεν είναι καλά και οι γονείς τους ακόμα χειρότερα..
 


rinos

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2008
142
0
ferrara(it)-a8hna(gr)
georgek μαζι σου...χριτακι μιν φοβασε απλα οταν χριαστι πεσ το μας!!!ειναι δυνατον να μιν ειδε κανεισ τιποτα?:mad::mad::mad:αν χρειαζετε κατι να βοηθησουμε!
 


GeorgeK

Well-Known Member
18 Ιουνίου 2008
172
0
ο έλληνας θα καταλάβει μόνο σε 2 περιπτώσεις.
α) απειλή σωματικής ακεραιότητας
β) απειλή χρηματικού προστίμου

με κανένα άλλο τρόπο δεν χαμπαριάζει. τι παιδεία και βλακείες..ξέρεις πόσα παιδιά ακούνε από τους γονείς ότι είναι κακά τα σκυλιά, ότι δαγκώνουν κλπ. πόσα εγγόνια ακούνε από τους παππούδες ότι πετάμε πέτρες στο σκύλο για να φύγει;
 


xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Χρηματικο προστιμο υπαρχει οπως και ποινη φυλακισης νομιζω. Ποιος το εφαρμοζει ομως? Ε και ποιος τελικα καταγγελει. Γιατι εδω ειναι το προβλημα. Πολλοι ξερουν αλλα επειδη ειναι γειτονας,μπατζανακης, ξαδερφος της κολλητης της γυναικας τους δεν τον καταγγελουν Δε θελουν να γινουν ρουφιανοι:rolleyes:. Το ξερω απο το χωριο μου που εχουμε κανα δυο τετοια. Προτιμουν να τον πλακωσουν στο ξυλο παρα να τον δωσουν στην αστυνομια. Ειναι η εμφυτη απεχθεια που εχει ο ελληνας απεναντι στους νομους και στα οργανα της ταξης. Καμια φορα χαριτωμενη αλλες φορες καταστροφικη!!
 


GeorgeK

Well-Known Member
18 Ιουνίου 2008
172
0
xritaki, όπως λες το σωστό είναι να τον καταγγέλεις στην αστυνομία.αλλά ποιος θα το κάνει όταν: α) θέλει επώνυμη καταγγελία, β) θέλει να τον περιορίσεις για 30' τουλάχιστον μέχρι να πάει η ελλας, γ) θα τραβιέται για 3 χρόνια μέχρι το δικαστήριο και δ) το μόνο που θα του κάνουν θα είναι 100 - το πολύ 200€ πρόστιμο; δηλαδή αν σκοτώσουμε σκύλο και φιλοτιμηθεί κανείς να μας καταγγείλει την γλυτώνουμε για καμιά τριετία (με την αναβολή παραπάνω) και αφού πληρώσουμε (νομίζω δεν μπαίνει καν στο ποινικό μητρώο) είμαστε ελεύθερα πουλιά να το ξανακάνουμε....

και ποιος θα καταγγείλει τον δήμο όταν κάνει ευθανασία σε σκυλιά και γάτες; ποιος θα καταγγείλει το ΕΚΠΑ όταν βάζουν παντού καρφιά για τα περιστέρια; ποιος θα καταγγείλει την ΕΟΕ όταν "μαζεύει" τα ζώα για να ομορφύνει την "Αθήνα 2004" αλλά μετά.....τα εξαφανίζει;
 


xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
x β) θέλει να τον περιορίσεις για 30' τουλάχιστον μέχρι να πάει η ελλας, γ
Καλε μονο? Εδω οταν αρπαξε η πρωην σπιτονοικοκυρα μας τη μανα μου απο το λαιμο και η γιαγια μου πηρε την αστυνομια δεν ηρθανε ποτε!! Οταν πηγε η μανα μου να κανει καταγγελια της ειπανε οτι κορναρανε -το σπιτι 3ο οροφο-αλλα δε βγηκε κανεις και φυγανε:eek::eek:
Μετα την κερναγανε καφεδακι γιατι φοβηθηκανε οτι θα τους καταγγειλει και αυτους!! :rolleyes:
 


