Εθνική Ομάδα Agility


Status
Κλειδωμένο θέμα


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.652
19.886
Ωραίο θα ήταν, να υπάρχουν θέματα και για τις άλλες ομάδες, τώρα που το άθλημα αρχίζει να ανθεί.
Και όποιος ενδιαφέρεται, να παίρνει όσες πληροφορίες θέλει και μέσα από το φόρουμ, για την ομάδα της αρεσκείας του :)
 
  • Like
Reactions: johnk


chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Δεν σκοπεύω να ανοιξω καινούριο θεμα. Ασ το ανοιξουν αυτοι που το ξεκινησαν. Ημουν σαφής στην καταγραφή των γεγονότων.

Οσο για το να μην χαλάσει αυτο το θεμα... πειτε μου εσείς (ρητορικα) απο τη στιγμή που "σχολιαζεται" αρνητικά μια χούφτα ανθρώπων χωρίς να το γνωρίζουν και να βγαίνουν συμπεράσματα για άτομα του ίδιου μικρόκοσμου του agility.

Και παλι σας ευχαριστώ.
 


ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.434
Λαχανάκια Βρυξελλών
λυπάμαι αλλά στο google έχω γράψει Εθνική Ομάδα Agility Ελλάδας και δεν βρήκα κανένα στοιχείο επικοινωνίας ! (έτσι για να απαντήσω ρητορικά και εγώ, και κυρίως για να μην φανεί σε αναγνώστες οτι ξεκίνησα κάτι πάνω στο θέμα), και επειδή εδώ είναι φόρουμ που αφορά στο σύνολο καταστάσεις για σκύλους σε όλη την Ελλάδα.. ας κάνει ο Εθνικός προπονητής με το team του ένα θέμα ή ένα site να μας ενημερώνει και να ρωτάμε..
 
  • Like
Reactions: mareco


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.652
19.886
Αυτοί που ασχολούνται Χρυσούλα μου με το παρόν θέμα, προτιμούν να συνεχίσουν να ασχολούνται με αυτό.

Οι εδώ συζητήσεις γίνονται δημόσια. Οχι με πμ. Αρα το "χωρίς να το γνωρίζουν" ούτε ξέρω πως να το σχολιάσω, αλλά ούτε και με ενδιαφέρει, εμένα προσωπικά. Να σου πω βέβαια μεταξύ μας, έτσι μη μας ακούσει και κανείς, εγώ προσωπικά, γνωρίζω πάρα πολύ καλά, ποιός συμμετέχει που, και τι μπορεί να μεταφέρει σε ποιόν, οπότε...ουδέν κρυπτόν, όπως άλλωστε αποδεικνύεται ;) Για να μην πω, πόσα άλλα πράγματα συζητούνται καθημερινώς στο διαδίκτυο, πίσω από την πλάτη ανθρώπων, που ποτέ δεν το μαθαίνουν. Ετσι πάει, τι να κάνουμε τώρα; :cool:

Συμπεράσματα βγαίνουν ποικιλλοτρόπως και για όλους μας.

Τώρα από κει και πέρα, αν δεν θέλεις να ανοίξεις θέμα για την ομάδα σου, δικαίωμά σου. Θα σε παρακαλέσω όμως θερμότατα, να μην συνεχίσουμε εδώ την συζήτηση. Γιατί εγώ προσωπικά, ειλικρινά, δεν θέλω να ασχοληθώ καθόλου μα καθόλου. Και θέμα δηλαδή να ανοίξεις, μην ανησυχείς. Κι εκεί, δεν πρόκειται να ασχοληθώ :D

*** Βάλε μας τουλάχιστον υλικό, να θαυμάσουμε το Νεφελάκι :)
 


chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Για στοιχεία επικοινωνίας και λοιπά παρακαλω επικοινωνηστε με τον ΚΟΕ! Νομιζω οτι ειναι οι πλεον αρμόδιοι!

Μαρια μου... απο κάποιον που εχει μιλήσει και ασχοληθεί λιγότερο απο ολους ολο αυτο το διάστημα με ολα οσα ξερεις, θες να ξέρεις ή πιστεύεις οτι ξεριες, ακου αυτο: δεν ξύπνησα μια ωραια πρωία να γράψω τίποτα.

Αλλοι τα ξεκίνησαν, οσο κι αν τωρα δεν θέλουν καθόλου να ασχοληθούν, με λαθος πληροφορίες. Απλα διευκρινησα πως έχουν τα πράγματα.

Και επειδη βλεπω που παει η κατάσταση για αλλη μια φορα, το τελειωνω λοιπόν, επαναλαμβάνω οτι δεν ειναι στις προθέσεις ουτε στις διαθέσεις μου οι κοκορομαχιες..., μπορείτε να διαβάσετε τα παραπάνω που σας έγραψα ή να απευθυνθείτε στον ΚΟΕ για περαιτέρω ενημέρωση, ή απλα να κάνετε οτι θελετε...

