Από γάβγισμα πως πάμε?




Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Δεν πάμε! Φτου φτου, στόμα έχει και μιλιά δεν έχει το ζωντανό! Ενα χρόνο και κάτι τώρα, ζήτημα να έχω ακούσει τη φωνή της 10 φορές! Και οι περισσότερες από αυτές ήταν ένα απλό αρφ, κυρίως πάνω στο παιχνίδι. Είμαι πολύ τυχερή σε αυτό το θέμα :)
 


gwgw

Well-Known Member
ο δικος μου γαυγιζει αν ακουσει καποιο θορυβο ή αν τρομαξει..

εγω ομως Θελω να γαυγιζει..!
και θελω να γαυγιζει και μετα απο εντολη μου..
ο προηγουμενος σκυλος, το ειχε μαθει πολυ ευκολα, του ελεγα μιλα! και γαυγιζε..

ο Ορφεας ομως μεχρι τωρα δεν εχω καταφερει να του το μαθω...
 


keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
Εμάς τώρα τελευταία έχει αρχίσει και δοκιμάζει την φωνούλα της.Αν ακούσει κάποιο περίεργο θόρυβο και στο σπίτι και στο μαγαζί πέφτει συναγερμός......Όταν της λέμε "εντάξει κορίτσι μου" κουνάει την ουρά σαν τρελή και σταματάει.Τώρα τι σημαίνει αυτο δεν ξέρω....Έξω δεν γαβγίζει.
 


ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Εμένα γαβγίζει, ευτυχώς, μόνο όταν υπάρχει λόγος. Τώρα τελευταία γαβγίζει και στα απορριμματοφόρα που περνάνε τα ξημερώματα και μαζεύουν τα σκουπίδια, μάλλον επειδή του χαλάνε τον ύπνο… :lol:
 


EVI.T

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2008
455
5
ATHENS
www.afghanhounds.gr
αχ εμενα την χρησιμοποιουν αρκετα τα σκασμενα...αρχιζει ο ενας και συνεχιζει ο αλλος!!!παιρνω και γω την εφημεριδα και μοκο αμεσως :lol: :lol: :lol:
 




kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
εμενα γαυβγιζει οταν ακουει θορυβο..
η οταν περναει κατι εξω απο την πορτα μας..
η οταν ακουει αλλα σκυλια εξω να γαυγιζουν και ερχετε και μας κοιταει και γαυγιζει,οταν του πω ενταξυ αγορι μου το ακουσα.. μετα απο λιγο σταματαει :? δεν ξερω γιατι..!!
 


Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
36
νεαπολη-νικαια
απο τα δικα μου γαβγιζει η μαγια που και που.καθεται στο μπαλκονι και γαβγιζει στο σκυλι του απεναντι σπιτιου και αμα δεν την σταματησω γαβγιζει το λιγοτερο για ενα τεταρτο.ο παρης γαβγιζει καμια φορα στα καλα καθουμενα εκει που κοιμαται ξυπναει και ριχνει κανα δυο γαβγισματα χωρις λογο.ειναι ανχος αυτο;τελευταια ομως γαβγιζει και σε κανα σκυλι που περναει.ο λογος για αυτην την αλλαγη ειναι οτι οταν λειπω η μαλ@κ* η μανα μου βγαζει τα σκυλια στο μπαλκονι και τα αφηνει εκει.τελευταια ολο αυτο κανει και τσακωνωμαι συνεχεια.
 


keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
kango1 said:
εμενα γαυβγιζει οταν ακουει θορυβο..
η οταν περναει κατι εξω απο την πορτα μας..
η οταν ακουει αλλα σκυλια εξω να γαυγιζουν και ερχετε και μας κοιταει και γαυγιζει,οταν του πω ενταξυ αγορι μου το ακουσα.. μετα απο λιγο σταματαει :? δεν ξερω γιατι..!!
το έχουν τα τερριέ μάλλον :lol:
 


Nicole

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2008
95
0
Αχ, τι θέμα και αυτό!

