Βρέθηκαν στις Ερυθρές, κοντά στην Θήβα 3 κουτάβια


Thanasis20

New Member
18 Σεπτεμβρίου 2013
2
0
Ερυθρές Αττικής
Γεια σας,
Βρέθηκαν πρόσφατα 3 κουταβάκια παρατημένα στον δρόμο. Δεν ξέρω τίποτα από ράτσες. Αυτό που ξέρω είναι ότι κάθε μέρα τα βλέπω στο δρόμο να κλαίνε και κανέναν να κάνει κάτι γι'αυτό. Υποθέτω ακόμη ότι λόγω της ηλικίας τους κάποιος τα παράτησε και αποκλείεται να έχουν και κάποιο μικροτσίπ. Φαίνονται να είναι καλά στην υγεία τους, χωρίς ενδείξεις κάποιου προβλήματος. Το μόνο καλό είναι ότι βρίσκονται δίπλα σε καφετέρια και κάποιοι τους δίνουν να φάνε έστω και το παραμικρό. Όμως έρχεται χειμώνας και δεν ξέρω αν θα αντέξουν. Ήδη την περσινή χρονιά κάποιος παράτησε στο Λύκειο της περιοχής 5 κουτάβια. Προσπαθήσαμε να τα βοηθήσουμε όσο μπορούσαμε αλλά εξαφανιζόντουσαν ένα ένα..προφανώς πέθαναν.
 

Attachments



mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.656
19.890
Βρε Θανάση μου, τι περιμένεις τώρα να σου πούμε;

Ποιόν περιμένεις να κάνει κάτι γι'αυτά; Οποιον περιμένεις, ίσως...το ίδιο θα αναρωτιέται κι εκείνος.
Γιατί δεν κάνεις κάτι εσύ;
Τα κουτάβια, τόσο μικρά, καλό είναι το φαγάκι και το νεράκι, αλλά δεν φτάνει, φίλε Θανάση.
Θέλουν κι άλλα εξίσου σημαντικά πράγματα. Αλλιώς, κάθε φορά, θα αναρωτιέσαι τι απογίνονται τα κουτάβια, που κάποιοι εγκληματίες, παρατάνε εκεί στην περιοχή.

Κάνε μια αναζήτηση στο facebook, για τον φιλοζωικό σύλλογο της περιοχής. Αγ.Φραγκίσκος λέγεται. Επικοινώνησε και ζήτα τους συμβουλές. Για να τα πάρουν, είναι απίθανο. Μπορούν όμως ίσως, να σε καθοδηγήσουν στο τι να κάνεις.

Το θέμα πάντως Θανάση, είναι πως αν μείνεις κι εσύ αμέτοχος, η τύχη τους είναι μάλλον προδιαγεγραμμένη :(
 


Thanasis20

New Member
18 Σεπτεμβρίου 2013
2
0
Ερυθρές Αττικής
mareco δεν ζήτησα να μου πεις κάτι. Εγώ δεν μπορώ να τα πάρω. Εάν μπορούσα θα το είχα κάνει. Απλώς το καλύτερο που μπορώ να κάνω αυτή τη στιγμή είναι να προσπαθήσω να τους βρω ένα σπίτι.
 




Στατιστικά Forum

Θέματα
33.123
Μηνύματα
895.931
Μέλη
19.938
Νεότερο μέλος
panos95