Άνθρωποι που τα φοβούνται


Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
42
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Συζητήσαμε περί φοβικών σκυλιών. Όμως δεν έχουμε πει... πώς αντιμετωπίζετε τους φοβικούς ανθρώπους?
Είναι λογικό να φοβάται κάποιος τα μεγαλόσωμα, "αγριωπά" σκυλιά όπως τα ροτβάιλερ, αλλά υπάρχουν άνθρωποι που τρέμουν στη θέα οποιουδήποτε σκύλου.
Χτες περπατούσα στο Χολαργό με το μικρό στο πεζοδρόμιο και πήγα να περάσω δίπλα από ένα παρκαρισμένο τζιπάκι. Μια κοπέλα ετοιμαζόταν να μπει στη θέση του οδηγού. Σταμάτησα για να την περιμένω - καθώς δε χωρούσαμε και οι δύο (τρεις) με ανοιχτή την πόρτα, όμως σταμάτησε και η κοπέλα παγωμένη! Δεν κατάλαβα τι έγινε και νομίζοντας ότι μας άφηνε να περάσουμε προχώρησα. Η κοπέλα πετάχτηκε, οπότε κατάλαβα και οπισθοχώρησα λέγοντας "συγγνώμη, συγγνώμη". Μου είπε "εγώ συγγνώμη", κάναμε τον κύκλο του τζιπ και φύγαμε.
Σίγουρα η κοπέλα χρειάζεται τη βοήθεια ειδικού για να ξεπεράσει το φόβο της ή να ψαχτεί μέσα της πολύ (κι εγώ φοβάμαι τις γάτες και την καταλαβαίνω) όμως ποια πρέπει να είναι η δική μας αντιμετώπιση ενώπιον τέτοιων περιστατικών? Ειδικά εσείς με τα "τρομακτικά" σκυλιά πρέπει να έχετε βιώσει κάμποσα παρόμοια...
Τι γίνεται αν ένας άνθρωπος που φοβάται βρεθεί με το σκύλο σας στον ίδιο χώρο? Σέβεστε το φόβο του και τον απομακρύνετε? Ξεβολεύεστε εσείς γι' αυτόν? (Πες ρε παιδί μου ότι βρήκατε θέση δίπλα του σε κατάστρωμα σε πλοίο φουλ γεμάτο, στην παραλία κ.ο.κ).
 


kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Eμενα μπορείτε να μου πείτε γιατί όταν ήμουν μωρό,μικρή κάτω των 7 τα φοβόμουνα :eek:αλλα πάντα τα αγαπούσα και κατά τα 9-10 ετων που με έχανες που με έβρισκες ήμουν μέσα στα αδέσποτα...
Πως έγινε αυτή η αλλαγή?
Σημειωτέον ποτε δεν έγινε κάτι που να με τρόμαξε..,επίσης με τους γονείς μου παρέα ταΐζαμε τα σκυλάκια..απλά εγώ τα φοβόμουνα..
Δεν ειναι περιεργο?:confused:
 


Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
36
νεαπολη-νικαια
Σ
Είναι λογικό να φοβάται κάποιος τα μεγαλόσωμα, "αγριωπά" σκυλιά όπως τα ροτβάιλερ,
οχι δεν ειναι λογικο.λογικο ειναι να ειναι καποιος επιφυλακτικος αλλα οχι να φοβαται

εγω τους γραφω διακριτικα αν ο αλλος εχει προβλημα ας αντιμετωπισει τον φοβο του μονος του ή με βοηθεια ειδικου , με το να τον αποφευγει φενεται οτι δεν τον νοιαζει .
 


xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Παροτι εχω την κοντοσκυλακη και ποσοι να τη φοβηθουν, στις σπανιες περιπτωσεις που τη φοβουνται ξεβολευομαι. Οχι την κοινη υστερια αα ουου αλλα φοβια. Ναι τοτε σεβομαι τον αλλον.
 


kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Επειδή πολλές φορες τυχαίνουν περιπτώσεις ανθρωπων που είχαν κάποια κακή εμπειρία από τα σκυλιά και το λενε ..απλά δεν έχω να κάνω κάτι και το σέβομαι..
Αλλα αν π.χ τύχει σπίτι μου να ερθει κάποιος που δεν τον θέλει δεν θα κλειδώσω το σκυλί μου στο δωμάτιο μέσα γιατί λογικά το γνωρίζει και δεν έρχεται απλά σπίτι μου..,αν τώρα έξω συναντήσω κάποιον που το λέει καθαρά από ιδιοτροπία τύπου πάρε τον σκύλο σου από εδώ..,τότε τους γράφω κανονικότατα..
 


Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Εχω βοηθίσει 3 ανθρώπους να το ξεπεράσουν, επιμένοντας να γνωρίσουν σκύλο μου.

Και οι 3 έχουν σκύλους τώρα. Αν συνηθήσεις την παρουσία ενός πολύ μεγάλου σκύλου στην παρεά, μετά δεν φοβάσαι ούτε τα μικρά (το αντίθετο δεν σημβαίνει).

Απαραίτητο είναι στην αρχή τουλάχιστον ο σκύλος να μην τους δώσει καμία σημασία απολύτως και να παραμένει ξαπλωμένος και ήρεμος.

Η μία κοπέλα (που άλλαζε πεζοδρόμιο στην κυριολεξία μόλις έβλεπε σκύλο), αφού τον συνήθισε λίγο, ξάπλωσε κάτω και του έκανε σχεδόν ιατρική εξέταση! Τον είχε ανάσκελα και τον χούφτωνε παντού (άλλο που δεν ήθελε αυτός), μέχρι που είδε τον ομφαλό και αναφώνισε:

"ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;;;"
-"Ο ομφαλός του!" της απαντώ εγώ. Λες και άναψε λαμπάκι παιδιά μέσα της. Τότε συνηδειτοποόησε ξαφνικά και έντονα πως ΟΛΟΙ ΖΩΑ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!!

Πήρε σκύλο δικό της λίγους μήνες μετά...

Οχι, δεν φεύγω αν κάποιος φοβάται το σκύλο μου. Φροντίζω όμως να μην είναι κοντά πολύ. Μάλλον μένω στάσιμη με το σκύλο και τους αφήνω να επιλέξουν εκείνοι πόσο κοντά θέλουν να είναι. Σύντομα καταλαβαίνουν πως δεν έχουν λόγο να φοβούνται. 'Οχι οτι το ξεπερνούν (καμία σχέση) αλλά βλέπουν ότι είναι ήσυχος και δεμένος έτσι ηρεμούν αρκετά.

Αν είμαστε κάπου που τον έχω λυτό (παραλία, πάρκο) τότε θα τον δέσω λίγο (με την ελπίδα πως θα φύγει ο άλλος) ή θα βαρεθω και θα φύγω. Δεν είμαστε και τρομοκράτες.

Μισώ αυτόυς που αφήνουν ελεύθερα τα σκυλιά τους παντού να κάνουν ότι θέλουν. Ιδίως γύρω από εστιατόρια και ταβέρνες.
Φαντάσου να φοβάσαι κι όλας...
 


amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Λοιπόν, η πιο συνηθισμένη ερώτηση είναι:
Δαγκώνει?

Ναι (απαντάω) δεν καταπίνει ποτέ αμάσητα!!!

Θα με δαγκώσει εαν πλησιάσω? Με ξαναρωτάνε πολλές φορές...
Τι σκοπεύεις να του κάνεις? τους απαντάω...

Θα με φάει?
Μπα... τρώει μόνο μαγειρευμένο κρέας, ποτέ ωμό!!!

------------

Πως αντιμετωπίζω αυτούς που φοβούνται (αδικαιολόγητα)?
Προσπαθώ με χιούμορ, αλλά... τις περισσότερες φορές αυτοί τσαντίζονται!!!

Μια φορά, περίμενα έξω από τον κτηνίατρο. Το Τέρας ήταν κάτω.
Εγώ κρατούσα το λουρί, και χάζευα...

