Εκλάπησαν βιβλιάρια υγείας σκύλων.


Chow

Well-Known Member
3 Απριλίου 2009
406
4
Θεσσαλονίκη
Χθες μπήκαν στο σπίτι μας και ανάμεσα σ'αυτά που έκλεψαν ήταν και τα βιβλιάρια των σκύλων. Δεν ξέρω αν προσπάθησαν να πάρουν το ένα σκυλί, γιατί τη βρήκαμε στο δρόμο όταν γυρίσαμε και τον άλλο μέσα στην αυλή, με κλειστή την αυλόπορτα.

Σε περίπτωση που βρει κάποιος στη Δυτική ή άλλη περιοχή της Θεσσαλονίκης πεταμένα βιβλιάρια, ας με ενημερώσει εδώ με μήνυμα. Σας ευχαριστώ.
 




Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.554
6.984
!!!

Ε δεν είμαστε καλά! Ακους εκεί κλέψαν τα βιβλιάρια. Να φανταστώ ότι σας το σήκωσαν το σπίτι για να φτάσουν μέχρι εκεί? :(

Θα.. κοιτάω κάτω αλλά σε τπτ σκουπίδια θα τα ρίξαν μου φαίνεται δυστυχώς..
 




Chow

Well-Known Member
3 Απριλίου 2009
406
4
Θεσσαλονίκη
Το περιστατικό έγινε στο Ωραιόκαστρο, αλλά μπορεί να τα πέταξαν οπουδήποτε. Τα βιβλιάρια τα είχα σε ένα καλαθάκι, μαζί με χαζά χαμένα, τίποτα αξίας. Το σπίτι το κάνανε καλοκαιρινό. Συρτάρια και πράγματα σκόρπια σε όλο το σπίτι. Θέλει καμιά βδομάδα δουλειά, αλλά αυτό είναι το λιγότερο. Έχω αρχίσει να φοβάμαι ότι για να πήρανε τα βιβλιάρια, μάλλον έχουν βάλει στο μάτι το ένα το σκυλί, γιατί το άλλο αν ήθελαν θα μπορούσαν εύκολα να το πάρουν, γιατί είναι αγαπούλης με όλους.
 


vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Τα σκυλιά σου δεν αντέδρασαν όταν σου παραβίασαν το σπίτι; Τους έριξαν κάτι;
 


Chow

Well-Known Member
3 Απριλίου 2009
406
4
Θεσσαλονίκη
Δε νομίζω να αντέδρασε το ένα, γιατί γαβγίζει μόνο όταν είμαι σπίτι και είναι και φοβικό. Ο άλλος είναι φιλικός με όλους. Δεν πρέπει να τους έριξαν κάτι, γιατί ούτε ζαλισμένα ήταν, ούτε τίποτα. Πάω να ψάξω και λίγο πιο κάτω και πιο πάνω στη γειτονιά μπας και..
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.652
19.886
Να δοξάζεις τον Θεό, που δεν τα πείραξαν και μην αγχώνεσαι με τα βιβλιάρια. Μπορείς και χωρίς αυτά. Δεν αξίζουν τόσο τρέξιμο. Μίλα αύριο με τον γιατρό σου ή τον κτηνιατρικό σύλλογο, να δεις πως μπορείς να αντικαταστήσεις τα αυτοκόλλητα των microchip, μπας και τα χρειαστείς πουθενά.
 








IrAr

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2012
208
5
Μπράβο... Που τα βρήκες τελικά; Τα είχανε πετάξει; Αυτό φαντάζομαι μετρίασε το αγχος για τα σκυλάκια σου.