Επειδη ομως διαβάζουν και άνθρωποι που σεβομαι όφειλα να γράψω οσα εγιναν πραγματικά.

Καλη συνέχεια απο εδω και περα... και καλη καρδιά!
 
  • Like
Reactions: mareco


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.652
19.886
Μαρια μου... απο κάποιον που εχει μιλήσει και ασχοληθεί λιγότερο απο ολους ολο αυτο το διάστημα με ολα οσα ξερεις, θες να ξέρεις ή πιστεύεις οτι ξεριες, ακου αυτο: δεν ξύπνησα μια ωραια πρωία να γράψω τίποτα.
Συμφωνώ και επαυξάνω!!!

Εχω ήδη ζητήσει από τον admin να γίνει διαχωρισμός του θέματος, για να μπορεί όποιος θέλει, να γράψει ότι θέλει και ελπίζω να εισακουσθώ.

* Να ρωτήσω μόνο, για την περίπτωση που δεν κατάλαβα καλά, ότι αυτό που λες, είναι ότι αν πάρει κάποιος στον ΚΟΕ και ρωτήσει αν υπάρχει Εθνική ομάδα agility και από ποιούς αποτελείται, θα τον παραπέμψει στα άτομα, της φωτό της δημοσίευσης που έβαλαν τα παιδιά; Αν θέλεις μου το διευκρινίζεις, για να μην νομίζω ότι ξέρω;
 


chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Πραγματικά δεν ξέρω ποσο καλύτερα να το διατυπωσω....

...Τοσο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα WAC '15 της ΙFCS, όπως και στο EO '15 της FCI, ακριβως επειδή δεν εχουν γίνει προκριματικοι δίνεται η δυνατότητα σε μια συμμετέχουσα για πρώτη φορά χώρα να δηλώσει ομάδα χωρίς προκριματικους, οι οποίοι παρεπιμπτωντος ειχαν σχεδιαστεί και προγραμματιστει εδω και μηνες με συγκεκριμένους κανονες και ημερομηνίες αλλα δεν εγιναν για λόγους που δεν μας απασχολούν διότι το αποτέλεσμα μετράει.

Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις λοιπον στο παγκόσμιο της ΙFCS υπήρξε ανοιχτή πρόσκληση στη χώρα μας μεσω του μοναδικου μεχρι τωρα συμμετέχοντα και παγκοσμίου πρωταθλητη στα περασμένα πρωταθλήματα κ. Davide Codebue για ολα τα senior σκυλια (Α2, Α3) της χώρας και ΟΛΟΙ οσοι ειχαν τετοια σκυλια ενημερώθηκαν και προσκλήθηκαν να συμμετέχουν στην αποστολή, επιλογή τους δε ο καθείς για τους δικούς του λογους να μην ειναι μεσα στην ομάδα άρα και στη φωτο.

Κατα τα ίδια, και παρα το αρχικό μπάχαλο, συμφωνήθηκε μια λίστα σκύλων ικανών να παρεβρεθουν σε μια διεθνή διοργάνωση οπως το EO '15 της FCI στα γραφεία του ΚΟΕ απο ΟΛΑ τα κλαμπ που εχουν σκύλους ικανούς να συμμετέχουν επομένως: Agility Addicts, Vondavid Sportingdog, Drive Unlimited και Αthens Dog Training Club.
Απο τα σκυλια αυτά, επιλεγμένα απο το επίπεδο και την ταχύτητα, συμμετείχαν παλι για προσωπικούς λόγους των χειριστών μονο τα σκυλια του κ. Codebue, της κ. Αιμιλιας Τζηλιου και ο δικός μου.

Μια μικρή υποσημείωση... οι παγκόσμιες διοργανώσεις agility ειναι τρεις! FCI, IFSC και WAO...
Καποια σκυλια ηταν κοινα καποια οχι... δυο διοργανωσεις δυο ομαδες. Όπως σε ολες τις χώρες!
 
  • Like
Reactions: Yorkaddict


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.652
19.886
Καλά, δεν ρωτάω αυτό, αλλά δεν πειράζει.
Γιατί και η δική μου ερώτηση, ήταν σαφής και μετρημένη.
Ενα απλό "ναι" ή "όχι", νομίζω ότι χρειαζόταν.

Οι θεωρίες είναι καλές. Αλλά αν καθόμουν κι εγώ, να αραδιάσω τα όσα "νομίζω ότι ξέρω", θα γέλαγαν όλοι όσοι μας διαβάζουν. Στο υπογράφω.
Και εγώ, τους σέβομαι ΟΛΟΥΣ όσους μας διαβάζουν εδώ, σ'αυτό το φόρουμ.