Ξαφνικά, διαπιστώνω πως κάποια αλλοδαπή (καλλονή θα έλεγα), στέκεται σαν στήλη άλατος περίπου 10 μέτρα μακριά. Όταν είδε πως την κοιτάζω, άρχισε ο γνωστός διάλογος (με ρώσικη προφορά αλλά σε άπταιστα Ελληνικά) αν τρώει, αν δαγκώνει, κλπ και στο τέλος μου λέει:
Φοβάμαι!!!
Κι εγώ, της απάντησα...

Εγώ φοβάμαι τον σκύλο μου είπε...
Εγώ φοβάμαι εσένα, της είπα...

Γιατί με φοβάσαι?
Εσύ γιατί φοβάσαι τον σκύλο? της είπα...
Εγώ φοβάμαι όλους τους σκύλους μου είπε, εσύ γιατί με φοβάσαι?
Για να μην με κολήσεις έητζ, της είπα

Τσαντίστηκε τόσο πολύ, που προχώρησε και πέρασε δίπλα στον σκύλο, βρίζοντας με (προφανώς) στα ρώσικα, οπότε της είπα:
Τελικά, ο σκύλος μου δεν σε πείραξε, αλλά δεν θα μάθουμε ποτέ εαν εσύ θα μου κολήσεις έητζ...

Ο θυμός της ήταν μεγαλύτερος από τον φόβο της, τελικά.

:eek:
 


galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
χαχαχαχαχαχχαχαχα, ρε αντωνη, το μεγα ελεος εισαι αδερφε... :paja1:
 




amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Μια φορά, είχαμε παραγγείλει πίτσες...
Ανοίγω στον πιτσαδόρο, και ενώ ετοιμάζεται να μου δώσει την παραγγελία, είδε το Τέρας πιο πίσω, που καθότανε και κοίταζε, και τραβήχτηκε πίσω, λέγοντας φοβισμένος: Παναγία μου!!!

Ρε δεν ντρέπεσαι, του είπα, ήρθες στο σπίτι μου να μου κάνεις προσυλιτισμό?

Τέλος πάντων, για να μην πολυλογώ, του έκανα μια απίστευτη λεκτική επίθεση, ότι και καλά είμαι εβραίος, και ότι αυτός ήρθε να με ειρωνευτεί για τα θρησκευτικά μου πιστεύω, ο τύπος είχε πανικοβληθεί ότι είχε μπλέξει με τρελό, τον απειλούσα ότι θα φέρω την αστυνομία για να τον συλλάβουν, είχα δώσει ρεσιτάλ παραλογισμού... και στο τέλος, ο τύπος είχε ξεχάσει τελείως τον σκύλο, που εξακολουθούσε να παρακολουθεί ατάραχος όλη την σκηνή, και μπήκε μέσα στο σπίτι για να πληρωθεί, όταν και καλά ηρέμησα...

Οπως λοιπόν στεκότανε μέσα, του είπα:
Τελικά ποιον φοβάσαι πιο πολύ, εμένα ή τον σκύλο μου? Γιατί δεν σε βλέπω να έχεις πρόβλημα με τον σκύλο, τόση ώρα...

Το πιο αστείο με αυτόν τον ντελιβερά, ήταν πως μετά από αρκετό καιρό, είχαμε ξεμείνει στο πάρκο, και κάποιος είπε πως υπάρχει πιτσαρία που παραδίνει πίτσες και στο πάρκο... Είχαμε πει που ακριβώς είμαστε, και μόλις ο τύπος, ο ίδιος τύπος είδε εμένα, έκανε μεταβολή από τα 50 μέτρα, γκάζωσε κι έφυγε!!!

Ένας από την παρέα, τον κυνήγησε με το αυτοκίνητο του, και τον πρόλαβε περίπου 1 χιλιόμετρο μακριά...
 


