Δυστυχώς υπάρχουν και τέτοιοι άνθρωποι:




mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.652
19.886
Πλάκα έχει ο κος.Γάτας!!!

Ψάχνει να βρει, ένα δίκιο που έχει στο ελάχιστο, και που προφανώς λόγω παρανοικής υπερβολής, δεν μπορεί να βρει.

Ομολογώ, ότι κι εμένα με ενοχλούν οι σκύλοι που γαβγίζουν ασταμάτητα στις βεράντες και στις αυλές, δίπλα μου. Οπως και η έφηβη γειτονοπούλα απέναντι, που κάνει την επανάστασή της με την μουσική στην διαπασών. Οχι σε ώρα κοινής ησυχίας. Αλλά, σε ώρες που μου προκαλούν πονοκέφαλο και ανησυχία και άρα...μειωμένη διάρκεια και ποιότητα ζωής. Με ενοχλεί και ένας άλλος απέναντι, που κατ'επανάληψη, κακοποιεί μαρτυρικά ένα βιολί. Και βέβαια, η κουφή γιαγιά δίπλα, που ακούει τέρμα τηλεόραση, πολλές ώρες της ημέρας. Και ένας μεσοτοιχία, που κάτι επαγγελματικό κάνει [ελπίζω τουλάχιστον], μέσα στο σπίτι του και ακούγονται οι γδούποι, μέσα από τους τοίχους.

Δεν διαμαρτύρομαι όμως. Το καταπίνω. Ετσι είναι η ζωή στην πολυκατοικία. Στις πόλεις. Αν δεν μου αρέσει, μαζεύω τα μπογαλάκια μου, και πάω παραέξω [αν βρω] με όλες τις άλλες "συνέπειες".

Να σε ενοχλούν τα γαβγίσματα τόσο πολύ, στις μεγαλουπόλεις του σήμερα. Μου ακούγεται τόσο αστείο...
 


l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.642
7.753
Πολύ ωραίο ποστ mareco και εντελώς ρεαλιστικό. Γιατί πολύ απλά έτσι είναι η ζωή στις πόλεις και εκτός από αποδέκτες ηχορύπανσης ήμαστε σίγουρα και παραγωγοί της. Υπάρχει η λύση της επαρχίας για όποιον δεν αντέχει.
Επίσης για τον συγκεκριμένο νομίζω ότι τα σκυλιά αποτελούν μια ασπίδα προστασίας για τους υπόλοιπους. Αν δεν ανάλωνε την αρρωστημένη ενέργεια του καταλαβαίνουμε όλοι ότι θα έβρισκε κάτι άλλο, τα παιδάκια που φωνάζουν, τα πουλιά που τιτιβίζουν, το ζευγαράκι που τσακώνεται κλπ κλπ
 


Kahlan

Well-Known Member
2 Νοεμβρίου 2011
170
208
Πέρα από αυτό το τραγικό κείμενο, και συμφωνώ απόλυτα με mareco και Ι.Κyveli, πως όταν ζεις σε μια κοινωνία με άλλα όντα και συνειδητοποιήσεις πως δεν είσαι μόνο εσύ σε αυτόν τον πλανήτη, τότε και το σκύλο που γαβγίζει σε λογικά πλαίσια θα ανεχτείς, και τη μουσική του γείτονα, και τις φωνές, και τα γλέντια και όλα. Μια Κυριακή θυμάμαι είχαν γλέντι σε ένα διπλανό σπίτι και είχαν τη μουσική στο διαπασών από τις 10 το πρωί έως τις 8 το απόγευμα. Σύμφωνα με τον εν λόγο κύριο τι θα έπρεπε να κάνω, να πυρπολήσω τη γειτονιά?
Επίσης αν κατάλαβα καλά, ολόκληρο το ιστολόγιο έχει αυτή τη θεματολογία? Πως να πολεμήσουν τα σκυλιά στις γειτονιές?
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.652
19.886
Κατά δήλωση του blog: "Αγαπάμε τα ζώα και είμαστε φιλόζωοι"

...αρκεί το ζώο, να μην είναι σκύλος!!! :D
 




ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.434
Λαχανάκια Βρυξελλών
πολεμα τον λει οπως κανω και εγω και αλλοι !
πες αλευρι ! :love:Πολέμα τον όπως κάνω εγώ και άλλοι, στείλε σημειώματα, πάρε τηλέφωνα για παρατήρηση, οργανώσου με αλλους γειτονες να βρείτε το δικιο σας.

το <<δικιο>> σε εισαγωγικα...ολοι πιστευουν παντα οτι εχουν δικιο.. ατιμη κοινωνια..
δεν ηξερα οτι εχει και γκολντεν νταου κατα των σκυλων !
*hail*
 






matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Το μονο που μου κολλαει ειναι μια παροιμια: "Του κακου #*&^ του φταινε οι %^$&" (Τα κενα συμπληρωστε τα μονοι σας δεν θα μπανιαριστω εγω για μια παροιμια :p)

Περα απο αυτο δυστυχως ο κοσμος εχει στριμωχτει επικινδυνα. Καποιοι διαλεγουν να κινηθουν, να ψαξουν λυσεις, να την δουν αλλιως. Καποιοι αλλοι ψαχνουν να βρουν το μαυρο προβατο (οσα ποδια και αν εχει) να του φορτωσουν τα ασυμαζευτα και να εκτονωθουν. Εχω αποφασισει να μην με αφορουν οι δευτεροι....
 


johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Εντάξει, τώρα, τι να λέμε, αν θέλουμε να σοβαρολογήσουμε...