GeorgeK

Well-Known Member
18 Ιουνίου 2008
172
0
η σπιτονοικοκυρά από το λαιμό;;;:eek::eek:
με ορατά σημάδια (έστω και το αποτύπωμα του χεριού) στον ιατροδικαστή σφαίρα(24 ώρες πάει απευθείας αυτόφωρο) και μήνυση για σωματικές βλάβες - εξύβριση κλπ και ΤΑΥΤΟΓΧΡΟΝΑ μήνυση κατά παντώς υπευθύνου στην αστυνομία για ελλιπή μέτρα. τι πάει να πει "κορνάραμε". αν δηλαδή την είχε πνίξει χτύπα ξύλο θα περίμεναν να τους ανοίξει και την πόρτα;;
γιαυτό το λέω και το ξαναλέω: όσο θα υπάρχουν προβληματικοί - καθυστερημένοι - αγαμ#@#@οι στην κοινωνία που το θεωρούν ωραίο να βασανίζουν ζώα (όχι μόνο σκυλιά) τόσο και γω θα τους αντιμετωπίζω με τον κατάλληλο τρόπο.δηλαδή, στην αμερική είναι βλάκες που έχουν τους deputies με ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΣΧΟΛΙΑ την κακοποίηση ζώων; εφόσον οι δικοί μας κοιμούνται στο γραφείο και γω θα αναγκαστώ να χειροδικήσω ενάντια στο πρώτο καθίκι που θα συναντήσω να βασανίζει ζώο.δόξα το θεό, τα τηλεφωνικά αρχεία υπάρχουν θα φανεί πότε πήρα την αστυνομία και πότε ήρθε.και στο δικαστήριο για ξυλοδαρμό να πάω δεν έχω κανένα πρόβλημα να πω "ναι, τον έστειλα στο νοσοκομείο γιατί έκανε αυτό στο σκυλί, πήρα την αστυνομία και αδιαφόρησαν.το έκανα και θα το ξανακάνω όποτε αυτό χρειαστεί". αν μπορείς, θα πάρεις και το σκύλο στο δικαστήριο για να δεις με τι μούτρα θα αντιμετωπίσει το δικαστήριο ο "έξυπνος"...
 


xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Εμφανη σημαδια οχι αλλα υπηρχε μαρτυρας που εβαφε εκεινη την ωρα και απομακρυνε την καλη κυρια σπιτονοικοκυρα -η μαμα ειναι πιο λαιτ χαρακτηρας απο εμενα-ο οποιος επιασε την μανα μου μετα και την παρακαλεσε να μην τον καλεσει ως μαρτυρα γιατι ηταν αλλοδαπος και φοβοταν.. Ε τωρα τον ανθρωπο να τον καψει? Δεν τον δηλωσε γιατι υπαρχει κα η γκραντμα που μετραει για μαρτυρας! Αυτο ολεω και εγω, εδω σε πνιγουν και η αστυνομια.. κορναρει.. αμα πιασω τον γειτονα στο χωριο που εχει πλακωσει με σκουποξυλο τα μισα σκυλια της γειτονιας στο ξυλο και εχει πυροβολησει τις αλλες μισες γατες και του χωσω το σκουποξυλο εκει που δεν το βλεπει φως, εγω θα φταιω? Αφου αμα τους καλεσω θα κορναρουνε:mad::mad:
 


olga

Active Member
10 Ιουλίου 2008
29
0
Αθηνα
Να σας πω εγω την ιστορια που ειχα με καποιον ο οποιος κακοποιουσε τον σκυλο του μπροστα στα ματια μου?
Λοιπον,εχω βγαλει τον Hewie βολτα οταν ξαφνικα ειδα εναν ηλικιωμενο ανδρα να σαπιζει στο ξυλο τον σκυλο του επειδη δεν τον ακουγε.Του εριχνε κλωτσιες στα πλευρα και το κεφαλι ενω το ζωο ουρλιαζε απο πονο.Μπηκα στη μεση και αρχισα να φωναζω.Ο δικος μου ο σκυλος αγριεψε,μαλλον επειδη φωναζα στον μαλ....να σταματισει και ο ιδιοκτητης του αλλου σκυλου φοβηθηκε.Βρηκα κι εγω την ευκαιρια και πηρα αγκαλια το κακοποιημενο ζωο και συνεχισα να φωναζω.Τελικα οχι μονο τον σκυλο δεν του εδωσα αλλα προλαβα να δω και τον αριθμο της πινακιδας του και του υποσχεθηκα οτι θα κανω ο,τι περναει απο το χερι μου για να πληρωσει. Το σκυλακι το κρατησε η μανα μου και δεν ειχε ουτε τσιπακι.
 
Last edited by a moderator:


Alexandra

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
794
1
Athens
olga τυχερή ήσουν (ο σκύλος περισσότερο εννοείται). Μπορεί να σε είχε μηνύσει ότι του έκλεψες το σκύλο.
 


olga

Active Member
10 Ιουλίου 2008
29
0
Αθηνα
Το ξερω αλλα δεν μπορουσα να αφησω το σκυλι στα χερια του.Αυτο που ειδα ηταν φρικτο.Το πιθανοτερο ειναι οτι αν καθομουν να σκεφτω το τι θα μπορουσε να μου κανει δεν θα επερνα το σκυλι αλλα εκεινη την ωρα αντεδρασα εντελως ενστικτοδως.Το παραξενο ειναι οτι δεν μου ζητησε τον σκυλο πισω.Απλα μπηκε στο αυτοκινητο και εφυγε.
Μηπως τελικα ηθελε να το ξεφορτωθει?:confused:
 
Last edited by a moderator:




olga

Active Member
10 Ιουλίου 2008
29
0
Αθηνα
Δε θα σου πω ότι έκανες καλά - μάλλον όχι γιατί στην ουσία του έκλεψες το σκύλο.
Όμως εκ του αποτελέσματος ΜΠΡΑΒΟ!
Εσυ τι θα εκανες στη θεση μου?Ακομα και ο ιδιος ο ιδιοκτητης ενος ζωου δεν εχει κανενα δικαιωμα να το χτυπαει-βασανιζει.Στο εξωτερικο υπαρχουν μοναδες που φιλοξενουν ζωα τα οποια τα ειχαν κατασχεσει απο τους ιδιοκτητες τους γι'αυτον ακριβως τον λογο.Τωρα θα μου πεις οτι εδω ειναι Ελλαδα και αυτα δεν ισχυουν.Οντως του εκλεψα το σκυλι αλλα δεν ειχα τη δυναμη να το αφησω.Ηταν πραγματικα τρομοκρατιμενο και ασχημα κακοποιημενο.
 


Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
42
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Ειλικρινά δεν ξέρω τι θα έκανα. Μπορεί ό,τι κι εσύ, μπορεί να έβαζα τις φωνές, μπορεί να έκανα και μόκο αν μου φαινόταν τρομακτικός ο τύπος κι ήμουν μόνη μου. Δεν έχω ιδέα. Αν ποτέ συμβεί θα σου πω.
 




GeorgeK

Well-Known Member
18 Ιουνίου 2008
172
0
λάθος σου που πήρες το σκύλο έτσι στην ψύχρα.βέβαια, έχε υπόψιν σου ότι αν ο σκύλος δεν έχει ταυτότητα, δύσκολα αποδεικνύετε η "κλοπή".
στο παράδειγμα που αναφέρεσαι, δεν είσαι σωστή.
οι διαδικασίες είναι 2.
α) έρευνα και καταγραφή (μαρτυρίες&φωτό) ειδικού (πχ SPCA) και κατάσχεση μετά από 24ωρη ειδοποίηση
β) άμμεση κατάσχεση και κυρίως ΣΥΛΛΗΨΗ του ιδιοκτήτη από την αστυνομία.
 


ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Συγνώμη αλλά δεν κατάλαβα…
Ένας πεζός ηλικιωμένος άντρας κακοποιούσε το σκύλο του ρίχνοντας του κλωτσιές. Εσύ βλέπεις την όλη σκηνή, παρεμβαίνεις και παίρνεις το σκύλο αγκαλιά. Ο ηλικιωμένος μπαίνει στο αυτοκίνητο του (πεζός δεν ήταν? Το αυτοκίνητο του πως βρέθηκε εκεί?) και φεύγει.
Εσύ συγκρατείς τις πινακίδες του αυτοκινήτου, αποφασίζεις να μην κάνεις καταγγελία και κρατάς το σκύλο?
Εντυπωσιακό….
 


olga

Active Member
10 Ιουλίου 2008
29
0
Αθηνα
λάθος σου που πήρες το σκύλο έτσι στην ψύχρα.βέβαια, έχε υπόψιν σου ότι αν ο σκύλος δεν έχει ταυτότητα, δύσκολα αποδεικνύετε η "κλοπή".
στο παράδειγμα που αναφέρεσαι, δεν είσαι σωστή.
οι διαδικασίες είναι 2.
α) έρευνα και καταγραφή (μαρτυρίες&φωτό) ειδικού (πχ SPCA) και κατάσχεση μετά από 24ωρη ειδοποίηση
β) άμμεση κατάσχεση και κυρίως ΣΥΛΛΗΨΗ του ιδιοκτήτη από την αστυνομία.
Στο παραδειγμα που εδωσα δεν μπηκα σε λεπτομεριες γιατι δεν ηταν αυτο το θεμα μου.Ξερω την διαδικασια αλλα ηθελα να δωσω εμφαση οτι σε αλλες χωρες υπαρχει αμεση αντιμετοπιση σε παρομοια γεγονοτα.Δεν λεω οτι ηταν σωστο αλλα εγω νοιωθω οτι βοηθησα αυτο το ζωο.
 


xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Ο βασανισμος κακοποιηση ζωου ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ. Αν ερχοταν η αστυνομια καλα θα ηταν. Αλλα θα επερνε η ολγα την αστυνομια και θα ελεγε "Ενας ηλικιωμενος πλακωνει το σκυλι του" και οι μπατσουληδες θα αφηναν τον καφε να ρθουν να σωσουνε τον σκυλο? :maria:
Θεωρητικα τα πραγματα θα επρεπε να ειναι αλλιως, πρακτικα αν δεν εκανε αυτο το σκυλι θα ηταν ακομα στον τυπα. Το μονο ειναι οτι μπορει να την εδερνε και την ολγα. Αλλα ποιμενικο δεν ειχες διπλα σου? Εγω θα του το επερνα και θα τον κατηγγειλα. Ε και μετα ας πληρωνα για την κλοπη. Αλλα ασχετο δεν πρεπει να εχει τσιπακι για να ειναι ιδιοκτησια. Ποτε θεωρειται ο σκυλος ιδιοκτησια του αλλου?
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.114
Μηνύματα
895.840
Μέλη
19.924
Νεότερο μέλος
ALEXANDRA MOSCHOU