Βοηθεια να βρω ενα cavalier


galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
εγω νικο ξερω πως η φυλη που επελεξε ειναι ιδανικη για τον λογο που την επελεξε.
και ειναι ιδανικη γιατι καποιοι ανθρωποι δουλεψαν σε αυτο.
δεν γνωριζω ποιοι κανουν διακρισεις μεταξυ ρατσων και κοπριτεων, εδω το θεμα ειναι αλλο. :)
 




FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.000
1.506
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Δεν συμφωνω με την αισχροκερδια των εκτροφεων ειπα οχι οτι δεν αντεχω να πληρωσω.
Αισχροκερδια γινεται στα πετ-σοπ, οπου αγοραζουν τα κουταβια απο φαμπρικες κουταβιων με 20-30 ευρω εκαστο και στο πουλουν 500-600. Εκει ζουν τα καιμενα μεσα σε κλουβια- μες στα σκατα τους, ουτε τα πιο βασικα εμβολια η αποπαραστιτοση κανουν- οποιος αρρωσταινει ή πεθαινει πετιεται στα σκουπιδια= δεν βλεπει ιατρο. Βεβαια δεν γινεται κανενας ελεγκχος για κληρονομικες παθησεις των γεννητορων και οτι εχει 4 ποδια μπαινει στην αναπαγογη. Καθε 6 μηνες γενναει, μεχρι να πεθανει.
Βεβαια τα μωρουλια αυτα δεν κανουν ουτε κοινονικοποιηση δεν τα χαιδευει κανεις, δεν εχουν παιδνιδακια και μαλακα κρεβατακια- ουτε καν καθαρα μπολακια φαγητου.
Αυτοι οι ανθρωποι εκμεταλευονται τα σκυλια, καθαρα για το κερδος!
Επειδη ξερουν οτι θα περασει η κυρια κατινα απο την βιτρινα και θα λυπαται το καιμενουλι και θα το αγορασει.

Ενω ο κερδοκσκοπος εκτροφεας, που εχει επιλεξει με προσοχη τους γεννητορες του, τους εχει αγορασει ο ιδιος απο καλο εκτροφειο, ισως εχει ψαξει για αυτα πολυ καιρο, επειδη ηθελε συνκεκριμενη γραμμη αιματος.Τα εχει μεγαλωσει με προσοχη στην λεπτομερια, τους εχει κανει ολες τις απαραιτητες εξετασεις υγειας για κληρονομικες και ατομικες παθησεις, τα εχει σαν μελη οικογενειας πανω στους καναπεδες του- στα κρεβατια του. Τα εχει παει σε εκθεσεις, για να αξιολογουνται απο γνωστες τις φυλης, εχει ψαξει το ιδανικο ταιρι τους πολυ πριν ηρθε η ωρα να ζευγαροσει- εχει παρει την ετησια αδεια του, οταν εχει την γεννα, τα κοινονικοποι τα κουταβια, παιζει μαζι τους και τους χαιδευει, τους εχει πεντακαθαρα ( επειδη η σφουγαριστρα εχει γινει επεκταση του χεριου του), τους κανει αποπαρασιτοσεις και ολα τα απαραιτητα εμβολια/εξετασεις, τους μαθαινει και πραγματα εκτος γεννηστρας- ειναι τωρα ο κακος της παρεας?
Οχι, δεν το δεχομαι αυτο!

Και δεν ειπε κανεις, να μην πλησιαζει κανεις τα σκυλια απο πετσοπ, επειδη ειναι κατωτερα!
Ψυχουλες ειναι και αυτες- και πονανε, οπος ολα τα αλλα σκυλια.

Αλλα ΜΟΝΟ, οταν σταματησει ο κοσμος να αγοραζει τετια σκυλακια- θα σταματησει αυτο το βασανιστηριο που γινεται στης φαμπρικες κουταβιων.
Και για αυτο ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να αγορασει ΚΑΝΕΙΣ σκυλο απο πετσοπ.

Αν δεν θες να δωσεις 1000 ευρω πραγματικα- καλυτερα ψαξε στης διαφορες οργανοσεις για κανενα μικροσωμο αδεσποτακι. Εκει θα κανεις πραγματικα καλο, αλλα οχι αγοραζοντας απο πετσοπ!!!
 