Τώρα τελευταία άρχισε η Lucy μου να γαβγίζει και όταν το κάνει το βράδυ ειδικά, δεν ξέρω τι να κάνω, την έχω και στην αυλή!....Όταν ακούσει κάποιο άλλο σκυλί, τσουπ και η Lucy να χωθεί. Φοβάμαι μην πουν τίποτα οι γείτονες και θα έχουν και δίκαιο κιολας.
Διάβασα ότι για να σταματήσει κάτι τέτοι η μια λύση είναι να του μάθεις να γαβγίζει με εντολή και το άλλο είναι να τα εκτονώνεις.
Για την εκτόνωση, ενα θετικό είναι ότι έχω αυλή, έλα ντε όμως που δεν με προσέχει και πάει και κυνηγάει τις σαύρες:mad:!...και η βόλτα μας είναι πάλι κάπως πιεστική γιατί την μαθαίνω να περπατάει δίπλα μου με λουρί, οπότε δεν την αφήνω να κάνει ότι θέλει.
Το άλλο φοβάμαι να της μάθω να γαβγίζει με εντολή μου, γιατί νομίζω ότι δεν θα τα καταφέρω και θα κάνω να πράγματα χειρότερα.
 


chiara

Well-Known Member
12 Ιουνίου 2008
274
0
Nea Smirni
Η δικιά μου γαυγίζει μόνο όταν δεί σκυλί να περνά κάτω από το μπαλκόνι. Να σας διηγηθώ και κάτι με την απέναντι γειτόνισα. Η σκυλίτσα γαυγιζέ σε κάποιο περαστικό σκυλί και η γειτόνισα από την απέναντι πολυκατοικία τα πήρε στο κρανίο και με απείλησε ότι θα φέρει το 100. Της απάντησα ότι μπορεί να καλέσει και το 200. Η απειλή της έγινε πραγματικότητα και σε μισή ώρα τσούπ ένας αστυνομικός στο θυροτηλέφωνο. Ανέβηκε στο διαμέρισμα είδε την chiara (γερμανικός ποιμενικός), ξετρελάθηκε μαζί της και το έστρωσε στο παιχνίδι. Αποτέλεσμα έφυγε κατενθουσιασμένος με το σκυλί και μου σιγοψιθύρισε "Που καταντήσαμε με τους τρελλούς και νευρικούς, αντί να κυνηγάμε κλέφτες τριγυρνάμε και κάνουμε συστάσεις για αυτά τα υπέροχα πλάσματα". Εκτοτε η κυρία δεν έχει ξαναενοχλήσει αλλά προσέχω κι εγώ να μαζεύω την δικιά μου αν το παραξηλώνει.
 


EVAEVA

Active Member
8 Σεπτεμβρίου 2008
36
0
Κάπου βόρεια!
Η δικιά μου είναι αρκετά ζωηρή!Γαβγίζει όταν μπαίνει κάποιος στην αυλή,όταν τη μαλώνω(με μαλώνει και αυτή) και το χειρότερο όταν ξαπλώνω για να μη με αφήσει να κοιμηθώ και μείνει μόνη της!Της τον σπάω το τσαμπουκά όμως κλείνοντας την έξω από το υπνοδωμάτιο για 5 λεπτά!Μετά παναγίτσα κάθεται η σκατιάρα!
 


GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.815
5.047
patra
grdane.blogspot.com
ο καναδο ελβετο αμερικανός....:p παντα και με το παραμικρό...
ο γερμανο δανός:p μόνο κι αν χρειαστει και πάλι σπάνια...
έχει κολήσει από τον αλλο στις σειρήνες και ουρλιάζουν παρέα... και στις γάτες...:mad:
 


kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
ε καλά
εμείς γαυγίζουμε δέκα δεκαπέντε φορές την ημέρα μιλάμε
και μιλάμε για πολύ δυνατή φωνή τώρα
το δε συχνοτικό εύρος είναι τέτοιο που αν είμαστε σε κλειστό χώρο όχι σπάνια μετά το γαύγισμα ακούω και σφύριγμα αντήχησης...

