Αναμονη για Miniature Pinscher!!!!


demi_truli

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2012
366
211
Αθήνα, Βύρωνας
www.facebook.com
Η Μπέλα σου είναι "όλα τα λεφτά" λουλούδια στη δική της αγκαλιά.Είναι και μια πολύ καλή πρόβα τζενεράλε για τα ανθρώπινα κουταβάκια που θα ακολουθήσουν φαντάζ0μαι, αργά ή γρήγορα! Αν θυμάμαι καλά είσαι και μικρή ακόμα. Σου εύχομαι τα καλύτερα! Να χαίρεσαι το σοκολατάκι σου..
Ευχαριστω παρα παρα πολυ!!!!!!!!! Ειμαι, ειμαι... για ανθρωποκουταβα τουλαχιστον! :p

Έχει πλάκα, ωστόσο, ότι δεν άλλαξες νήμα μετά την απόκτησή της. Και εγώ ο βλάκας μπερδεύομαι ξανά και ξανά.. Την Τετάρτη δεν ήταν που σου ξαναέγραψα; Ο τίτλος σε αυτό το νήμα είναι πλέον παραπλανητικός και κρύβει μια ευχάριστη έκπληξη: Η αναμονή έλαβε τέλος από καιρό! Γιούπι!
Δεν ξερω πως αλλαζει ο τιτλος!!!

Για εσάς τις κοπέλες υποτίθεται ότι είναι και μέσα στη φύση σας αυτό το μυστήριο μητρικό φίλτρο.. οπότε ίσως να μη σε τρομάζει όπως ομολογώ ότι συμβαίνει λιγάκι με εμένα για τις πρώτες ημέρες της απόκτησης ενός κουταβιού. Ισχύει; Αν και τους τελευταίους μήνες έχω διαβάσει και γενικότερα ενημερωθεί τόσο, που οι φίλοι μου με έχουν πάρει στο ψιλό.. ούτε διατριβή να έκανα.. Θέλω να αισθάνομαι ότι γνωρίζω και έχω προβλέψει για τα πάντα πριν να αναλάβω και αυτή την ευθύνη πέραν απ' τη χαρά, κάτι πρακτικά αδύνατο, οπότε να 'ναι καλά το dogforum και η συνεχής επικοινωνία και στήριξη που με χαρά διαπιστώνω ότι παρέχουν τα έμπειρα μέλη του.
Ωωω, δεν εχεις ιδεα! Ουτε για να κοιταξω αλλου δεν γυρναγα τις πρωτες μερες! Μην κατουρησει εδω, μην πειραξει αυτο, μην φαει τιποτε απο κατω, αν αναπνεει οταν κοιμαται...! Τωρα ευτυχως την εμαθα και την εμπιστευομαι περισσοτερο (σχετικα) και εχω ηρεμισει καπως. ;)
 
Last edited:


Serge

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2012
743
296
Κάλε τούτο είναι όσο το πορτατίφ!!!!!

Συμβουλή: μη βάζεις φωτογραφιες με το προσωπο σου στο ιντερνετ
 
  • Like
Reactions: Orilis


Fanzina

Well-Known Member
6 Νοεμβρίου 2011
607
8
Να τη χαίρεσαι την κούκλα!!! Και εγώ θα σου πρότεινα να αφαιρέσεις τις εικόνες με το πρόσωπό σου ή τουλάχιστον να τις επεξεργαστείς ώστε να μην φαίνεται(y)
 
  • Like
Reactions: Orilis


d-friend

Well-Known Member
23 Φεβρουαρίου 2014
905
2.550
42
Αθήνα, Παγκράτι
Δε ξέρω αν υπάρχει τεχνικά η δυνατότητα να αλλάξει κανείς εκ των υστέρων τίτλο στο νήμα του. Δε μου φαίνεται πάντως και λογικό να έχουν μεριμνήσει για κάτι τέτοιο αυτοί που έφτιαξαν το φόρουμ. Αυτό που θα έκανα στη θέση σου προσωπικά, θα ήταν να γράψω ένα τελευταίο ενημερωτικό post σε αυτό εδώ το νήμα για το τι θα ακολουθήσει, και στη συνέχεια να ξεκινήσω ένα νέο νήμα, με την ανάλογη ενημέρωση σε εισαγωγικό post, και μαζεμένες τις τελευταίες φωτογραφίες της Μπέλλ. Τι λες για αυτό;