Last edited:


ΦΟΙΒΟΣ

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2007
181
0
www.petcorner.gr
Καταλαβαινω οτι οταν καποιος παει να αγορασει πρωτη φορα σκυλο τα 1000-1500€ του φαινονται πολλα. Αντικειμενικα μαλλον ειναι μεγαλο ποσο, αλλα γενικα τοσο και περισσοτερο κοστιζουν τα σκυλια των εκροφεων.
Εγω εχω παρει τον Φοιβο απο πετ σοπ 400€ που τοτε που φαινοταν πολλα αλλα τωρα θα εδινα τα 1500 αρκει να μου εδινε ο εκρτοφεας τις εξετασεις υγειας των γονεων που πρεπει. Οι βασικες εξετασεις ειναι ο υπερηχος καρδιας και η μαγνητικη. Αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι ο σκυλος σου θα ειναι υγειης. Το 99% των καβαλιερ παρουσιαζουν πτωση μιτροειδους βαλβιδας μεχρι τα 9 χρονια τους. στο cavalierhealth αναφερει χαρακτηριστικα:
Heart mitral valve disease (MVD) is the leading cause of death of Cavalier King Charles spaniels throughout the world. MVD is a polygenetic disease which afflicts over half of all Cavaliers by age 5 years and nearly all Cavaliers by age 10 years, should they survive that long.

Τα καβαλιερ ειναι υπεροχα σκυλια, αλλα εχουν σοβαρα προβληματα υγειας. Αν αποφασισεις να παρεις πρεπει να απαιτησεις τις αναλογες εξετασεις και βεβαια να συνεχισεις να τις παρακολουθεις εσυ.

Νομιζα οτι στην Ελλαδα υπαρχει μονο ενας εκτοφεας αν μπορεις frenchiefan στειλε μου με pm τους τους 2-3 που ξερεις.
 


galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
παιδια, δεν ξερω, εχω απογοητευτει πολυ.
μπορει να ειμαι και η λαθος, μπορει να ειμαι και η πλουσια εδω μεσα, τι να πω.
μου φαινεται αδιανοητο να θεωρουμε τα 1000 και 1500 ευρω πολλα για εναν σκυλο (που εμεις οι ιδιοι απαιτησαμε απο "αυτον" να ειναι οπως εμεις θελουμε και εχουμε αναγκη) και να μην θεωρουμε πολλα τα 1000 και 1500 που δινουμε καθε τοσο σε υπολογιστες ,τηλεορασεις, ζαντες, κοκκινου ,ρεθυμνο, αει σιχτιρ,βαριεμαι και να τσαντιστω.:paja1::-|
 




nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
κοκκινου
χαχαχαχαχαχα

Εγω να πω την αληθεια μου δεν μπορω και να ηθελα(που δεν...) να αγορασω σκυλο.Γι αυτο και τα δεσποτα ειναι ''ο φορτες μου''(που λεει και ο Φατσεας).Αυτο που προβληματιζει τους περισοτερους ειναι η τιμη πετ-σοπ vs εκτοφεα.Σε οσους μου λενε ''να το αγορασουμε ρε παιδι μου το σκυλι!!!(μιας και δεν βρισκουν αλλιως)'' και τους λεω ,οκ,απο εναν καλο εκτροφεα λενε αμεσως ποσα,λεω κοντα στο χιλιαρικο και μετα πανε για εφημεριδα και ΒΥΒ...Αν θελουμε κατι συγκεκριμενο το πληρωνουμε.:cool:
 


Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
36
νεαπολη-νικαια
galazio αυτο ειναι το κυρος μας...σε παρακαλω απλα με τον σκυλο αποκτουμε επισης κυρος και μπορουμε να τον βρουμε φθηνοτερα.

αισχροκερδει ο εκτροφεας που σου δινει καλο σκυλι αλλα (και εδω δεν σηκωνω κουβεντα) ο πετσοπας ναι ειναι ΑΓΙΟΣ γιατι μας συμφερει αφου και αυτος πρωτα αναρωτηθηκε τι να γινονται τα κουταβια των παπι μιλ αν δεν πουληθουν οποτε ειπε να πουλησει μερικα σε ζωοφιλους και ας ειναι αρρωστα και ημιαιμα και και και

κοιτα παρε εναν σκυλο απο εκτροφεα αλλιως πρωτα απ'ολα θα στεναχωρησεις τα παιδια σου μετα εσενα και μερικα χιλιαδες ακομα σκυλακια για τα οποια εδωσες κινητρο να γεννηθουν στα ομορφα και καθαρα <<μεγαλα εκτροφεια>> ετσι τα λενε τωρα των βαλκανιων

