Απαγόρευση σκύλου σε camping


mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.021
1.314
υπάρχει και το ποτάμι στην νότια Εύβοια ελεύθερο με ντουζιέρες παρακαλώ αλλα εμείς κάναμε το λάθος και πήγαμε αύγουστο με το που πήγαμε την άλλη μέρα φύγαμε γιατί έπιασαν αέρηδες... αλλα το έχω ξαναπεί πέρσι τέλος ιουλίου που πήγαμε πήλιο περάσαμε super στο οργανωμένο με τον μικρό άσε που τους γνωρίσαμε όλους γιατί είχε γίνει "μασκοτ"!!!
επίσης νοτιοανατολικό πήλιο έχει kia υτό ελεύθερο και μαζεύει πολύ κόσμο...έχουνε στήσει παράγκες οι βολιώτες εκεί κανονικότατα. εγώ δεν θα πήγαινα είναι ταλαιπωρία για το σκυλί και γαύδο όταν είχα πάει στα νιάτα μου επειδή είχε τους λεγόμενους μονιμους που πάνε κάθε χρόνο ειλικρινά ένοιωσα ρατσισμό
 


giannis21r

Well-Known Member
7 Ιανουαρίου 2013
234
2
Χαϊδαρι
Το προστιμο για παρανομη σταθμευση σε πεζοδρομιο που κλεινει την προσβαση ΑΜΕΑ ειναι 150 ευρω.Δε μου φαινεται παραξενο που το πηγαν στα 300 ευρω το προστιμο για ελευθερη κατασκηνωση.Ξερουμε ποιες ειναι οι προτεραιοτητες της κυβερνησης.Αναπτυξη....
 




mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.652
19.886
Και δεν μπορούσε να τους πει και δημόσια η μοναχοφαγού, τους καμμιά 10αριά προορισμούς; :alien:
 


Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Ειναι σαν τους ψαρότοπους. Δεν λεγονται ευκολα δημοσια. Πανε μονο απο στομα δρυϊδη σε αυτι δρυϊδη…
 


kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
χαχαχα!!!
Που θες να σε παω Μαρεκακι μου??
πρωτα θα παμε και μετα θα ανακοινωσουμε που ημασταν.. γιατι στο ελευθερο εχει κουβαλημα.. μη κουβαλαμε και τα αυτογραφα του Μαρκου..

LOVEY... θα με προλαβεις σε αυτο το προορισμο.. δεν εχω αξιωθει ακομα για σαμοθρακη.. βγαλε πολλες φωτο ε!!

Το ελευθερο καταρχην για μενα ειναι θεμα επιλογης και οχι οικονομικης αναγκης. Το κανεις γιατι αγαπας την φυση και θες να μεινεις "στην αγκαλια της" (οποιος γελασει κχχχ!!) Πραγμα που σημαινει οτι πανω απο ολα την σεβεσαι..πραγμα που σημαινει, καθε απογευμα εχει γοπινγκ, μαζεμα τα σκουπιδια τα δικα μας και των διπλα, των προηγουμενων κτλ κτλ... οταν φευγεις απο το μερος σου το αφηνεις σα να μην πηγες ποτε. Ειδικα το θεμα κολοχαρτο.. ειναι κατι που με εκνευριzει απιστευτα , εκτος αν χρειαζεσαι και εσυ ενα ιδιοκτητη να στα μαζευει..
Η αληθεια ειναι οτι εγινε πολυ της μοδας.. και τα παραπανω πολλοι τα αγνοουν , και παιρνει πολλους η μπαλα..
Τα προστιμα δε, αν και ολα στην ελλαδα εχουν εισπαρκτικο χαρακτηρα και στην ουσια χεστηκαν για την φυση , για αυτο και τα καψαν ολα... ξεκινησαν και απο γκρινιες ντοπιων που ειδαν τον τοπο τους να λερωνεται απο σκουπιδια νεοχιπιδων που καμια σχεση με την φυση δεν εχουν.. :cool:

Το οργανωμενο καμπινγκ ειναι τελειως διαφορετικο απο το ελευθερο. Προσωπικα δεν μπορω να μενω αναμεσα στα αυτοκινητα η να κλ@νει ο διπλα και να την μυριζω εγω.. και επισης σιχαινομαι τις κοινες τουαλετες... πολλοι φιλοι μου δεν αντεχουν το ελευθερο.
Οπως την βρισκει ο καθενας ;-)

Καταλαβες Μαρεκακι γιατι δεν τα λεμε δημοσια ? ..θα μας γραψουν!
 


ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
παντως μετα τον αστακο σε ελευθερο καμπινγκ που ημουν και ηρθαν αστυνομικοι η για να κοψουν κλησεις η για να κανουν συστασεις εφυγαν με την ουρα στα σκελια αφου εφαγαν απειρα μπινελικια ακομα και απο τους τουριστες με τα αυτοκινουμενα τροχοσπιτα,, και κανεις δεν εδωσε τα στοιχεια του φυσικα,,, και φυσικα δεν ξαναπατησαν τις επομενες ημερες που ημουν εκει,,, η δυναμη του οχλου ==))