ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ PLEASE HELP ME


31 Δεκεμβρίου 2008
12
0
45
Athens-Crete
Πήγαινε τον σκύλο ΑΜΕΣΑ σε κτηνίατρο!!!! Η καλύτερη συμβουλή που μπορώ να σου δώσω είναι αυτή! Αν δεν είσαι οκ με τον συγκεκριμένο κτηνίατρο μπορείς να συμβουλευτείς και άλλον! ΕΣΥ είσαι υπεύθυνος για το σκυλάκι και η υγεία του εξαρτάται από σένα. Φαντάσου να εξαρτάται η υγεία σου και ο καλός (ή κακός) τρόπος ζωής σου από κάποιο ον το οποίο "αδιαφορεί" ....
 


Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.737
1.479
Illinois, USA
Καλά, διαμαρτύρεται κιόλας η ανεύθυνη? Το γεγονός ότι με τη διακοπή της αντιβίωσης βλάπτει τον πλανήτη γενικώς ΔΕΝ μπορεί να το καταλάβει? Όοοοοοοοοοοολη αυτή η φασαρία που γίνεται διεθνώς για τη δημιουργία σούπερ-βακτηρίων από την ανθρώπινη βλακεία ΔΕΝ την έχει πάρει πρέφα? Αφήνω το γεγονός ότι βασανίζει το σκύλο της που είναι παράνομο! Καλά λέω ότι πρέπει να την περιλάβει κανείς και να την καταγγείλει!
 


foloh

Active Member
12 Φεβρουαρίου 2009
29
0
ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΜΟΥ ΠΕΘΑΝΑΤΕ ΤΟ ΣΚΥΛΙ Μ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ!!!ΤΟ ΣΚΙΛΑΚΙ Μ ΔΝ ΕΧΕΙ ΤΠΤ ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΑΠΤΗΝ ΥΠΕΡΚΙΝΙΤΙΚΟΤΙΤΑ ΤΟΥ Κ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΠΝΙΓΕΤΑΙ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΑΤΕ!!!:p Α Κ ΔΝ ΤΟ ΞΑΝΑΠΗΓΑ ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ Κ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ 50 ΕΥΡΟ ΟΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΕΓΩ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΩ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΙΛΑ ΤΟΥ ΣΚΥΛΙΟΥ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΩ !!!ΔΙΛΔ ΑΝ ΗΤΑ 23 ΚΙΛΑ ΠΟΣΑ ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΕΡΝΕ?230 ΕΥΡΟ????????ΕΛΕΟΣ ΟΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΒΕΒΕΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΓΙΑΥΤΟ ΔΝ ΤΟΝ ΞΑΝΑΠΗΓΑ ΨΑΧΝΩ ΕΝΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
Υπαρχουν κακοι και καλοι κτηνιατροι, ακριβοι και φθηνοι , με συνειδηση και χωρις ιχνος αυτης και μπορω να σου πω και αλλα τοσα!Οταν αποφασσες να εχεις ενα σκυλο (μια ψυχη) επρεπε να ξερεις και το κοστος οικονομικο και οχι! Δεν ειναι απαντηση το υπαρχει κριση και μου ζηταει 50 ευρω γιατι οταν ας πουμε εχεις ενα παιδι και ειναι αρρωστο με οποιο κοστος προσπαθεις να το κανεις καλα!Ετσι πρεπει να ειναι και με το σκυλο....δεν ειναι μονο για παρεα ουτε για να χαρουν τα παιδακια μας που τους πηραμε σκυλο!
Βρες εναν που να σε καλυπτει και στο οικονομικο επιπεδο χωρις να ειναι ομως το μονο σου κριτηριο!
Χαιρομαι που δεν εχει τιποτα το σκυλι σου και παντα να ειναι γερο!!!
 


Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.737
1.479
Illinois, USA
Εγώ δεν πιστεύω λέξη απ' όσα έγραψε για το πώς ανένηψε ο σκύλος θαυματουργά. Αφου δεν τον πήγε στον κτηνίατρο και η ίδια δεν είναι κτηνίατρος, πώς ξέρει σε τι οφείλεται η στηθάγχη του σκύλου? Αφήστε που η μ@λ@κί@ που έκανε με τα αντιβιοτικά συνεχίζει να βλάπτει το σύμπαν! Κάτι τέτοια άτομα σαν κι ελόγου της πρέπει να τα μπουντρουμιάζουνε για λίγο καιρό να βλέπουνε τι εστί βερύκοκο.
 


Maximus

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2008
197
4
Patra/Greece
Σαν στημένο μου μοιάζει όλο αυτό δηλαδή τι εννοώ ξέρουμε την απάντηση και περιμένουμε την ερώτηση!! Στο δια ταύτα δεν ξέρω κανέναν παιδίατρο ή κτηνίατρο που για την ίδια αρρώστια όταν δεν έχει ιαθεί να ξαναπληρώνεται αφού την πρώτη επίσκεψη μας έχει ήδη πληρωθεί μάλλον το μέλος " psychito " κάτι δεν μας λέει σωστά.Κακό του κεφαλιού της-του !!!
 
Last edited:


Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
42
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Στο δια ταύτα δεν ξέρω κανέναν παιδίατρο ή κτηνίατρο που για την ίδια αρρώστια όταν δεν έχει ιαθεί να ξαναπληρώνεται αφού την πρώτη επίσκεψη μας έχει ήδη πληρωθεί
Μην το λες. Ξέρω κτηνίατρο και γνωστό μάλιστα που πληρώνεται το 30αρι σε όλες τις "συμπληρωματικές" εξετάσεις, ακόμα κι αν δεν έχει ιαθεί ο σκύλος.
 


trellokerkyraia

Well-Known Member
14 Φεβρουαρίου 2009
49
0
ΚΕΡΚΥΡΑ
EXO ENA PINCHERAKO SKILAKO O OPOIOS EINAI 9 MINON K MOU EXEI PAROUSIASEI 2 PROVLIMATA!OTAN PINEI NERO VIXEI PIGA STON KTINIATRO K M EIPE OTI EXEI LARIGGITIDA K TOU EKANE 2 ENESEIS K MOU EIPE NA TON KSANAPAO NA KSANAKANEI ALLA DN TON PIGA K SINEXEIZI AYTO TO XOUSOURI...EPISIS TORA TELEYTAIA EXEI VGALEI K KATI KENOURGIO...DN KSERO POS NA TO EKSIGISO KAMIA FORA DN MPOREI NA ANAPNEYSEI K KANEI ENAN IXO SAN TOY GAIDarou TIN ANASA !!! KATI SAN NA EXEI STOUS PNEYMONES K PROSPATHI NA TO VGALEI!MIPOS FTAIEI TO OTI EINAI IPERKINITIKOS?GT TREXEI K KANEI SAN TRELO POLLES FORES K ISOS DN MPOREI NA PAREI ANASA K VGAZEI AYTON TON IXO TOU GAIDAROU K SKIVEI K TO KEFALI TOU...DN KSERO TI NA KANO TI NA TOU DOSO NA IREMISEI SAS PARAKALO VOITHISTEME:(:(
στον κτυνιατρο ΤΩΡΑ
 




marcia

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2008
642
124
Ναι μάλλον έφυγε αλλά τι περίμενε από τα μέλη, αυτό δεν το κατάλαβα, γιατί ούτε διάγνωση, ούτε συνταγές δίνονται ποτέ δια αλληλογραφίας, αν ο κτηνίατρος υπολόγιζε τα λέφτά με τα κιλά, να μου πεί που είναι γιατί με συμφέρει:D. Κτηνίατρο ή μπακάλη βρήκε; Και όπως να έχει, αν ενδιαφέρεσαι πας και παρακάτω, δεν περιμένεις να σου ψοφήσει το σκύλί από βρογχοπνευμονία για να την πάρεις είδηση. :paja1::maria:
 