Ο μόνος λόγος που θέλω να διαχωρισθεί το θέμα, είναι ότι ΔΕΝ ΘΕΛΩ να είμαι "υποχρεωμένη", να απαντάω. Και δεν με αφήνεις... Κάνε λίγη υπομονή, να γίνει ο διαχωρισμός και πήγαινε γράψε ότι μα ότι θέλεις. Δεν πρόκειται να παρέμβω, για κανέναν απολύτως λόγο. Στο ορκίζομαι.

Τέλεια!!!
Ευχαριστούμε πολύ @admin
 
Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: ntoulis


ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.434
Λαχανάκια Βρυξελλών
το site του ΚΟΕ δεν γράφει κάτι για Εθνική Ομάδα..
ε θα ήθελα να τονίσω οτι ο όρος Εθνικός/ή είναι κάτι το σημαντικό το εκπροσωπευτικό σαν χώρα-έθνος και φυσικά είναι ένας τίτλος που ούτε μπορείς να τον ''χαρίσεις'' ούτε να τον βαφτίσεις σε κάποια κολυμβήθρα του Σιλωάμ επειδή δεν μπορείς να έχεις πρωτάθλημα, ούτε λόγο πίεσης χρόνου..τσούπ μία Εθνική Ομάδα.. που στο κάτω κάτω θα φέρει και την σημαία μας (το θέμα αναγκαστικά θεωρώ θα έχει και κάποια σε εισαγωγικά πολιτικά σχόλια, με την έννοια... γράφει Εθνική !)
επίσης θα έχει και Εθνικό προπονητή έκτος αν έχει πολλούς, που μου κάνει κάπως θα έλεγα...
άρα όσοι γνωρίζουν καλό θα είναι να μας γράψουν κάποια πράγματα ή να ενημερωθούν οι γνωστοί-άγνωστοι-αρμόδιοι-αναρμόδιοι να μας ενημερώσουν.. όπως επίσης αν κάποιος δικηγόρος επιθυμεί να μας πει αν είναι νόμιμη η διαδικασία...
ένα άλλο που δεν κατάλαβα είναι οτι ναι μεν στην αρχή δέχθηκαν σε κάτι που δεν έχει ακολουθήσει μια λογική να το πω σειρά, νόμιμη να το πω δεν ξέρω ( με την προυπόθεση οτι αφού δεν υπάρχει στον ΚΟΕ... έμενα προσωπικά μου δείχνει οτι κάποιος/κάτι θέλουν να κρύψουν) γιατί αν ήταν όλα καθαρά και οκ.. δεν βλέπω λόγο να πρέπει κάποιος να πάρει τηλ για να μάθει για μια Εθνική ομάδα... εκτός αν είναι κανένα prive club που λένε..
με λίγα λόγια πρώτα έγινε μια Εθνική Ομάδα και μετά θα γίνουν οι αγώνες για να γίνει μια δεύτερη ? (κάπως κωμικοτραγικά όλα αυτά...νομίζω)..
στον ΚΟΕ έχω δει IPO/μορφολογία/κυνήγι.. για agility δεν ξέρω αν έχουν ακουστά που λένε.. γιατί στο κυνοφιλικοί όμιλοι δεν γράφει κάτι για Εθνική Ομάδα.. και έχει το όμιλος ατζίλιτυ Αθήνας και τίποτα άλλο.. άρα κάποιο άλλοι όμιλοι που διάβασα τους έχουν στην απ έξω που λένε η δεν τους αναγνωρίζουν.. αλλά πώς τους κάλεσαν για να φτιάξουν Εθνική Ομάδα ?

έχω πάρα πολλές απορίες και ίσως κάνω λάθος στα περισσότερα που έγραψα.. αλλά μέχρι να δω τις απαντήσεις (από αυτόν που πρέπει π.χ έναν Εθνικό Προπονητή) εδώ ή στο site του ΚΟΕ και όχι από το τηλέφωνο... θα μου μείνει η εντύπωση που στην πορεία θα γίνει και βεβαιότητα... οτι έχω δίκιο !
 


ptf

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2009
2.051
1.809
58
ΑΘΗΝΑ
Ο ΚΟΕ αναγνωρίζει παραπάνω του ενός ομίλους ατζίλιτυ ή ισχύει ό,τι και στους ομίλους φυλών;
 




ptf

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2009
2.051
1.809
58
ΑΘΗΝΑ
Άρα την ευθύνη διεξαγωγής πρωταθλήματος την έχει ο ΚΟΕ;
μ, που θάλεγε κι ένας φίλος
 
  • Like
Reactions: sea-mol


sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.882
8.847
Πρέβεζα
Πού υπάγεται ο όμιλος Ατζίλιτυ?
Εδώ?:
ΕΙΔΗ ΟΜΙΛΩΝ
Άρθρο 4.