George K

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2007
1.177
48
Τι γίνεται αν ένας άνθρωπος που φοβάται βρεθεί με το σκύλο σας στον ίδιο χώρο? Σέβεστε το φόβο του και τον απομακρύνετε? Ξεβολεύεστε εσείς γι' αυτόν? (Πες ρε παιδί μου ότι βρήκατε θέση δίπλα του σε κατάστρωμα σε πλοίο φουλ γεμάτο, στην παραλία κ.ο.κ).
Όποιος έφτασε πρώτος, μένει.

Στο σπίτι, επειδή είναι και χώρος εργασίας της γυναίκας μου, την ώρα της δουλειάς τα σκυλιά μένουν στο πίσω μέρος. Όμως, συμβαίνει πολύ συχνά να περάσω με τα σκυλιά στο λουρί απο το χώρο, για να τα βγάλω βόλτα. Ειδοποιώ πριν ανοίξω την πόρτα, ακόμα και αυτοί που φοβούνται έχουν μάθει τη διαδικασία.

Οι επισκέπτες είναι ευπρόσδεκτοι, όπως είμαστε. Ίσως βέβαια γι αυτό το λόγο ο κουμπάρος μου έχει να έρθει σπίτι τρία χρόνια. Ήρθε μια φορά και χάιδευε και τα σκυλιά αλλά αυτή δε μετράει, ήταν στα κρεβάτια του γάμου του και ήταν μεθυσμένος. Εξαιρέσεις κάνουμε μόνο με ηλικιωμένους συγγενείς.

Στην επιχείρηση που είχα, κάθε βράδυ ένα απο τα σκυλιά ήταν μαζί μου. Με το λουρί του, κοντά μου.

Η φοβία δεν είναι αποκλειστικά ελληνικό προνόμιο, και τουλάχιστον σε αυτό το θέμα, δεν είμαστε ανάδελφο έθνος. Αντίθετα με ότι πίστευα για χρόνια, αρκετά μεγάλο ποσοστό τουριστών φοβάται τα σκυλιά.

Χτες πήρα ένα απο τα σκυλιά μαζί και περπατήσαμε στη Παλιά Πόλη (Ρόδος). Ο κεντρικός δρόμος γεμάτος κόσμο, 9 στους 10 τουρίστες, η πλειοψηφία απο κεντρική και δυτική ευρώπη. Χοντρικά, το 30% φοβόταν και έκοφτε. Ο σκύλος ήταν με το λουρί φυσικά και περπατούσε ακριβώς στο πόδι μου, ούτε μόνος του μπροστά ούτε έβοσκε δεξιά-αριστερά.
 


chihuahua

Well-Known Member
10 Σεπτεμβρίου 2007
135
0
στην μία άκρη του λουριού η ρίτα(γερμανικό ποιμενικό) στην άλλη εγώ. στην γωνία ακριβώς της ψαροταβέρνας ένα πιτσιρίκι (πρώτη δημοτικού) στρίβοντας βρίσκεται face to face σε απόσταση 50 πόντων με την ρίτα και αντί ας πούμε να τραγουδήσει ρίτα ριτάκι βάζει κάτι ουρλιαχτά και παγώνει ακίνητο. Η μάνα του έρχεται τρέχοντας εγώ δεν ξέρω πως θα ηρεμήσω μάνα και γιό και η ρίτα βγάζει 2-3 λυγμούς και σκύβει μπροστά στον πιτσιρικά. :cool:

Αχ τι καλό που είναι λέει η μαμά-ο πιτσιρικάς ακούει την φωνή της και τρέχει δίπλα της και η μαμά του λέει " είδες τι καλό που είναι,έλα καλό σκυλάκι έλα" και προς εμένα "τον είχε δαγκώσει ένα σκυλάκι σε πιο μικρή ηλικία και 2 χρόνια τώρα όποτε τα βλέπει έτσι κάνει, αλλά το δικό σας είναι πολύ ήσυχο ευκαιρία να το ξεπεράσει"