Θα του πω ένα πράγμα του κυρίου Γάτα:

Κάποτε, το γαύγισμα του σκύλου ήταν το νανούρισμα (και τα γλυκά όνειρα) του "νοικοκύρη" και της οικογένειας... γιατί, ένας σιωπηλός σκύλος ήταν ένας νεκρός σκύλος... και, στη συνέχεια, κύριε Γάτα, ποιανού ερχόταν η σειρά???

Πέρασαν αρκετά χρόνια από τότε, θα μου πείτε και κύλησε πολύ νερό στ' αυλάκι...

Υ.Γ. Εδώ που τα λέμε, έχει και ένα μικρό δίκιο ο κ. Γάτας: Χτες, επιστρέψαμε σπίτι πολύ αργά... και όταν άνοιξα τα παράθυρα, η κυρία Μόκα άκουσε κάτι φωνές και άρχισε να ξυπνάει τη γειτονιά στις 2 το πρωί!!! Μέ ενόχλησε μέχρι κι εμένα...
 


johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Το μονο που μου κολλαει ειναι μια παροιμια: "Του κακου #*&^ του φταινε οι %^$&" (Τα κενα συμπληρωστε τα μονοι σας δεν θα μπανιαριστω εγω για μια παροιμια :p)...
Διόρθωση:

Της κοντής...:cool:
 










anodinos1

Well-Known Member
10 Νοεμβρίου 2011
189
2
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Συμφωνώ μαζί σας για τον συγκεκριμένο αλλά υπάρχουν και κάποιοι που έχουν τα σκυλιά σπίτι μπαλκόνι ταράτσα και ότι κινείτε γαυγίζετε . Όλη μέρα όλη νύχτα αν πέσεις σε τέτοιον γείτονα και δεν ησυχάζεις μέρα νύχτα κάποια στιγμή θα εκραγείς και θα του πεις τα σχολιανά του. Δυστυχώς έχω έναν τέτοιο γείτονα και δε μπορώ ούτε στην αυλή να βγω με τα παιδιά μου και τον Άρη μέχρι να μπω μέσα δε σταματά με τίποτα και η άλλη φωνάζει κάπου από μέσα κανελο έλα μέσα, αλλά να βγει να τον μαζέψει μπα, είμαι στα όρια μου οπού νάνε θα τα ακούσει.
 


Annallyne

Well-Known Member
11 Μαϊου 2013
73
1
''oxiskilia.blogspot'' είναι η διεύθυνση του site.Όποιος το σκέφτηκε πραγματικά πρέπει να έχει μεγάλο πρόβλημα.Αν συνεχίσω θα γράψω ολόκληρο κατεβατό οπότε σταματάω εδώ.
 


Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Κυριε...Γατα,

Οι κομμενες εξατμισεις των καθε τρεις και λιγο διερχομενων μοτοσυκλετιστων δεν σας ενοχλουν? Που περνανε μαυρα μεσανυχτα και ξημερωματα ακομα,και μας τιναζουν στον αερα?
Τα σκουπιδιαρικα που ακουγονται τη νυχτα και νομιζεις οτι γινεται σεισμος,τουλαχιστον στη γειτονια μου,δεν σας ενοχλουν??
Και ποση άλλη ηχορυπανση που σου τρυπαει τα αφτια ειδικα τις ωρες κοινης ησυχιας?? Οι σειρηνες απο ασθενοφορα πυροσβεστικα,που τρεχουν για να κανουν το καθηκον τους μεν,να σωσουν καποιον συνανθρωπο μας,αλλά παρολα αυτα, δεν παυουν να ενοχλουν??
Το γαβγισμα των σκυλων σας μαρανε??
Και να σας πω κατι?? Δεν θα μπορουσα να φανταστω ποτέ τη πόλη μας διχως σκυλους..γιατι αυτα τα πλασματακια ξερουν να δειχνουν και να συμπεριφερονται πολυ καλυτερα απο κατι "ανθρωπους" που στη κυριολεξια ειναι ζωα!!!
Στο κατω κατω δεν εχετε κανενα δικαιωμα να κρινετε για ποιο λογο καποιος εχει στη κατοχη του καποιο σκυλο! Αλλος το εχει για φυλακα,οποτε και πρεπει να γαβγισει γιατι αυτη ειναι η δουλεια του,η προστασια της αγελης του δλδ,αλλος τον εχει για συντροφια κλπ..
Το μονο που πρεπει να κανει καποιος ιδιοκτητης σκυλου σε επιμονο γαβγισμα ειναι να περιοριζει καπου μεσα το σκυλο για να μην ενοχλει τις ωρες της κοινης ησυχιας και φυσικα να βρει την αιτια του παρατεταμενου γαβγισματος και να το εκπαιδευσει αναλογα.Αλλά και παλι μιλαω μ ο ν ο για τις ωρες κοινης ησυχιας!!!
Ολα τα υπολοιπα τα ακουω βερεσε!!!
 


bouboul

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2012
420
2
Το μονο που μου κολλαει ειναι μια παροιμια: "Του κακου #*&^ του φταινε οι %^$&" (Τα κενα συμπληρωστε τα μονοι σας δεν θα μπανιαριστω εγω για μια παροιμια :p)
εμείς εδώ λέμε: της κοντής ******* της φταίνε οι τρίχες!
δεν περίμενα να παίζει τέτοιο μπλοκ