Για ενα βραδυ, με απειλησε για τη φιλοζωικη


elemaraki

Well-Known Member
3 Αυγούστου 2012
634
1
Η πολυκατοικια μου δυστυχως εχει πολλα ζωα, διποδα και οχι τετραποδα.
Προχθες το βραδυ εφερα στο σπιτι ενα κουταβακι για φιλοξενια επειδη η οικογενεια του απουσιαζε απο το σπιτι. Το βραδυ λοιπον κοιμηθηκαμε, με ανοιχτες μπαλκονοπορτες επειδη τον μικρουλη τον εχουν μαθει να κανει την αναγκη του στο μπαλκονι. Εκλαιγε λιγο το βραδυ αλλα οχι και συνεχεια.
Την επομενη μερα το πρωι με πηρε τηλεφωνο η διαχειριστρια και μου εσουρε οτι ειχε και δεν ειχε. Οτι και καλα ειδαν απο την απεναντι πολυκατοικια το κουταβι και της ειπαν να με ενημερωσει γιατι εχουν καλεσει τη φιλοζωικη και θα παρω μεγαλο προστιμο κλπκλπ. Εγω εκεινη την ωρα δεν μπορουσα να μιλησω, της εξηγησα οτι το φιλοξενω και της το εκλεισα. Οταν τη δω απο κοντα θελω να την ξεχεσ* για το θρασος της. Τι να της πω?
 




Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.552
6.983
Μάλλον θα το παρουσίασαν ως μπαλκονόσκυλο. Γιατί άμα είσαι καλός ... ξέρεις πώς να χρησιμοποιείς τους νόμους ιδιοτελώς. Παίζει και να βγαλε όλο το βράδυ εκεί το μικρό και σου λέει να το, το βρήκαμε.

Παρεμπιπτόντως, άσχετο, το μπαλκόνι σου είναι κουταβοαρματωμένο? Δηλαδή έχει κάτι για να μη χωράει το κουτάβι που είναι μικρό και ζουζουνιάρικο να περάσει από κανα κάγκελο? Αλλιώς μην κοιμάστε και τόσο ήσυχοι με ανοιχτές μπαλκονόπορτες.

Επίσης είσαι σίγουρος/η ότι σταμάτησε να κλαψουρίζει? Μήπως σήκωσε τη γειτονιά στο πόδι όταν πέσατε εσείς στον ύπνο το βαθύ?

Αν όχι κι αν είναι αυτό με το μπαλκονόσκυλο που υποπτεύθηκα, ρώτα την ποιος έκανε το παράπονο και την καταγγελία στη φιλοζωική, αν δε σου λέει τουλάχιστον απαίτησε να μάθεις τι "παράβαση" σου προσάπτουν, μόλις σου πει ότι βλακεία σου πει ξέχεσέ την για να μάθει να ρωτάει και μετά να ανοίγει τη στοματάρα της και κοιμηθείτε ησύχως.
 
  • Like
Reactions: LaCat




StellitsaD

Well-Known Member
11 Απριλίου 2014
242
188
Thessaloniki
Από ότι λέει οι μπαλκονόπορτες ήταν ανοιχτές οπότε δεν ήταν μπαλκονόσκυλο, απλά μπαινόβγαινε σπίτι-μπαλκονι. Πάντως όσο το φιλοξενήσετε το κουτάβι καλό είναι να φροντίσετε να μειώσετε το επίπεδο θορύβου και με αυτό εννοώ τουλάχιστον τις ώρες κοινής ησυχίας να κλείνετε τα παράθυρα για να μην ακούγεται στη γειτονιά. Κατά τ'άλλα δε καταλαβαίνω και πάλι τι ρόλο θα παίξει η φιλοζωική...οπότε τι αγχώνεσαι? Κι όταν έρθει η διαχειρίστρια μη τσαμπουκαλευτείς, συζήτησε όσο πιο ήρεμα μπορείς κι εξήγησέ της.
Estranged μα και πάλι αν υποθέσουμε ότι έγινε καταγγελία για "μπαλκονοσκυλο" είναι δυνατόν να λάβει δράση η φιλοζωική επειδή το κουτάβι έμεινε λίγες ώρες έξω? Θέλω να πω, πως θα το αποδείξουν?
 


Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.552
6.983
Από ότι λέει οι μπαλκονόπορτες ήταν ανοιχτές οπότε δεν ήταν μπαλκονόσκυλο, απλά μπαινόβγαινε σπίτι-μπαλκονι.
Το κατάλαβα Στελλίτσα... με τι δικαιολογία μπορεί να ενεπλάκη φιλοζωική σου εξήγησα...
 


Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
49
Αθήνα
Εεεε ενοχληθήκανε από το κλάμα και πάνε να κάνουνε μανούρα οκ κατανοητό να ενοχληθεί κάποιος αλλά με μια φορά και καταγγελία είπαμε,,,, ξέρω από στριμμένους γείτονες!
 