Δεν είναι σενάριο παιδιά και είναι μια πραγματικότητα για πολλούς ανθρώπους να έχουν παιδικά τραύματα με ζώα και ειδικά με σκύλους. θα σε δώσω στο σκύλο- μη δαγκώνει-μη έχει αρρώστιες κλπκλπκλπ

Εγώ σε τέτοιες περιπτώσεις δείχνω κατανόηση και προσπαθώ να βοηθήσω
 


kotsidas

Well-Known Member
16 Ιουνίου 2008
381
13
Η γυναικα του αδελφου μου μετα απο γερο δαγκωμα σε παιδικη ηλικια απο σκυλι που ειχαν στο εξοχικο δεν θελει τα σκυλια να βρισκονται κοντα της. Αυτο μου διμιουργει προβλημα στο να συνηθησει η 2χρονη ανιψια μου τα σκυλια και να μην της περασουν οι φοβιες της μανας της. Βεβαια οποτε βρισκω ευκαιρια τη φερνω σε επαφη με τη Λαρα. Το παιδι ενω θελει να ακουμπησει το σκυλι ειναι πολυ διστακτικο. Μια φορα αφησα τη Λαρα να της γλυψει το χερι και εγινε αγαλμα αμφιβολιας. Αρχισα να γελαω προσποιουμενος οτι ειχε πλακα και οτι η Λαρα τη φιλισε και η μικρη χαλαρωσε αμεσως και αρχισε να γελαει. Την προηγουμενη εβδομαδα που ηταν στο νοσοκομειο ρωταγε για τη Λαρα και της πηγα ενα μικρο λουτρινο που το πατας και γαυγιζει. Οπως καταλαβαινετε με ξεχεσαν κανονικα.
Παρ'ολα αυτα οι επισκεψεις της ανιψιας μου στο σπιτι εχουν μειωθει στο ελαχιστο με ενα σωρο αλλες δικαιολογιες.:cry:
Ισως γιατι δεν υπεκυψα στην απαιτηση να κλεινω μεσα το σκυλι. Γιατι να το κανω; Για να συνδιασει η Λαρα την ανιψια μου με ενα ειδος τιμωριας;

Τωρα στο δρομο παντα κανω στην ακρη ή βαζω τον εαυτο μου αναμεσα στον σκυλο και τον περαστικο για να μη δωσω κανενα δικαιωμα. Ακομα και μια φορα που ειμαστε στην παραλια και ενα κοριτσακι πεταγε πετρες στο σκυλι, μπηκα μπροστα και να τρωω τις πετρες και αφου η καλη μαμα του δεν του ελεγε τιποτα σχολιασα δυνατα στη παρεα μου "το παιδι αυτο αυριο θα βαλει φωτια σε ενα ζωο για να δει πως ουρλιαζει και μεθαυριο θα κανει κατι χειροτερο επανω σε αλλο παιδι". Τοτε η μανουλα ηρθε και το σταματησε απο τις πετριες.
 


YOTA

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2008
130
0
Thessaloniki
Έχω την αίσθηση ότι η φοβία που έχουν μερικά παιδιά για τους σκύλους, οφείλεται κατά κύριο λόγο στην φοβία που έχουν οι γονείς για τους σκύλους. Το παιδάκι νιώθει πολύ καλά τον φόβο και την ανησυχία του γονέα όταν πλησιάζει ένας σκύλος και έτσι το ίδιο αίσθημα μεταδίδεται και σε αυτό ακόμη και αν ο γονιός δεν παθαίνει υστερία αλλά το παίζει άνετος.
 


xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Παντως οταν μιλαω για υποχωρηση σε ατομα με φοβια εννοω τα ατομα που γνωριζουν οτι ο φοβος τους ειναι ακραιος αλλα δεν μπορουν να τον ελεγξουν. Αλλοι φοβουνται αεροπλανα-το τι ηρεμιστικο τρωω καθε φορα και ποσες φορες εχω βαλει τα κλαματα- αλλοι κατσαριδες,αλλοι εχουν κλειστοφοβια καποιοι φοβουνται σκυλια. Ε σε αυτες τις περιπτωσεις υποχωρω. Ειναι κατι πανω απο τις δυναμεις τους..
 


nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Γιατί με φοβάσαι?
Εσύ γιατί φοβάσαι τον σκύλο? της είπα...
Εγώ φοβάμαι όλους τους σκύλους μου είπε, εσύ γιατί με φοβάσαι?
Για να μην με κολήσεις έητζ, της είπα
Δεν σε πιστευω!!!ελεοσ!!!!!χαχαχαχαχαχα

Εχθες ειχε ερθει η ξαδερφη μου,φοβαται μεχρι κ τις κοτες.
Δεν αφησα τη Χιονα να τη πλησιασει γιατι κοντεψε να ανεβει στο πολυφωτο.
Η Χιονα καθοταν στη πολυθρονα και τη κοιτουσε απλα.Σε καθε κουνημα της ουρας ουρλιαζε η ξαδερφη ''το τερααααας!!!!!παρτο!!!!''...μετα απο λιγο η Χιονα ουτε να τη κλ@σει και ετσι ξεπερασαν κ οι 2 τα εμποδια με αποτελεσμα να περναει διπλα στο σκυλο η ξαδερφη μου και να μην πεταγεται στον αερα!
Στο δρομο αν φοβαται καποιος παρα πολυ τη κραταω ακινητη μεχρι να περασουν κ μετα συνεχιζω.
 


Nicole

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2008
95
0
Εγω δεν καταλαβαινω γιατι καποιοι που ηδη εχουν σκυλο φοβουνται αλλα σκυλια??:confused:
Βασικά πως το εννοείς?...Δήλαδή ότι συμπεριφέρονται σαν αυτούς που λέμε τώρα ότι ας πούμε ζητάνε να πάρουμε τον σκύλο για να περάσουν και τέτοια?

Εγώ ας πούμε για παράδειγμα έχω σκύλο, αλλά φοβάμαι τα άλλα σε κάποιες περιπτώσεις. Αν για παράδειγμα δω κάποιο σκύλο να με κοιτάζει άγρια ή να με γαβγίζει, ε τότε θα φοβιθώ να πλησιάσω ιδιαίτερα αν είναι και μεγαλόσωμος.
 


FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.000
1.506
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Ακομα και μια φορα που ειμαστε στην παραλια και ενα κοριτσακι πεταγε πετρες στο σκυλι, μπηκα μπροστα και να τρωω τις πετρες
Μπραβο ψυχραιμια!!
Εγω μαλλον θα ειχα ριξει στο κοριτσακι μια γερη δοση πετρες- απευθειας στα μουτρα- για να μαθει. ΔΕΝ δεχομαι με τιποτα τετια συμπεριφορα απο ξενα κολοπαιδα!
 


mitsakos

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2008
273
0
Που ειναι το περιεργο στο να τα φοβαται καποιος?νομιζω πως ειχαμε την ιδια συζητηση σε ενα θεμα περι καρχαριων...

"what man doesn't know..
man fears
"

εμενα με ειχε "κολλησει" η μανα μου και δεν πλησιαζα σκυλο στο χιλιομετρο..πιο πιθανο θα το ειχα να μου ελεγες οτι στα 2 μου οδηγησα αεροπλανο παρα οτι θα εχω τωρα τετοια τρελα με τα σκυλια κ δη τα πιτμπουλ...οχι τρελα..ερωτα..για την ρατσα που η μανα μου μας ειχε κανε να τρεμουμε οχι να φοβομαστε(αμαρτιες γονεων πεδευουσι τεκνα).ολα ειναι θεμα αποφασης..εμενα μαλλον με επιρεασε η "λασυ"να αλλαξω γνωμη..λιγο η σειρα που εβλεπες τοσο ωραιο σκυλι,λιγο οι γειτονες που ειχαν ενα ιδιο και αρχισα να τ πλησιαζω,λιγο ενα αδεσποτο κολει στην γειτονια..ε μετα αρχισα να τα πλησιαζω..βεβαια ουτε κουβεντα για τους "δολοφονουν".
Οπου πιτ,ντομπ,ροττ κλπ αλλαζα δρομο.

