Γιατι κανατε αυτη την επιλογη


Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
Γιατι παντα ηθελα ενα bulldog.

Γιατι ηθελα να εχω ενα σκυλο που μπορει να κανει οτι θελει χωρις να ειναι ενοχλητικος .
Γιατι ειναι αξιοπιστος .
Γιατι χωραει στο πορτμπαγκαζ του smart .
Γιατι νομιζα πως δεν μαδανε τα κοντοτριχα :(:D

Γιατι εχει τον καλυτερο χαρακτηρα !!

(Στη φωτο θα καταλαβετε ποιοι ηταν οι πραγματικοι λογοι :D)
 

Attachments



vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
Γιατι έτσι! :D
Με λίγα λογια, όσο δύσκολο είναι να προσδιορίσεις γιατί σου έκανε «κλικ» ένας άντρας ή μια γυναίκα, άλλο τόσο είναι να προσδιορίσεις το λογο που ερωτεύτηκες μια φυλή και όχι κάποια άλλη.
Απλή «χημεία».

:)
Ακριβώς (αν και ακούγεται κάπως ανεύθυνο και απερίσκεπτο) + ότι ήθελα ένα από τα πιο μεγαλόσωμα μικρόσωμα:D:D
Η τρίχα δε με απασχολεί.
Αν δεν υπήρχε θέμα χώρου θα ήθελα μεγαλόσωμο σκύλο,"αγαθό" και μετρίως ενεργητικό (α και κατά προτίμηση μαύρο!).
 


cockeraki

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2009
294
0
Κέρκυρα
και εγω το δικο μου τον διαλεξα γιατι ειναι ενα απο τα πιο μεγαλοσωμα μικρα σκυλακια
κοιταξα το χωρο που διαθετω
απο χρονο θελει πολυ εχει φοβερη ενεργεια,δεν σταματαει να κινειται ποτε,αν τον εβαζα ολη μερα να τρεχει θα ετρεχε
ειχα κολλημα απο μικρη με τη λαιδη(αυτα τα παιδικα τι μας κανουν:p)
η τριχα του δεν με απασχολει για μενα ειναι η ομορφια του(επισης εχω τρελη αδυναμια στα αυτια του)
αλλα γενικα μ'αρσεουν πολλα,αλλα οταν μπορεσω θα παρω ενα λαμπραντορ,τους εχω τρελη αδυναμια γιατι απλα ειναι απο τα πιο τελεια σκυλια,κανουν για ολα,γενικα ολα μου αρεσουν γιατι ειναι ολα ψυχουλες,ασχετα απο ρατσα,μεγεθος κτλ.:p:p:p:p
 


kat201161

Well-Known Member
5 Μαϊου 2009
436
7
ΑΓ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,ΑΘΗΝΑ
Μεγάλωσα με ένα γκριφόν, στην Αγ.Παρασκευή(αθήνα) ,αρχές της δεκαετίας του 70,όταν όλοι είχαμε αυλές και παίζαμε σε αλάνες.
΄Οταν πέθανε από βαθειά γεράματα, κλάψαμε τόσο όλοι μας που αποφασίσαμε να μην ξαναπάρουμε σκυλί...μόνο γάτες, που κι αυτές τις κλαίγαμε όταν τις χάναμε(από φόλα,γηρατειά, αυτοκίνητο)
Πριν λίγο καιρό πήραμε τσιουάουα! Γιατί είναι μικρό,κοντότριχο, "εύκολο" ,χωρίς πολλές απαιτήσεις.Μένω σε διαμέρισμα πιά,οι δρόμοι γέμισαν αυτοκίνητα και πολυκατοικίες.
Τον έχουμε σαν παιδάκι,μέσα στο σπίτι και μαζί μας παντού. ΄Εχω λατρέψει τη φυλή, αν μπορούσα θα έπαιρνα άλλο ένα τουλάχιστον να έχει παρέα όταν λείπουμε. ΄Ισως το κάνω κάποια στιγμή, αργότερα.
Ο γιός μου λατρεύει τα λυκόσκυλα και τα λαμπραντόρ. Κι εμένα με γοητεύουν αλλά πιστεύω πως θα ήταν δυστυχισμένα σε διαμέρισμα.Οπότε μένουμε στα "μικρά":)
 


chiara

Well-Known Member
12 Ιουνίου 2008
274
0
Nea Smirni
Ψάχναμε κάτι σε μικρό μέγεθος για να ικανοποιηθεί η κόρη μου. Θα ήταν ο πρώτος σκύλος που θα έμπαινε στην οικογένεια. Υπήρχαν ββέβαια επιφυλάξεις από το μέρος της συζύγου, όσον αφορά στην διαχείριση του μαζέματος και καθαριότητος του σπιτιού. Ενας φίλος μου πρότεινε να επισκεφθούμε κάποιον εκτροφέα, που γνώριζε στην περιοχή του, αλλά δεν είχε ιδέα τι σκυλιά είχε. Καταλήξαμε σε εκτροφείο γερμανικών ποιμενικών. Ο εκτροφέας συμπαθέστατος, κατά τα άλλα, μας είπε ορθά κοφτά ή αγοράζετε σκύλο ή ''πατσαβούράκι''. Καταλήξαμε στην chiara (γ.π) και δεν το μετανοιώσαμε. Βέβαια το ''πακέτο'' είναι δικό μου:)
 




izambella

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2009
97
0
τα Pit bull μπήκαν στην ζωή μου εντελώς τυχαία.. είχα την χειρότερη γνώμη γι αυτά μέχρι που απέκτησα τον ΕΡΜΗ και την ΕΥΑ... τον ΕΡΜΗ τον χάσαμε πριν ένα χρόνο την ΕΥΑ την πήρε το αφεντικό της...ΚΑΙ εγώ έγινα πάλι μάνα του Φοίβου!!!! τον οποίο θα πάρω στα χέρια μου στις 7 Ιουλίου !!! είναι ένας κούκλος πιτ μπουλακος με γραμες black nose kai Blue nose !!! απλα εχω παθει ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ!!!!:D:D:paja1::paja1::paja1::paja1:
 






Rocky

Active Member
15 Μαϊου 2009
32
0
Glyfada
Τον δικό μου τον έφεραν από Γερμανία. Πάντοτε είχα την καλύτερη γνώμη για τα πιτ-μπουλ αλλά τώρα με τον Rocky πιστεύω πως είναι μία από τις καλύτερες ράτσες.
Έκαναν βέβαια ένα διάστημα να ξανάρθουν συγγενείς και φίλοι στο σπίτι (λόγο φήμης της ράτσας) αλλά τώρα όταν έρχονται όλοι θέλουν να τον χαιδεύσουν και να παίξουν μαζί του.:)