Διαρροια με αρκετο αιμα




golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Mareco ειναι σουπερ!!
Α ναι,ξεχασα και τις ψειρες...Ενταξει,καλο ειναι να ενισχυεις τη φιλοζωικη αφηνοντας εκει το σκυλι σου απ'οτι να τα σκασεις σε ακριβη πανσιον κλινικης,αλλα αν ειναι να τραβαμε τετοιο λουκι μετα..δεν νομιζω να το ξανακανουμε.
Alexia ναι,θα δωσουμε και κανενα drontal για να ειμαστε καλυμμενοι.Απλως σ'αυτη τη φαση προσπαθω να αποφυγω την κλινικη γιατι ουτως η αλλως θελω να τον παω λιγο αργοτερα για τεστ ερλιχιωσης..Ειναι αδυνατο να δωσουμε ενα 500ευρω μεσα σε λιγες μερες σ'αυτες τις χρηματο-ρουφηχτρες.Κοινως εδω δεν πας για ψυλλου πηδημα στο γιατρο,θα πεινασεις...
 


Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Προσπάθησε να μαθεις αν έχουν συγκεκριμένα κρούσματα στην πανσιόν. Για Giardia πχ θα πρέπει να δώσεις 3 ημέρες panacur, για κοκκιδια procox και δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να κυκλοφορεί εκεί.
 


golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Οντως πρεπει να τις ρωτησω..
Ρε παιδια ομως..πολυ ψειρα λεμε.Η καθοδος των μυριων.Και ειναι πολυ μικρες οι περισσοτερες,για νεογεννητες τις κοβω.Τις κοπαναω και εχουν γεμισει τα πλακακια αιμα.Τι αλλο να κανω?Ειμαι σιγουρη οτι θα μου εχουν ξεφυγει πολλες και βολταρουν μεσα στο σπιτι.
Ολα μαζι ρε γμτ...διαρροιες,τσιμπουρια,ψειρες,εχω πολλα μετωπα ανοιχτα.
 




golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Ψειρες..μικρες,ελαφρως οβαλ χωρις εμφανη ποδαρακια.Δεν πηδανε,αλλα σημερα μεταναστευουν απο τον σκυλο στο πατωμα.Και να σκεφτεις οτι εχθες του εκανα τετοιο ψαξιμο...Μου φαινεται απιστευτο που ολα αυτα ηταν επανω του.Τελικα εχει πολλη τριχα αυτο το ζωντανο.
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.652
19.887
Δεν γεμίζεις μια μπανιέρα με ζεστό νερό, να τον χώσεις μέσα, μπας και πνιγούν;
Η έστω να πέφτουν στην μπανιέρα και όχι σε όοοολο το σπίτι;
 


golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Αυτο μου προτεινε και η κοπελα της φιλοζωικης,να τον κανω ενα καλο μπανιο και να ξαναβαλω μετα απο μια μερα frontline.Βεβαια αυτη το ειπε για τα τσιμπουρια,αλλα πιστευω οτι ολο και μερικες θα φυγουν απ'το σιφωνι..Απλα το καθυστερησα λιγο γιατι ειδα οτι αρχιζει να δρα η πρωτη αμπουλα.
Thanks,ελπιζω να μην βλεπω για δευτερο βραδυ στον υπνο μου ζωυφια..
 


chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Κι εμείς μία απ' τα ίδια.... έχει χ...σει τον κόσμο όλο η μικρή!

Ξεκίνησε με μαλακά κακά και μετά το γύρισε σε διάρροια μαύρη...... η ντοτόρα μας μας είπε ότι κάτι έφαγε (τι πρωτότυπο και την έχει πληγώσει).

Όρεξη για φαί κάργα...... όρεξη γενικά επίσης.... ξεκινήσαμε ρύζι με κοτόπουλο. Κάτι πήγε να γίνει και η διάρροια από μαύρη έγινε σκατουλί.... κάτι πήγεναι να γίνει σε μους ("σοκολα" χαχαχαχαχααα :p), κάτι στα τελειώματα της μους πήγαινε να σχηματιστεί ένα σκατουλάκι.... και ξανά την άλλη μέρα τα ίδια...

Τελικά το γυρίσαμε στην φαρμακευτική της Purina τύπου i/d, και περιμένουμε....

Ένα έχω να σας πω.... μην σας τύχει μακρύτριχος σκύλος και δη yorkie με διάρροια...... δράμα η κατάσταση.... μετά από κάθε χ.....μο θέλει πλύσιμο! Ποια μαντιλάκια και πανάκια τοπικα.......
 


veteriarian

Well-Known Member
11 Ιουνίου 2011
140
0
frontline για ψειρες. αλλα καντο μουσκεμα κμε το φρονλινε. παρε και γαντακια και κανε τον μασαζ να παει το φαρμακο παντου.