ΕΥΓΕ=D> παρε σκυλο απο πετ σοπ και σωσε τον κοσμο :cuniaoo: :-?
 


galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
galazio αυτο ειναι το κυρος μας...σε παρακαλω απλα με τον σκυλο αποκτουμε επισης κυρος και μπορουμε να τον βρουμε φθηνοτερα.
ωραια, εφοσον λοιπον μπορουν να το βρουν φθηνοτερα (και τηλεοραση- υπολογιστη- ζαντες-μπουζουκογαρυφαλλο μπορουμε να βρουμε φθηνοτερα ) ας αφησουν τους εκτροφεις ησυχους ,ασχοληθηκε κανενας εκτροφεας μαζι τους ποτε να τους διαφημισει το "εμπορευμα" του?
οι ιδιοι παιρνουν τηλεφωνο και ρωτανε την τιμη , την ακουνε, δεν τους κανει, καλα μεχρι εδω, η λασπη που κολλαει?
μηπως επειδη τελικα γνωριζουν ,απλα δεν θελουν να παραδεχτουν, τι παιρνουν απο το πετ σοπ και τi απο τον εκτροφεα, σκανε απο την ζηλεια τους και δεν το ανεχονται?
βγηκε ποτε κανενας σε φορουμ να βρισει την σαμσουνγκ που ειναι ακριβοτερη απο την φουναι?
την levis απο την mekapses ?
υπολογιστη, καθε ποσα χρονια αλλαζουν?
θα παρω εγω τηλεφωνο στην αλφα ρομεο να απαιτησω να βγει στην τιμη του χιουνται ? μα τι πραγματα ειναι αυτα? η ζηλεια μας κανει παραλογους τελικα.
με εκνευριζει (τελικα δεν θα βαρεθω ποτε να εκνευριζομαι) , το οτι ο αλλος εν γνωση του ,κανει ερευνα, βρισκει αυτο που ταιριαζει απολυτα στην δικη του οικογενεια ,(για να ταιριαζει, φυσικα εχει γινει κοπος, προσπαθεια, ονειρα απο τους εκτροφεις) ,αναγνωριζει το εργο τους , διοτι εαν δεν το αναγνωριζε, δεν θα εψαχνε γι αυτη τη φυλη, κι επειδη δεν μπορει με το στανιο να αποκτησει 200 και 300 ψωροευρω φθηνοτερα αυτο που ΘΕΛΕΙ , το γυρναει στην φιλοζωια ΤΟΥ, στην αισχροκερδια ΤΟΥΣ, και αλλα ομορφα και γλυκα μεγαλειωδη πραγματα σε αυτη τη ζωη.
τραλαραλα.. εσυ εισαι αισχροκερδης φιλε- φιλη μου.
εσυ που "μαυριζεις" ανθρωπους χωρις καν να τους γνωρισεις, χωρις να πας να δεις αυτα που σου προσφερουν, απλα και μονο επειδη ακους μια τιμη απο το τηλεφωνο.
να εισαι σιγουρη οτι τα 200 ευρω τα εχουν χεσμενα! αν ησουν ικανη για τον σκυλο τους, θα στον εδιναν και φθηνοτερα απο το πετ σοπ.
 


FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.000
1.506
Athens
www.frenchieworld.de.vu
@galazio
=D> =D> =D> =D>
Οταν ερχονται στην εκθεση και μας ρωτανε : "Τι ρατσα ειναι αυτα" και με την απαντηση μου, οτι ειναι γαλλικα μπουλντογκ απορουν και μου λενε : " μαα εχω και εγω, αλλα ειναι εντελος διαφορετικο, και το πηρα απο το ταδε πετσοπ", τους λεεω παντα την σταντραρ απαντηση πια :
Αν θα θελατε ενα βραδυνο καλο φορεμα, που θα πηγαινατε?? Στον Ασλανι/Κωστετσο ή στο κινεζικο της γειτονιας??

Μετα τους εξηγω, οτι τα δικα τους σκυλια ειναι αυτα απο το κινεζικο, μοιαζουν με γαλλικα και τιποτα παραπανω, και εμεις εχουμε τα σκυλια "υψηλης ραπτικης" με κοιτουν με απορια!
Αλλα ειμαι σιγουρη, οτι αν κοιταξουν και συνκρινουν τα δικα τους σκυλια με τα δικα μας (και το προτυπο φυλης) αντικειμενικα και δουν, οτι εχω δικιο!
 