τελικα οταν ο πατερας του κολλητου μου ειχε γυρω στα 10 πιτ σπιτι του και αρχισα να τα πλησιαζω τα ερωτευτικα και μετα ειχε ροττ και με αυτα το ιδιο,μετα αρχισα το διαβασμα,ασχοληθηκα και κολλησα...

παντως η "βλακεια" δεν ειναι οτι καποιοι τα φοβουνται...αλλα το οτι δεν θελουν με τπτ να κανουν το αντιθετο..εφερα ενα αδεσποτο πιτ απο το σχολειο μου μεσα στο σπιτι κ εγινε χαμος..ξαφνικα απο ενα γεματο σπιτι ημουνα εγω και το πιτ...(το οποιο ειχε ξαπλωσει στα ποδια μου..το ειχα φερει μπας κ αλλαζαν γνωμη κ το κραταγα)οταν ο αλλος δεν σκοπευει να αλλαξει γνωμη ομως....
 


kotsidas

Well-Known Member
16 Ιουνίου 2008
381
13
Μπραβο ψυχραιμια!!
Καλημερα Frenchie εμεις οι 2 χανομαστε μεταξυ 6.30 που αρχιζω να διαβαζω και 7.30 που αρχιζω να γραφω.
Δεν ηταν θεμα ψυχραιμιας αλλα λογικης επεξεργασιας. Πιο διπλα ηταν παρα πολυς κοσμος που ετρωγε σε ταβερνακι. Σκοπος μου ηταν να τραβηξω θετικα την προσοχη τους ωστε η εικονα σκυλος - ιδιοκτητης να μην προκαλεσει αρνητικα συναισθηματα, τα οποια κατευθυνα προς τους μαμα-μπαμπα του παιδιου.
Το καταφερα γιατι μετα ο ιδιοκτητης του μαγαζιου που ειναι και φιλος μου ειπε οτι εγινε θεμα συζητησης στις περισοτερες παρεες με αρνητικα σχολια για την συμπεριφορα των γονεων.
Φαντασου τι θα γινοταν αν εκανα αυτο που ειπες.
Φυγε βρε παλιοαλητη με το βρομοσκυλο σου, εμεις εδω τρωμε και εφερες την εστια μικροβιων, δεν ντρεπεσε κατζαμ μαντραχαλος να τα βαζεις με το παιδακι κτλ.
Και επειτα ειναι και το αλλο. Πολλες φορες εδω μεσα εχουμε πει οτι για ενα "κακο" σκυλι φταιει σχεδον παντα ο ιδιοκτητης. Πιστευω οτι το ιδιο ισχυε και για το παιδακι.
Θεωρησε οτι οταν ηταν μικρο το κοριτσι σου σε παρακολουθουσε οταν βλεπεις σκυλο να του πετας πετρες, εστω φοβουμενη τη σωματικη της ακεραιοτητα. Μετα απο καποιες φορες θα το εκανε και αυτη, και αν η αντιδραση σου σε αυτο ηταν θετικη ( μπραβο η κορουλα μου, τι καλο κοριτσι) το παιδι θεωρει οτι κανει κατι καλο.
Εσυ θα φταις τοτε Frenchie. Και εγω ξερεις τι θα εκανα τοτε; Αν δεν υπηρχε κοσμος οπως στη περιπτωση μου και δεν το μαζευες οταν στο ελεγα, θα πραγματοποιουσα τον "εφιαλτη σου". Θα προσπαθουσα να φερω με ωραιο τροπο το παιδι σε επαφη με το σκυλι, ακομα και να το χαιδεψει.

Υ.Γ. Επειδη εχω την εντυπωση οτι τα παραπανω δειχνουν λιγο επιθετικα, θελω να διαβεβαιωσω οτι κανενα τετοιο σκοπο δεν εχουν, απλα ετσι μου βγηκε η ροη της σκεψης. Μην παρεξηγηθουμε κιολας χωρις λογο.:):)