α) Όμιλοι φυλής / Ομάδος φυλών :...........

β) Τοπικοί Κυνοφιλικοί Όμιλοι :.............

γ) Όμιλοι Εργασιακών Ικανοτήτων : αφορούν Ομίλους οι οποίοι έχουν σαν στόχο τη διοργάνωση Αγώνων Εργασίας Σκύλων ( Υπακοής , Εργασίας, Ποιμενικών Ικανοτήτων, Κυνηγετικών Ικανοτήτων κλπ).
Οι διοργανώσεις αυτές διέπονται από τους κανονισμούς του Κ.Ο.Ε και τα εργασιακά πρότυπα που οι σχετικοί όμιλοι φυλής / Ομάδος φυλών επιβάλλουν.
Οι Όμιλοι αυτοί και ανάλογα με το είδος των Αγώνων που θα διοργανώνουν θα ονομάζονται Όμιλοι Αγώνων Κυνηγετικών Ικανοτήτων κλπ και θα έχουν τοπικό χαρακτήρα.
Επίσης θα πρέπει να ενημερώνουν τους αρμόδιους ομίλους φυλών για τις εκδηλώσεις τους.

Και πώς ξεπερνιέται η συμμετοχή ημιαίμων στο Ατζίλιτυ βάσει αυτού?:

Άρθρο 18.
Οι Όμιλοι μέλη του Κ.Ο.Ε. αποδέχονται σκύλους καθαρόαιμους, εγγεγραμμένους στο Ελληνικό Γενεαλόγιο του ΚΟ.Ε (ΒΕΚ & ΒΕΑ) καθώς και στα Γενεαλογία μελών της ΔΚΟ σε όλες τις κυνολογικές εκδηλώσεις που διοργανώνουν.

Και είναι υποχρεωμένος ο όμιλος Ατζίλιτυ και σ'αυτό?:

Άρθρο 19.
Οι Τοπικοί Όμιλοι και οι Όμιλοι Εργασιακών Αγώνων, οφείλουν να ενημερώνουν εμπρόθεσμα τους Ομίλους Φυλών / Ομάδος Φυλών για την ημερομηνία, τον τόπο, τη σύνθεση των κριτών της εκδήλωσης και το είδος αυτής (Αναγνώριση, Έκθεση μορφολογίας, Αγώνες Εργασίας), εφόσον πρόκειται να συμμετέχουν σκύλοι Φυλών που εκπροσωπούνται απ'αυτούς.
 








mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.652
19.886
Δεν κατάλαβα τον υπαινιγμό σου;
Μετάφραση please. Αν το κρίνεις δηλαδή απαραίτητο, στο παρόν θέμα.
 


tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.564
Δεν κατάλαβα τον υπαινιγμό σου;
Μετάφραση please. Αν το κρίνεις δηλαδή απαραίτητο, στο παρόν θέμα.
τι ειναι το please;;δεν ξερω αγγλικα και μπερδευτηκα.
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.652
19.886
Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις λοιπον στο παγκόσμιο της ΙFCS υπήρξε ανοιχτή πρόσκληση στη χώρα μας μεσω του μοναδικου μεχρι τωρα συμμετέχοντα και παγκοσμίου πρωταθλητη στα περασμένα πρωταθλήματα κ. Davide Codebue για ολα τα senior σκυλια (Α2, Α3) της χώρας και όλοι οσοι ειχαν τετοια σκυλια ενημερώθηκαν και προσκλήθηκαν να συμμετέχουν στην αποστολή, επιλογή τους δε ο καθείς για τους δικούς του λογους να μην ειναι μεσα στην ομάδα άρα και στη φωτο.
Μια μικρή διευκρίνηση. Το παγκόσμιο της IFCS είναι ένα πρωτάθλημα, ακριβώς αυτό που λέει. Της IFCS. Οχι της FCI. Για την ακρίβεια, είναι κάπως...ανταγωνιστικό το ένα, του άλλου. Αρα λοιπόν, όσες "προσκλήσεις" και να γίνουν, σε μέλη ομίλου που ανήκει επίσημα στον ΚΟΕ -και μάλιστα του πρώτου επίσημου ομίλου agility ever- άρα στην FCI, δεν είναι ηθικά εφικτή η συμμετοχή τους, ακόμη κι αν το ήθελαν. Σίγουρα όχι, όταν προσπαθείς με νύχια και με δόντια, και με άπειρες τρικλοποδιές, να χτίσεις μια σχέση, με το ανώτατο κυνολογικό όργανο της χώρας σου, για το καλό και την ανάπτυξη του αθλήματος...by the book.
 


Status
Κλειδωμένο θέμα