Άρνηση σε έκτακτο περιστατικό


mAthosalas

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
1.053
2
52
Πάτρα
Αιγιο-Πατρα ειναι 20 λεπτα,αν βιαζεσαι και 15' το κανεις...γιατι δεν ερχεσαι Πατρα και επιλεγεις αλλες λυσεις;;;;Ακομα μπορεις να ζητησεις και τηλεφωνο απο εδω τους ντοπιους με σκυλακια,απο ΚΑΛΟΥΣ κτηνιατρους με γνωσεις και ΚΥΡΙΩΣ ευαισθητους σε θεματα που εχουν να κανουν με την Υγεια των φιλων μας...
Οσο για την Κτηνοκάτι στο Αιγιο,θα χαρω ιδιαιτερως αν διαβασω οτι της εκανες καταγγελια και εγκληση.Ειναι καλο αν καποιος δεν θελει να ασχοληθει με το επαγγελμα του,να αφηνει τους υπολοιπους και να πηγαινει σπιτι του να ασχολειται με κεντημα ή γυμναστικη για το ενα χερι!
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.652
19.886
Αγαπητέ mAthosalas μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Από όταν πρωτοήρθες στο φόρουμ, αλλά συνεχώς βελτιώνεσαι...:D
 


mAthosalas

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
1.053
2
52
Πάτρα
Αγαπητέ mAthosalas μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Από όταν πρωτοήρθες στο φόρουμ, αλλά συνεχώς βελτιώνεσαι...:D
Εσεις "φταιτε"...διοτι απο παλια γνωστο οτι μ'οποιον δασκαλο καθισεις...:rolleyes:
 


lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Εμενα ο παλιος μας κτηνιατρος ειχε αρνηθει ακομα και να μου μιλησει στο τηλεφωνο, οταν πηρα γιατι ειχε τρελαθει στους εμετους, και η γραμματεας χρησιμοποιησε τη διακαιολογια οτι ειχε πολλη δουλεια και αν ειναι τοσο επειγον να παρω σε μιση ώρα. Τελικα είναι πολύ συμαντικό ο γιατρός να μην είναι μόνο καλός επιστήμονας αλλά και καλός άνθρωπος. Να το βρασω το πτυχιο 3 μέτρα και την τεράστια φήμη αν αρνείται να δει τον σκύλο μου οταν επειγει. Μια καταγγελία δεν θα εβλαπτε..
 


Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Mια καταγγελία σε τέτοια περίπτωση όχι μόνο βλάπτει, αλλά κάνει και καλό. Πρώτον, γιατί κάποιοι δεν έχουν το δικαίωμα να φέρουν τον τίτλο γιατρός και καλό είναι να ελέγχονται και δευτερον, γιατί οι υπόλοιποι συνάδελφοί της κυρίας μπορεί να συμμορφωθούν, έστω και "δια τον φόβο των... Ιουδαίων". Διότι δυστυχώς, ώς γνωστόν, ο φόβος φυλάει τα έρημα...
 


libali

Member
11 Ιουνίου 2011
20
0
AXAIA
Σιγουρα θα τις κανω καταγγελια αυτο ειναι το μονο σιγουρο.Θελω να την υποχρεωσω να σωσει ζωες.
Αυτο που προσπαθω να μαθω εδω ειναι το τι καθεστως ισχυει στους κτηνιατρους σχετικα με τα εκτακτα περιστατικα.
Φιλε mathosala δεν ψαχνω κτηνιατρο πλεον,διοτι εχω.
Απλα ειμαι τσαντισμενος με τον εαυτο μου διοτι δεν ειχα καθαρο μυαλο με αποτελεσμα να κανω λαθος εκτημηση της αρχικης καταστασης του σκυλιου...δηλαδη, πρωτον δεν επρεπε να παρω τηλεφωνο αυτην και δευτερον δεν επρεπε να παω εδω στο χωριο μου.
αλλα το σωστο ηταν να παω στο γιατρο μου στην Κορινθο που τον εμπιοστευομαι απολυτα.
Εχω διδακτει πρωτες βοηθειες και εχω αρκετη εμπειρια.
Για να μην ξεφευγουμε απο το θεμα,γιατι διαβασα κατι περι ειρωνειες κτλ εγω το μονο που θελω να μαθω τι ισχυει για να ειμαι πιο διαβασμενος...και φυσικα οτι αλλο που να βοηθαει το νοημα της σηζητησης.
Και δεν μενω Αιγιο αλλα στα περιχψρα του Αιγιου μακρια απο Πατρα κατα 60 χλμ(για αυτο γραφω στο χωριο μου)
 




blackpit35

Well-Known Member
19 Απριλίου 2011
374
0
Kalamata
Καλά διάβαζα το περιστατικό που περιέγραφε ο κύριος που θέλει να κάνει την καταγγελία και δεν το πίστευα. Δεν μπορώ να κρίνω, παρά μόνο βασιζόμενος στα λεγόμενά του, μιας και η άλλη πλευρά δεν είναι εδώ για να απαντήσει στις "κατηγορίες", και ορισμένες φορές έχουμε σαν άνθρωποι την τάση να μεγενθύνουμε ή και να αλλοιώνουμε κάποιες μικρές λεπτομέρειες, οι οποίες όμως αλλάζουν ριζικά την συνολική εικόνα. Εάν ισχύουν όντως τα λεγόμενά του, και υφίσταται η συμπεριφορά αυτή, το λιγότερο που θα μπορούσα να πω είναι ότι δεν είναι μόνο απαράδεκτη, αλλά και λίαν επιεικώς απάνθρωπη. Οποιοσδήποτε είναι ιατρός οφείλει, και όχι για να μην έχει νομικές κυρώσεις, όσα ραντεβού και εάν έχει, πρώτα από όλα να εξυπηρετήσει το επείγον περιστατικό. Όλα τα άλλα απλά αποτελούν φτηνές δικαιολογίες. Με προβλημάτισε το γεγονός της άρνησης βοήθειας από τον τοπικό φιλοζωικό όμιλο, αλλά μετά θυμήθηκα ότι στην χώρα του τίποτα, εκμηδενίζονται εκτός από τις αξίες και η λογική. Και φυσικά καταλαβαίνω και τον δισταγμό του όσον αφορά την νομική πλευρά του θέματος, διότι μας έχουν μεταδώσει την ατιμωρησία, οι επαίοντες του τόπου. Περιττό να πω ότι σε κάποια "πολιτισμένη" χώρα με σεβασμό στους πολίτες της αυτή η ενέργεια θα ισοδυναμούσε αυτόματα με αφαίρεση της άδειας ασκήσεως του ιατρικού επαγγέλματος, εδώ το πολύ-πολύ μια σύσταση πιθανόν να γίνει, μιας και μιλάμε απλά και μόνο για ένα σκυλάκι. Και αυτό με κάθε επιφύλαξη.