Απρόοπτα στη βόλτα vol. 2


Ans

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2022
836
696
Μια ατυχη κυριούλα σημερα έπεσε θύμα κλοπης κουλουριου απο το στομα, απο ενα μαυρο ψιλόλιγνο τέρας που πεταχτηκε στον αερα και της αρπαξε τη μπουκια σχεδον απο το στομα.
Ενα σεκοντ ολο και ολο αφαιρεθηκα και ηταν αρκετο το γκρεμλιν να κανει τη μ@λακια του.

Ευτυχως η κυριουλα μετα το σοκ δεν ουρλιαξε, ειπε δεν πειραζει τα αγαπαει τα σκυλακια....ζητησαμε χιλια συγνωμη και απομακρυνθηκα κατακοκκινη.
Τι ωραιο που ειναι οταν γιαγιαδες και παππουδες ειδικα σου λενε οτι αγαπανε τα σκυλακια. Οταν ηταν 4 μηνων ο οζι εγλυψε το ποδι μιας κυριας που περνουσε διπλα μας γιατι ηταν υπερβολικα αγαπησιαρικο κουταβι και αυτη αρχισε να τσιριζει κυριολεκτικα και να λεει οτι πηγε να τη δαγκωσει το ακουσε και ο αντρας και φωναζαν υστερικα και οι 2 μπροστα απο το 2 κιλα κουταβι οτι πηγε να τους κατασπαραξει και κυκλοφορουμε τα σκυλια μας που ειναι κινδυνος :LOL:
 
  • Angry
  • Haha
Reactions: l.Kyveli and medusa


Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.554
6.984
Οταν ηταν 4 μηνων ο οζι εγλυψε το ποδι μιας κυριας που περνουσε διπλα μας
Ορίστε! Είχε δίκιο τελικά η τύπισσα που πλησίασε ο δικός μου τη μουσούδα του στον αστράγαλό της, όταν επίσης ήταν κάπου τόσο κουτάβι (επειδή βγήκε απ'την πολυκατοικία με φόρα να πάει βόλτα), κ άρχισε να μου τσιρίζει αν πάω καλά κ όταν τη ρώτησα τι μπορεί ακριβώς να της κάνει που απλά την πλησίασε το τόσο δα κουτάβι μου είπε έξαλλη ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΓΛΥΨΕΙ!

ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ, μπορεί όντως να συμβεί!!!!1!!11ενα
 


Ans

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2022
836
696
Αλλο κακο να μην τους βρει τους ανθρωπους! Τι πηγανε να παθουν στα καλα καθουμενα. Γιατι ξες αμα την εγλυφε και του αρεζε μπορει να την ετρωγε κιολας δεν παιζεις με αυτα.
 


Ans

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2022
836
696
Μολις τωρα στο παρκο. Μια "κυρια" επαιζε με κατι ξυλα με το σκυλι της. Του λεει αστο κατω το ξυλο και το αφησε αλλα πηγε με φορα να παρει αλλο και της τραβηξε λιγο το χερι ( το ειχε με φλεξι εννοειται ). Σηκωνει τοτε η ηλιθια ενα ξυλο μεγαλο και του δινει μια στο ποδι. Της γαυγιζει 2 φορες πολυ επιθετικα με το δικιο του και αυτη το ξανα χτυπαει στο σωμα. Εγω να φωναζω απο μακρυα γιατι το σκυλι της γενικα θελει να φαει τον οζι και δεν μπορουσα να πλησιασω και τοτε πηδαει πανω της και της δαγκωνει το χερι. Πολυ το φχαριστηθηκα αλλα λυπαμαι πολυ το σκυλι...
 
  • Sad
Reactions: l.Kyveli


Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.554
6.984
Και για να το χαλαρώσουμε λίγο, η φάση με τα SBT είναι...
Δεν έχει καμία σχέση με το εκεί θέμα αλλά μου θύμισε κάτι ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΕΤΟΙΟ οπότε το λέω εδώ.

Πριν κάνα μήνα περνάμε από ένα καφέ, ήταν ένας που περίμενε να πάρει τον καφέ του, με ένα σκυλί το οποίο είχε πιασμένο πολύ πρόχειρα (αυτό το κατάλαβα μετά) στο σκαμπό του. Άρχισε αυτό να τσιτωνει με το που μας είδε οπότε πέρασα από πολύ άκρη άκρη στο πεζοδρόμιο.

Γαυγιζει γαυγιζει, με το που φτάνουμε στην ευθεία τους, κάνει τζαμπ, με το πρώτο τράβηγμα φεύγει από εκεί που το χε πιασμένο, ορμάει στο Άρη, φτάνει μύτη με μύτη, συνειδητοποιεί ότι δεν κρατάει κανείς κ τίποτα το λουρί κ κάνει στροφή προς τα πίσω αλλά συνεχίζοντας να γαυγιζει πάνω απ' τον ώμο του (της βσκ) :ROFLMAO: Μαζεύτηκε σα μπάλα όταν συνειδητοποίησε ότι δεν κρατιέται, ήταν τόσο αστεία - αλλά προσπάθησε να κρατήσει κιόλας μια αξιοπρέπεια αγριάδας.

Έκλαψα τόσο πολύ που ούτε που είπα τπτ. Ο Άρης είχε φάτσα dafuq?