γαυγίζει στα πάντα (πλυντήριο ανεμιστήρα σκούπα )αλλά ευτυχώς όταν τα "γνωρίσει" (ότι δεν τρέχει τίποτα) δεν τα ξαναγαυγίζει
γαυγίζει στάνταρ σε ξένο που πλησιάζει (πιο μικρή κι απο τα 300 μέτρα ακόμα)
γαυγίζει όταν γαυγίζουν άλλα σκυλιά αλλά όχι όλα,κάποια
γαυγίζει τις γάτες
γαυγίζει τα άλλα σκυλιά
τις κότες
τις πάπιες
τις γαλοπούλες
τις ακρίδες
το χαμστεράκι
γαυγίζει γαυγίζει γαυγίζει

κι εγώ μπράβο/ευχαριστώ
και μετά φτάνεί/έλεος/ντροπή σου
και αν τύχει σπάνια πιο μετά σκάσε ρε βλαμμένο επιτέλους σε ακούσαμε

πάντως θέλω να γαυγίζει και απο μικρή που πρωτο γάβγισε την επαίνεσα "μπράβο,ποιός είναι?ποιός είναι" και γενικά την επαινώ τις 2-3 πρώτες γαβγισιές και μετά την σταματάω γλυκά. αλλά αν επιμένει την ακούει κανονικά
 


liajoe

Well-Known Member
Ωραίο τόπικ :)

Ο Καρίμ γάβγιζε όταν κάποιος έμπαινε στο σπίτι, μέχρι να του πούμε "φίλος".
Στα γεράματα του άρεσε να κάθετε στην βεράντα και να γαβγίζει στους
γείτονες που είχαν μηχανάκια. :D

Ο Τάσκαν δεν γαβγίζει. Είναι δίσπιστος με τους ανθρώπους,
(δεν μεγάλωσε με ανθρώπινη παρουσία, σε οικογένεια) και
δεν τους πλησιάζει, μου αρέσει αυτό.

Γενικά δεν μαθαίναμε στα σκυλιά μας να γαβγίζουν γιατί εκτείθονται
σε κίνδυνο έτσι, ειδικά από ανθρώπους.
 


psaras

Well-Known Member
5 Σεπτεμβρίου 2007
841
1
63
Chania
www.chaniatown.gr
Όταν υπάρχει λόγος το γαύγισμα επιβάλετε
Δεν είμαι σίγουρος αλλά πιστεύω ότι πιο πολλή οι μικρόσωμες φυλές έχουν το κακό ελάττωμα να γαυγίζουν πάρα πολύ
ακόμα και όταν επιβάλετε να γαυγίσουν δεν θέλουν με τίποτα να βάλουν μια τελεία :)
 




mitsakos

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2008
273
0
εγω ειμαι πολυ τυχερος σε αυτο το θεμα...και οταν πηγα να την παρω απο την φιλοζωικη μου ειπαν οτι τους την επεστεψαν γιατι δεν γαβγιζε αλλα δεν περιμενα κ ετσι..πρωτη φορα ακουσα την φωνη της στις 4-5 μερες πανω..ε απο τοτε δεν την εχω ξανακουσει και πολυ...γαβγιζει μονο αν την δεσω στο δωματιο μ οταν μπει καποιος γαι να μην χοροπηδαει αν ενοχλει τον αλλο...αλλιως τιποτα..σπανια
 


xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Ρε παιδια εμας η μικρη οταν ακουγε κουδουνι η φευγαμε απο το σπιτι ξεσηκωνε τον κοσμο. Τιποτα δεν επιανε -ειδικα με το κουδουνι. Τωρα που γυρισα φαινεται οτι ακου "ποτε" και σταματαει. Παιζει να ειναι επειδη σοβαρευει μεγαλωνοντας?:confused:
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.114
Μηνύματα
895.829
Μέλη
19.924
Νεότερο μέλος
ALEXANDRA MOSCHOU