Last edited:


denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Δεν είναι το ίδιο ... οποιοσδήποτε θα έκανε παράπονα σε μία αντιπροσωπεία Hyoundai που πουλάει παραπάνω απο άλλες ... η άγνοια φταίει ... δεν καταλαβαίνει ο κόσμος ότι μπαίνει σε αντιπροσωπεία Ferrari και ΠΟΛΛΕΣ φορές δεν μπαίνει, μπαίνει όντως σε πανάκριβη αντιπροσωπεία Hyoundai :)

Επίσης η άγνοια και όχι η κακία φταίει που δεν μπορούν να ξεχωρίσουν την Ferrari από το Hyoundai ... όταν ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ αναλυτικά και σου λέει ''δεν με ενδιαφέρει'' είναι άξιος της μοίρας του. Το έπαθα πρόσφατα με συγγενή μου ... και γίνεται συνέχεια.

Από την άλλη - να κράξεις σε forum κάποιον που ζητησε όχι 1.500 - 15.000 σου λέω εγώ για σκύλο, ΔΕΝ το καταλαβαίνω επίσης ... γενικά δεν συνηθίζω να μπαίνω σε forum που δεν γνωρίζω το αντικείμενο (πχ ρολόγια) και να λέω ''μα είναι δυνατόν να κάνει τόσο το τάδε?? Τί αισχροκέρδεια είναι αυτή?? :eek: :D''

Οταν έρθει ένας οποιοσδήποτε αντίλογος να λέω είστε αγενείς :) ή με αρπάξατε από τα μούτρα ... δεν ξέρω αν λέω κάτι λάθος, αν θέλετε δοκιμάστε σε διάφορα forums πχ για ιστιοπλοία :D

Το πρόβλημα είναι ότι στους σκύλους δεν αναγνωρίζεται η άγνοια από κανέναν. Ολοι θεωρούν ότι ξέρουν τα απαραίτητα.
 


nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
καποτε τοπικ σαν και αυτο ..πηγαιναν για κλειδωμα..οταν μυημενα με τον σκυλο ,μελη αυτου του φορουμ εβγαζαν αφρους απο το στομα..ακουγοντας παρομοιες συζητησεις...
σημερα διαβαζω ευστοχα παραδειγματα..με εξαιρεση τον "κωστετσο/ασλανι" (..παρακαλω πολυ να γινει..dior/armani ..Τωρα..)

....αλλα ακομα αναρωτιεμαι..εαν τελικα ..διαβαζοντας ολα αυτα ..θα σε βοηθησουμε πραγματι ..να βρεις τον σκυλο που θες..

οποτε η ερωτηση μου..ειναι..εχεις μετα απο ολα αυτα τα ποστς ..καταλαβει την διαφορα..εκτροφεα-πετσοπ-byb?
 


xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Ωστοσο καποιος μπορει να μη γνωριζει ποια ειναι η διαφορα πετσοπς σωστων εκτροφεων. Γιατι σιγουρα λαμογια θα υπαρχουν και σε αυτον οπως και σε ολους τους χωρους. Αλλα εγω μεχρι να ερθω στο φορουμ αυτο νομιζα οτι οι εκτροφεις δινουν ζωα ατα πετσοπς και εξαρταται απο το επιπεδο του πετσοπ τι εκτροφεα θα διαλεξει. Νομιζα οτι οι εκτροφεις δεν πουλανε απευθειας σε ιδιωτες και τα παπιμιλλς δεν τα γνωριζα καν ως εννοια. Αντιλαμβανεστε οτι ισως μεχρι να πεισθει καποιος απο συζητηση οτι ετσι χουν τα πραγματα -εγω π.χ. ειχα ριτα και εμπειρια και απλα το φορυμ μου συμπληρωνε τα κενα αλλοι ειναι πιο δυσπιστοι- το 500-1500 ειναι διαφορα που ο αλλος δεν την καταλαβαινει. Δε νομιζω οτι η Στεφαν θελει να βαφτισει την τσιγγουνια της φιλοζωια απλα σκεφτεται οπως λογικα θα μπορουσε να σκεφτει καποιος που δε γνωριζει. Δε γινεται ολοι να ειμαστε ειδημονες σε ολα. Για αυτο υπαρχουν τα φορουμ. Καλο ειναι να εχετε περισσοτερο υπομονη με εμας τους αδαεις :)
 


galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
Καλησπερα σας.
Εδω κι ενα χρονο προσπαθω να αποφασισω για το τι σκυλακι να παρουμε στην οικογενεια δεδομενου οτι εχω δυο μικρα παιδια.
Μετα απο πολυ ψαξιμο και μιλαω ειλικρινα , αποφασισαμε οτι το καταλληλο σκυλι ειναι το cavalier king charles spaniel, χωρια που το εχουμε ερωτευτει.
για να ειναι καταλληλο αυτο το σκυλι, ειναι αποτελεσμα επιλεκτικης εκτροφης, δεν ειναι αποτελεσμα παπυ μιλ η πετ σοπ και αυτο ειναι νομιζω παρα πολυ ευκολονοητο.
τα πραγματα ειναι απλα, αλλα καποιοι δεν θελουν να το καταλαβουν.
οι αδαεις χριτακι, να μην προσβαλουν.
και αδαεις και προσλητικοι?
εγω λοιπον θα εξαιρεσω τα προβληματα υγειας και θα υποθεσω οτι και τα δυο σκυλια(εκτροφεα και πετ σοπ) ειναι ιδια ακριβως στο θεμα υγειας.
το θεμα χαρακτηρα (διοτι γι αυτο επελεξαν αυτη τη φυλη ) ,μπορει να ειναι το ιδιο?
τι ειναι αυτο,περαν της κληρονομικοτητας ( σκεψου και αυτην, τους γονεις δηλαδη και απο που προηλθαν) που δημιουργει τον χαρακτηρα>?
οι συνθηκες που μεγαλωνει το κουταβι.
πως ενα κουταβι που γεννηθηκε και μεγαλωσε στις ακαθαρσιες , την απομονωση και στην παντελη ελλειψη φροντιδας απο τον ανθρωπο, μεταφερθηκε -βασανιστηκε σε κλουβες και εφτασε να περιμενει παλι μεσα στις ακαθαρσιες , σε μια γυαλα ,παλι απομονωμενο ,με συνεχες στρες και βια , μπορει να εχει τον χαρακτηρα τον ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟ του ΠΡΟΤΥΠΟΥ που διαβασες εσυ και επελεξες για τα παιδια σου?
και ποιος θα ειναι παντα εκει να σηκωνει το τηλεφωνο και να σε ξεμπλοκαρει σε καθε απορια? ο πετσοπας?
θα πληρωθει ο εκτροφεας,οταν θα πας με τον σκυλο να τον δει και να διαθεσει μια,δυο, τρεις ωρες, ξανα και ξανα?
ελα τωρα... απλα ειναι τα πραγματα.
 


stefan

Member
17 Ιουλίου 2008
7
0
Μιλαμε, οτι μπηκα στο φορουμ για να μιλησω με ανθρωπους που θα μπορουσαν -φανταστηκα η αφελης- κατι να πουν ουσιαστικο και ψαγμενο. Αντιθετα συναντησα τους πιο κολλημενους ανθρωπους που μπορουσα να φανταστω. Ελπιζω ολοι οι φιλοζωοι να μην ειναι σαν εσας γιατι τοτε θα ανθιζουν τα φορουμ και θα συνεχιζει να μην γινεται ΤΙΠΟΤΑ.
Λυπαμαι ειλικρινα!!!!
 


nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Το αν ειναι φιλοζωος καποιος η οχι δεν μπορεις να το κρινεις ετσι.Δεν γνωριζεις τις πραξεις του καθενος και τι εχει κανει ο καθενας για τα σκυλια και τα ζωα του.

Εγω αυτο που καταλαβα ηταν οτι: εχεις επιλεξει τη συγκεκριμενη φυλη για καποιους λογους και καποια χαρακτηριστικα.Αυτα τα χαρακτηριστικα θα τα εχει το ''πακετο'' αν προερχεται απο εναν εκτροφεα που αφιερωνει ωρες-μερες στην κοινωνικοποιηση και στη διαμορφωση ενος σωστου χαρακτηρα για το σκυλι αυτο.Αν θες οπωσδηποτε να εχεις το cavalier για το οποιο εχεις διαβασει πολλα καλα,δεν θα το παρεις απο πετ σοπ.

