Δημοτικός υπάλληλος Ν.Ρόδου εκτέλεσε σκυλάκι


Staffordshire

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2011
350
3
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΡΟΔΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΑΔΕΣΠΟΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΜΕ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ...http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/12/blog-post_8533.html#more
σε χωριό της νοτιάς Ρόδου προϊστάμενος του Δήμου Νοτιάς Ρόδου εκτέλεσε εν ψυχρό αδέσποτο σκυλάκι μπροστά στα μάτια μιας νεαρής η όποια έπαθε σοκ...
Και φανταστείτε τα παιδιά του είναι φιλόζωοι και έχουν κατοικίδια . Ποσο θα ντρέπονται για τον πατέρα τους αν το μάθουν. Επίσης άλλος ένας δημοτικός υπάλληλος από το ίδιο πάλι χωριό σκότωσε σκυλάκι προ εβδομάδας με ξύλο γιατί τόλμησε όπως ανέφερε ο ίδιος να μπει στο καπούλι του. Αναφέροντας προκλητικά ότι κινητέ εκτελείτε. Σημείωση και ο ίδιος έχει κατοικίδια στο σπίτι του. ΑΝΕΓΚΈΦΑΛΟΙ και οι δυο πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν έχετε κανένα δικαίωμα να αφαιρείτε καμία ζωή γιατί το μόνο που σας ανήκει είναι η δίκια σας ζωή.
Θα ανέφερα και τα ονόματα σας εγκληματίες αλλά ντρέπομαι για λογαριασμό σας και σέβομαι τους κατοίκους του μικρού μας χωρίου γιατί με τις πράξεις σας ξεφτιλίζετε το σύνολο.
Εάν δεν το γνωρίζετε να σας αναφέρω ότι πλέον με τον καινούργιο νόμο πιστολέρο με την καραμπίνα και Ηρακλή με το ρόπαλο η πράξη σας τιμωρείται αυστηρά από τον νόμο.
Το μόνο που έχετε να κάνετε από δω και περα δολοφόνοι είναι να επανορθώσετε το έγκλημα που διαπράξατε και να βοηθάτε ότι πλέον αδέσποτο εμφανίζετε το χωριό σας και να σταματήσετε να βγάζετε τα κόμπλεξ σας στα ανυπεράσπιστα ζωάκια. ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ.

parapona rodou

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/12/blog-post_8533.html#more
 


l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.642
7.753
Για μένα καταγγελίες που τα ονόματα αποσιωπούνται είναι ανάξιες λόγου..
Δυσφημίζουν ένα ολόκληρο χωριό χωρίς αποτέλεσμα αφού οι φταίχτες δεν θα αντιμετωπίσουν τον νόμο..Δεν καταλαβαίνω το νόημα.
 




Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Κάποιος όμως πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά,μήπως επιτέλους αρχίσει να λειτουργεί κάτι σωστά σε αυτή τη χώρα!!
Οι νόμοι πρέπει να εφαρμόζονται και όχι να μένουν απλά στα χαρτιά!
 


Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Αν υπάρξει προηγούμενο, θα τους πάρει όλους και θα τους σηκώσει. Απλά πρέπει και οι δικαστές να σκεφτούν το έγκλημα όχι το είδος του θύματος.
 


giorgos kriti

Well-Known Member
24 Σεπτεμβρίου 2008
584
0
Εαν ενας σκυλος σκοτωσει ενα προβατο που μπηκε σε ενα θερμοκηπιο και καταστρεφει την καλιεργεια ενος αγροτη
ή
εναν ενας σκυλος σκοτωσει μια αλεπου που θα μπει στο κοτετσι και θα πνιξει τις κοτες

ο σκυλος ειναι εγκληματιας?
 


Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Όχι, αυτό είναι στη φύση του ζώου. Αν ο σκύλος σου πάει στις κότες της γειτόνισσας όμως, πληρώνεις τις κότες.
Βλέπεις λοιπόν ότι κάποιοι δεν σκέφτονται λογικά.
 
Last edited:


l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.642
7.753
Πρόσφατα στην Σουηδία έχασε ένας άνθρωπος τον σκυλο του για ένα μήνα, νόμιζε ότι πέθανε, μέχρι που κάποιοι βοσκοί ανακάλυψαν ότι κάθε βδομάδα έχαναν από ένα πρόβατο, νόμιζαν φυσικά πως πρόκειται για λύκο, φώναξαν την αστυνομία και τέλως πάντων ανακάλυψαν ότι σκύλος έκανε την δουλειά, και από τσιπ του βρήκανε τον ιδιοκτήτη ο οποίος ήταν πανευτυχής που ξαναβρήκε τον κλέφτη σκύλο αλλά όχι τόσο πανευτυχής που πλήρωσε 2000€, 500 για κάθε πρόβατο που καταβρόχθιζε ο σκυλάκος του. Είχαν δικαίωμα από το νόμο να πυροβολήσουν τον σκύλο οι κάτοχοι των προβάτων αν τον έπιαναν επ'αυτοφόρω , ευτυχώς η ιστορία είχε αίσιο τέλος,