αλλα για το αιμα να πας στο γιατρο.
καλυτερα να αφησεις το τεστ ερλιχιας για τα χριστουγεννα αν δεν εχεις λεφτα.
αν χεζει αιμα ειναι μεγαλυτερης σημασιας αυτο.
συμβουλες απο μια χρηματορουφηχτρα....
ελπιζω να μην εχει κανενα ελκος.
 


Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
veteriarian επειδή δεν ξέρεις που βρίσκεται η κοπέλα μη βιάζεσαι να βγάλεις γρήγορα συμπεράσματα. Βρίσκεται σε μια χώρα όπου τα σκυλιά θεωρούνται από μίασμα, έως (στην καλύτερη) είδη πολυτελείας. Επομένως και οι κτηνιατρικές υπηρεσίας είναι είδος πολυτελείας και οι αμοιβές είναι αντίστοιχες. Κάποιο λόγο θα έχει που τους λέει χρηματο-ρουφήχτρες... Μην πιάνεσαι με τη μία...
 






golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Ευχαριστω για τα περαστικα παιδια..
Veteriarian οταν λες ελκος,τι εννοεις? Παντως το σκυλι δεν ειχε κανενα προβλημα πριν και το ενδεχομενο να εχει φαει καποιο αντικειμενο,σχεδον το αποκλειω,ποτε δεν τρωει πραγματα εκτος φαγητου,δηλαδη παιχνιδια κτλ.Το πολυ πολυ να τα κανει κομφετι,αλλα οχι να τα φαει.
Καναμε μπανιο και εφυγαν αρκετες ψειρες με το νερο,βρηκα και μια 5αδα μικρα τσιμπουρακια..
Τωρα περιμενουμε με αγωνια τα βραδυνα κακα σενα κανα δυο ωριτσες που θα δροσισει και θα μπορουμε να βγουμε.Παντως ειναι πιο ζωηρος απο χθες,μακαρι να μην μπλεξουμε παραπανω.
Chrysoula περαστικα και σε εσας..ωραια πραματα..Εστρωσε καθολου με την i/d ? Παντως Eλλαδα ο γιατρος μας,παντα σε τετοιες περιπτωσεις αυτη μας εδινε,απεφευγε πολυ τα φαρμακα σε γενικες γραμμες.Συνηθως νηστεια και μετα i/d.
 


chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Δυστυχώς όχι.... δεν κάναμε τίποτα με την κονσέρβα. Πάμε για φάρμακο και ο Θεός βοηθός...

Περαστικά στον αγόρι σου!
 


golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Να 'σαι καλα Χρυσουλα καλα ξεμπερδεματα να εχετε και εσεις..
Τα δικα μας νεα ειναι αρκετα ενθαρρυντικα θα ελεγα.Εχθες το βραδυ εκανε κανονικα σχηματισμενα,αλλα σκουρα με λιγο αιμα επανω τους (καλημερα και καλη ορεξη:mrgreen:).Τα σημερινα ηταν ακομα καλυτερα,μαλακα μεν,αλλα χωρις καθολου αιμα.Το πιλαφι με το κοτοπουλακι δειχνει να κανει δουλεια και ο μικρος απο χθες το βραδυ ειναι και λιγο πιο ζωηρος,αφου επιτελους αρχισε να περιφερεται με το μπαλακι του!
Ψειρες δεν βλεπω μετα το μπανιο επανω του η τριγυρω του στο πατωμα,αλλα μαλλον θα πρεπει να περιμενω αρκετες μερες για να σιγουρευτω,μιας και σιγουρα θα εχουν αφησει αυγα και ισως να σκασει ''νεα γενια''.Δεν του εβαλα ακομα φρεσκο frontline,αλλα του εβαλα το φορεμενο σκαλιμπορ που ειχα κρατησει σε σακουλακι λιγο αφ'οτου ηρθαμε εδω επειδη σκνιπες κουνουπια κτλ,δεν εχει (μαλλον δεν καταφερνει να επιζησει τιποτα απ'ολα αυτα με τοση ζεστη) για να μην ειναι φορτωμενος στο χημικο τζαμπα και αδικα τοσο καιρο.Παντως λιγες ωρες μετα το σκαλιμπορ,επιασα δυο τσιμπουρια να τρεχουν πανικοβλητα στο λαιμο του,πραγμα που αποδεικνυει το ποσο αγνο και φυσικο προ'ι'ον ειναι ....:twisted:
 




golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Οχι,δεν το κατηγορω καθολου mareco...ειμαι υπερ-ευχαριστημενη με την δραση του και ισως αν το φορουσε απο πριν να μην ειχαμε φτασει ως εδω,αλλα πραγματικα,το ειχα ξεχασει τελειως και επαναπαυθηκα μονο στην δραση της αμπουλας.Αποδειχτηκε λαθος.