iro

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2008
174
0
Ακριβως το ιδιο συμπτωμα εχει δυο μερες τωρα ο Dogo...:(
Έχει βηχα και κανει εναν περιεργο θορυβο και βγαζει μερικες φορες υγρο σαν φλεματα...
Εφερα τον κτηνιατρο και ειπε οτι ειναι τραχειοβρογχίτιδα...
Του εδωσε αντιβιωση μεσω ενεσης και μου ειπε να του δινω αντιβιωση και ενα αλλο φαρμακο...
Τον εχω στα ζεστα για να μην επειδεινωθει απο το κρυο των ημερων..
Δυστυχως κολλησε και το λυσκοσκυλο αλλα εχει πολυ πιο ελαφριο βηχα και τωρα και τα δυο με αντιβιωση...:(
Το θετικο ειναι οτι απο ορεξη και γενικα ενεργεια δεν εχουν καμια αλλαγη...
Στο λυκοσυλο ανησυχω λιγο περισσοτερο καθως ειχε χαλαζαρ το οποιο ομως μετα την ενεσιμη θεραπεια επεσε στο κατωτερο δεικτη και το σκυλι δεν ειχε κανενα προβλημα στο εξης...
Να ανησυχω ή δεν ειναι κατι σοβαρο η τραχειοβρογχίτιδα?
 




iro

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2008
174
0
ευχαριστω πολυ ROTTIE...
διαβασα μερικα αρθρα...
αλλα δενε χω καταλαβει ακομα αν πρεπει να ανησυχω ή οχι...
Αρα στην τυπικη μορφη δηλαδη στον Dogo τα πραγματα θα ειναι πιο απλά ενω στην Μπουμπου που ειχε χαλαζαρ ίσως εχω επιπλοκες?
επισης δε μπορω να καταλαβω πως κολλησαν...:(
Τελοπαντων ελπιζω με την θεραπεια να αρχισουμε να εχουμε θετικα αποτελεσματα...
 


Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.737
1.479
Illinois, USA
Ρε σεις, το Kennel Cough δεν είναι στα στάνταρ εμβόλια των σκύλων? Εδώ πρέπει να το κάνει κανείς μαζί με τη λύσσα και τα υπόλοιπα. Αν είναι έτσι τα πράγματα και στην Ελλάδα, τότε καλά κάνω και αμφιβάλλω αν η τύπισσα έχει κάνει τα εμβόλια του σκύλου της.
 


kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Οχι, δεν είναι στα στανταρ... το σύνηθες που κάνουν εδώ είναι το hexadog.... και σ'αυτό δεν περιλαμβάνεται... ο δικός μου που είναι μαλιστα του "ορφανοτροφείου" δεν το έχει κάνει.... πρέπει να το ζητήσεις επι τούτου.... εμένα μου το είπαν στο σκυλοπάρκο ότι πρεπει την επόμενη φορά να το ζητήσω....
 




Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.737
1.479
Illinois, USA
Σοβαρά?! Εδώ είναι τελείως υποχρεωτικό! Μου ήρθε μάλιστα μόλις και το μπουγιουρντί από την κτηνίατρο να τσακιστώ να έρθω τον Απρίλιο για δαύτο και αν δεν το κάνω θα με αναφέρει στο Animal Control. Φυσικά θα τον πάω, άλλωστε πρέπει να κάνουν διάφορες ετήσιες εξετάσεις, να πάρει καινούρια συνταγή για τα φάρμακά του, λύσσες, ιστορίες γι' αγρίους και τα τοιαύτα. Αλλά η Bordetella (Kennel Cough) είναι υποχρεωτική. Εκείνο που δεν είναι υποχρεωτικό στο Illinois (ακόμα) είναι η λεπτοσπείρωση, αλλά του το έχω κάνει διότι πρώτον μου είπε η φιλενάδα μου η κτηνίατρος που λέει ότι είναι στάνταρ αλλού και δεύτερον έχει μια τάση να πηγαίνει να χώνεται στις λάσπες και τα βρωμόνερα και να γίνεται μια αηδία (το Μουφ, όχι η φίλη μου).