Εξεταστική και σκύλος


hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
και ρωτάω τους φίλους φοιτητές που έχουν σκύλο όταν έχουν εξεταστική τι ακριβώς κάνουν με τον σκύλο. ? και γιατί το ρωτάω αυτό ο δικός μου μόλις κάτσω και αρχίζω το διάβασμα γίνεται σπαστικός αρχίζει το γαύγισμα και κάνει ότι μπορείται να φανταστείτε για να μ τραβήξει την προσοχή. τώρα έκανε αυτό με το κρεβάτι πάει και γαυγίζει. μια φορα τον μαλωσα 2,3,4,5, ε τον εβαλα στο σαλονι και του εκλεισα την πορτα!
δεν ξερω κατα ποσο είναι σωστό αυτό που έκανα αλλά δεν ξερω πως πρέπει να αντιδρώ.
 


Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Η δικιά μου δεν ενοχλεί ποτέ γενικότερα.
Στο σπίτι κάθεται ήρεμη στον καναπέ ή στην πολυθρόνα και έρχεται για παιχνίδι μόνο αν την καλέσω , όταν βαριέται "ασελγεί" στο κουκλάκι της.
Συνήθως την βουτάω και διαβαζουμε παρέα..Με ηρεμεί και διαβάζω καλύτερα :)
 


hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
γιατί να μην είναι έτσι και ο δικός μου?γκρρρ
στεναχωριέμαι και που του έκλεισα την πόρτα στο σαλόνι, δεν ξέρω κατά πόσο ήταν σωστό...
η δικιά σου έτσι συμπεριφερόταν από μικρή? ακόμα και όταν ήταν κουτάβι?
 


Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Η δικιά μου είναι αγνώστου ηλικίας(3-5 ετων) και την έχω ενάμιση χρόνο.
Από την πρώτη μέρα έτσι ύσηχη ήταν, κουτάβι δεν την έχω ζήσει.
Πάντως και ο δικός σου θα ηρεμήσει μεγαλώνοντας.

Να τον εκτονώνεις αρκετά, και πάρε κόκκαλα και παιχνίδια για να τον απασχολείς όταν θέλεις να είναι ήρεμος για να διαβάσεις.
Crate έχεις?
 


hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
τον εκτονώνω όταν το επιτρέπει ο καιρός. 4 μέρες τώρα βρέχει καταρρακτωδώς μόλις κόβει λίγο τον βγάζω και τρέχουμε. του έχω πάρει και κόκαλα και παιχνίδια απλά πιστεύω ότι είναι μικρός και όλη μέρα θέλει να είναι μαζί μου, είναι 7 μηνών.
έχω crate τώρα τον έβαλα εκεί. κλαίει βέβαια για να τον βγάλω αλλά αδιαφορώ γιατί ξέρω ότι θα σταματήσει
 


Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Προσπάθησε να μάθει το crate σαν "φωλιά" του και όχι σαν τιμωρία.
Εγώ συχνά την έχω δίπλα μου και την χαιδεύω όταν διαβάζω, δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσει αυτό, εμένα με ηρεμεί πάντως και συγκεντρώνομαι καλύτερα.. :)
 


hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
και εμένα με ηρεμεί απλά αυτός μόλις ακούσει σελίδα να γυρνάει θέλει να την δαγκώσει!
πότε δεν τον έχω βάλει μέσα για τιμωρία ξέρει ότι εκεί θα πάει το βράδυ όταν κοιμάται και κάποιες ώρες της ημέρας που μπορεί να μην είναι και κάθε μέρα. και πλέον όχι τόσο συχνά όσο στις αρχές του δίνω και πολλές λιχουδιές ενώ είναι μέσα. τώρα έκλαιγε γιατί ήθελε να κατουρήσει. τον έβγαλα έκανε τσίσα και μπήκε πάλι μέσα χωρίς κλάμα. ααα τον βάζω μέσα και του λέω πάντα γλυκά μπές μέσα και μετά δύο με τρία μπράβο αγόρι μου οπότε δεν νομίζω ότι το βλέπει σαν τιμωρία
 


Dyllangirl

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2010
176
0
Θεσσαλονίκη
Και ο δικός μου ήρεμος κάθεται !! οταν βαρεθεί τοοοοοοοοοοσο πολυ έρχεται και βάζει τη μουσουδα του επάνω μου ! όταν το κάνει αυτό , παίζουμε λιγο στο σπίτι ή τον βγάζω μια 10 - 15 λεπτη βολτίτσα να ξεσκάσει μαζί μου :)
 


Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Έχω ανοιχτή τ τηλεόραση και βλέπει !! ( όσο παράξενο και αν ακούγεται δεν σταματάει να κοιτάει την οθόνη !!! )
Έτσι και αλλιώς δεν με ενοχλεί ποτε ... είναι λες και δεν έχω σκύλο οπότε και στο διάβασμα κανένα πρόβλημα .
Είναι μικρός ακόμα ο χουκ για αυτο τα κάνει αυτά :p
 




hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
ειναι 7 μηνων 3,500 απο κιλα και τρεχουμε μιση ωρα! αν και στο τεταρτο κουραζεται. μετα λιωνει στον υπνο
 


hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
εμενα δεν βλεπει καθολου τηλεοραση.παραδοξο και ομως δεν τον εχω πετυχει ποτε να κοιταει την οθονη. την αφηνω ανοιχτη οταν φευγω για να ακουει φωνες μην νιωθει μονος
 


Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Τελευταίο μάθημα που έδινα η Νάνα βαρέθηκε να με βλέπει στην ίδια θέση και σε κάποιο σημείο άρχισε να τρέχει αλαφιασμένη σε όλο το σπίτι. Ε δεν άντεξα, με ξεσήκωσε, βγήκαμε μαλλιοκούβαρα, αλλά η βόλτα κι εμένα μου έκανε καλό.