StellitsaD

Well-Known Member
11 Απριλίου 2014
242
188
Thessaloniki
Βρε ναι οκ, πάνω σε τι βάση θα γίνει παρατήρηση από τη φιλοζωική? Θα έρθει η φιλοζωική επειδή έμεινε ο σκύλος λίγες ώρες στο μπαλκόνι? Οσο για το πρόστιμο θα μπορουσε να γινει παρατηρηση μόνο απο την αστυνομία και μόνο εάν την καλούσαν επιτόπου.
elemaraki περίμενε πρώτα να μάθεις αν όντως καταγγέλθηκε κάτι ή αν λένε ανοησίες :p
 


DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
743
Αυτοί κάλεσαν την φιλοζωική...Η φιλοζωική ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα; :D

Να τους πεις να κάνουν ότι νομίζουν πως πρέπει να κάνουν διότι είναι δικαίωμα τους να απευθύνονται οπουδήποτε αν νομίζουν πως θίγονται ή αδικούνται...Αν και θα ήταν προτιμότερο να ρωτήσουν ήρεμα πρώτα ώστε να τους δοθούν εξηγήσεις απευθείας...Πάντα με χαμόγελο...:D
 


M_and_M

Well-Known Member
10 Μαρτίου 2014
232
501
Athens
Οι περισσότερες φιλοζωϊκές δεν προλαβαίνουν τα περιστάτικά τους, εδώ παραμελούνται επείγοντα θέματα (κι ακόμα δεν έχει αρχίσει το μαζικό παράτημα-λόγω-διακοπών...), δεν νομίζω να ανταποκρίθηκε κανείς στο κάλεσμα 'μιας κυρίας από ένα σπίτι για ένα σκυλί που έμεινε ένα βραδι στο μπαλκόνι'. Εθελοντές είναι οι πιο πολλοί, ούτε όρεξη ούτε χρόνο έχουν να διαθέσουν σε τέτοια καλέσματα.
Το πιο πιθανό είναι ότι απλώς το πέταξε έτσι για εκφοβισμό, οπότε η άποψή μου είναι να μην ενδώσεις στον πειρασμό για βρισίδια και να προσπαθήσεις με ήρεμο τρόπο να εξηγήσεις -όσο το δυνατό, ξέρω δυστυχώς από πρώτο χέρι πως είναι να 'χεις βλαμμένο γείτονα. Φρόντισε να μην ενοχλεί το σκυλάκι όσο γίνεται και άστους να λένε.
 


Ran Tan Plan

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2011
515
292
Αθήνα
Ηλιθιότητες,τίποτα δεν έχουν κάνει! Απλά πάνε από την αρχή, να πιάσουν τον ταύρο από τα κέρατα. Να μην ανοίξουν ιστορίες ξαφνικά στην πολυκατοικία, στα καλά καθούμενα, με σκύλους! Απόδειξη,το ανέκδοτο με την φιλοζωϊκή. Αν όντως το μικρό, δεν έκανε συναυλία το βράδυ, άστους να βράζουν στο ζουμί τους.
 


Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
49
Αθήνα
Ρε παιδιά μην τρελαθούμε!
Άλλο μπαλκονόσκυλο που γαυγίζει συνεχώς (και ναι μόνιμα θέλει παρέμβαση)
Άλλο άκουσα ένα κλάμα πρώτη φορά
Άλλο ακούω γαύγισμα και κάνω πανικό!

Στο πρώτο όλοι θα θέλαμε επέμβαση στα άλλα δύο αφήστε τους να σκούζουν!
 
  • Like
Reactions: StellitsaD


kanarini

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2014
922
453
Θεσσαλονίκη
Παιδιά είναι τι κάλο έχει ο καθένας...Εμένα μετά από 5 μήνες που ήμουν εδώ στο σπίτι 1(!) φορά είχε γαβγίσει η μικρή ,πρώτη φορά και απειλούσαν για αστυνομία και απέναντι είναι 2 σκυλάκια που γαβγίζουν ταυτόχρονα όλη μέρα..Η 1η φορά της δικιάς μου τους πείραξε...Μην μασάτε αν δεν φταίτε ,συνήθως απειλούν για να σε φοβίσουν αλλά αν δουν ότι δεν μασάς θα λουφάξουν.
 
  • Like
Reactions: mareco


Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.552
6.983
Ρε παιδιά, δεν είπα ότι είναι μπαλκονόσκυλο το κουτάβι. Είπα τι μλκία μπορεί να είπαν στη διαχειρίστρια για να δικαιολογήσουν και τον εκφοβισμό "καλέσαμε/θα καλέσουμε φιλοζωική" γιατί απόρησε η Στελλίτσα πού κολλάει η αναφορά σε φιλοζωική.. Εδώ λέμε φυσικά και να ξεχέσει τη διαχειρίστρια που δημιουργεί πανικό εκ του μη όντος.
 


Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
49
Αθήνα
Εσύ καλά τα λες απλά είπαμε ου μπλέξεις αλλά όταν δεν έχει βάση το μπλέξιμο,,, δεν σκάμε!
 
  • Like
Reactions: Estranged








vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Σιγά μη βρέθηκε άνθρωπος και μάλιστα απο την απέναντι πολυκατοικία και έπιασε τη διαχειρίστρια της πολυκατοικίας σου να της κάνει παράπονα...
 
  • Like
Reactions: LaCat


kanarini

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2014
922
453
Θεσσαλονίκη
Σιγά μη βρέθηκε άνθρωπος και μάλιστα απο την απέναντι πολυκατοικία και έπιασε τη διαχειρίστρια της πολυκατοικίας σου να της κάνει παράπονα...
Τι λες καλέ?2 άτομα έκαναν παράπονα στην κυρία που μένει δίπλα μου και ζητούσαν το τηλ του σπιτονοικύρη και απειλούσαν....Εννοείται ότι συμβαίνουν κι αυτά...
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.114
Μηνύματα
895.820
Μέλη
19.924
Νεότερο μέλος
ALEXANDRA MOSCHOU