Φιλικα,:D
(Δεν εχω τη πειρα λογω της ηλικιας μου να σου πω πολλα οπως αλλοι ,αλλα εγω αυτα καταλαβα.)
 


Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
42
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Αυτό της έμεινε.. ότι είμαστε κολλημένοι. ΝΑΙ, με το ΣΩΣΤΟ. Και για να συμφωνούμε κάπου μπορεί να έχουμε και δίκιο.
Αναλύσεις επί αναλύσεων... από τόσα μέλη... για να είσαι καλά εσύ, η οικογένειά σου και το σκυλάκι που θα πάρεις. Έχει άραγε κανείς συμφέρον? Τι είναι εύκολο? Να σου πουν "άντε να πάρεις σκύλο απ' το πρώτο πετ - σοπ?" ή να σου εξηγήσουν τι γίνεται?
ΛΥΠΗΣΟΥ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΥΣ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ!
Άντε πολλά είπαν οι άλλοι για σένα. Αχαριστία...
Εγώ να δεις πόσο λυπάμαι.
 


FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.000
1.506
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Μιλαμε, οτι μπηκα στο φορουμ για να μιλησω με ανθρωπους που θα μπορουσαν -φανταστηκα η αφελης- κατι να πουν ουσιαστικο και ψαγμενο. Αντιθετα συναντησα τους πιο κολλημενους ανθρωπους που μπορουσα να φανταστω. Ελπιζω ολοι οι φιλοζωοι να μην ειναι σαν εσας γιατι τοτε θα ανθιζουν τα φορουμ και θα συνεχιζει να μην γινεται ΤΙΠΟΤΑ.
Λυπαμαι ειλικρινα!!!!
Εσυ λες εμας κολλημενους και μας λυπασαι???

Thanks μεκανες να γελασω σημερα!!!!:D:D:D
 


galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
Μιλαμε, οτι μπηκα στο φορουμ για να μιλησω με ανθρωπους που θα μπορουσαν -φανταστηκα η αφελης- κατι να πουν ουσιαστικο και ψαγμενο. Αντιθετα συναντησα τους πιο κολλημενους ανθρωπους που μπορουσα να φανταστω. Ελπιζω ολοι οι φιλοζωοι να μην ειναι σαν εσας γιατι τοτε θα ανθιζουν τα φορουμ και θα συνεχιζει να μην γινεται ΤΙΠΟΤΑ.
Λυπαμαι ειλικρινα!!!!
συζητηση για την καταργηση των πετ σοπ , εχει γινει πολλες φορες στο φορουμ, η πιο προσφατη, εδω http://www.dogforum.gr/v2/showthread.php?t=3074
γραψε τις αποψεις και τις προτασεις σου,θα ηθελα πολυ να τις διαβασω, ελπιζω να ειναι "ουσιαστικες και ψαγμενες".

κατα τ αλλα, μωρδενπανα λες, εγω συνεχιζω.:rolleyes:
μητερα εισαι και γνωριζεις καλα πως θα μεγαλωσει ενα παιδι παρατημενο σε ακαταλληλες συνθηκες διαβιωσης, χωνοντας του στο στομα με υπερτατη αγγαρεια, το μπιμπερο, μια κακοπληρωμενη ασχετη αλλοδαπη που σιχτιριζει και πως θα μεγαλωσει ενα παιδι σε ενα σπιτι με αγαπη, που ακομη και αν η μαμα δεν εχει γαλα για να θηλασει η δεν μπορει λογω εργασιας, θα το ταισει μπιμπερο με στοργη, χαιδευοντας του συγχρονως το μουτρακι.
ειμαι σιγουρη πως εαν παρεις τελικα, θα ειναι απο εκτροφεα.

(η jade αραγε, τι εγινε? δεν ειχαμε νεα της...):)
 


Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
stefan, θα σταθώ μόνο στο ότι κατέληξες σε αυτήν την ράτσα γιατί θεωρείς ότι σου κάνει και πιστεύεις ότι παίρνοντας ράτσας έχεις προβλέψιμο σε χαρακτήρα σκυλί. Παίρνοντας "καθαρόαιμο" από πετσοπ δεν έχεις ένα προβλέψιμο, τυπικό, τάδε ράτσας, κι αυτό φτάνει για να μην καλύπτει αυτό που ψάχνεις.