Μήπως να την εκτονώνεις λίγο περισσότερο; Κι ίσως πρέπει να μάθει κάποιες ώρες πως πρέπει να μένει σε άλλο δωμάτιο, δεν το θεωρώ κακό. Αυτό που μου φαίνεται άτοπο είναι να μαλώνεις το σκύλο που θέλει να παίξει. Δεν το καταλαβαίνει. Αυτό που καταλαβαίνει είναι τα όρια.
 


aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
κι εμενα η κοπελιτσα μου δ εμ ενοχλει καθολου. Που και παου ερχεται στο δωματιο μου για χαδια και ξαναφευγει, ή καθεται κατω απο το γραφειο μου
 


st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.741
Θεσ/νίκη
Ενα "τελος",ενα "θεση σου" η ενα εντονο βλεμμα ειναι ικανο να τον σταματησει!Θα τσινισει καποιες φορες αλλα ξερει οτι δεν θα περασει το δικο του!Φευγει και παει να ξαπλωσει οπου βρει μουρμουριζοντας!Πολλες φορες θα ειναι ξαπλωμενος και θα μου γαβγιζει, ενα παρατεταμενο "σσσσσσσσστ" θα τον σταματησει εντελως!
Αυτο που με ενοχλει αλλα και μου αρεσει ειναι οτι ερχεται και με επιβλεπει!Θα ερθει δηλαδη ως την πορτα του δωματιου για να με δει!Αν ενδωσω θα κανει βλακιες αν του πω ενα απλο "πηγαινε ξαπλωσε" θα φυγει!Αν ειμαι στον υπολογιστη και κανω εργασια θα ερθει και θα παρκαρει την κεφαλα του στο μπουτι μου και θα μυξοκλαιει!Και αν εχει ερθει η ωρα του για βολτα ερχεται και με σκουνταει η καθεται και ριχνει ολο το βαρος του πανω μου η ξαπλωνει στα ποδια και με τσιμπαει/τρωει με τα μπροστινα δοντια!Πολλες φορες μου ρχεται να τον δωσω μια,αλλα καταληγω να ντυνομαι και να τον τσιγκλαω εγω!
7 μηνων ειναι ακομα κουταβι!Μην περιμενεις να εχει τοση υπομονη!Σιγα σιγα θα μαθει!
 


hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
παιδια πιστευω οτι τα κανει γιατι ειναι κουταβι..βεβαια χτες μπηκε κλουβι και ηρεμησε και μετα ολο το βραδυ επειδη δεν κοιμηθηκα και διαβαζα την εβγαλε στο χαλακι διπλα μ. σημερα μολις ξυπνησα τον πηγα βολτα καμια ωρα να εκτονωθει γτ δεν εβρεχε. ελπιζω να ηρεμησει μεγαλωνοντας. κα μεγαλωσαμε αρκετα.. αα πηρα και καινουργια τροφη σημερα θα σας πω σε αλλο θεμα θα το ανοιξω σε λιγο
 


skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
μια φορα τον μαλωσα 2,3,4,5, ε τον εβαλα στο σαλονι και του εκλεισα την πορτα!
Το λαθος ειναι οι φορες.Οχι 2,3,4,5,αλλα 1.Σε ενοχλει;Λες ΜΗ,ΟΧΙ,ΣΣΣΤ,ό,τι τελοσπαντων καταλαβαινει.Αν δεν σταματησει,αμεσως απομονωση 2 λεπτων σε αλλο χωρο με κλειστη πορτα.Δεν τον κοιτας,δε μιλας για 2 λεπτα.Κοντα στα 2 λεπτα,τη στιγμη,το δευτερολεπτο που θα σταματησει να μουρμουριζει,του ανοιγεις την πορτα.Ένα απλο χαδι και παλι στη δουλεια σου.Το κανεις όσες φορες χρειαστει.Σε λιγο καιρο θα ειναι αγγελουδι.
 




Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
Ένδοξες στιγμές!!! Αχχχχ! Αυτά σκέφτομαι τώρα και παρηγοριέμαι που μου λείπει!! Εμένα καθόταν φρόνιμη, δεν είχα θέμα. Αλλά το πρόβλημά μου ήταν πως δεν μπορούσα να την πηγαίνω βόλτες το ίδιο συχνά. Οπότε έκανα το εξής: την έπαιρνα στο κρεβάτι, ή στον ίδιο χώρο που διάβαζα και αφού παίζαμε για πολύ λίγο, την άφηνα μετά με το παιχνιδάκι της, ενώ εγώ διάβαζα και πού και πού της έριχνα βλέμματα και της έλεγα γλυκουλιές! Επίσης, δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσει, αλλά όταν είχε κεφάκια, την έβαζα και της "έλεγα" απ' έξω το μάθημα!! :) Της το εξηγούσα όσο πιο παραστατικά μπορούσα για να νομίζει ότι παίζουμε κιόλας (χεχε) και έτσι και εγώ μάθαινα και εκείνη απολάμβανε με τρόπο εκτόνωση και παιχνίδι! Όταν, δε, διάβαζα μαθήματα όπως Φυσιολογία, Νευροβιολογία κλπ την έβαζα κάτω και της έκανα εικονικές ανατομίες! Δοκίμασέ τα! :) Θα περάσεις πολύ δημιουργικά!!

Υ.Γ.: Και όσον αφορά τη βόλτα της, επειδή εμένα είναι και περίπτωση, όταν την είχα συνέχεια μαζί μου, στο κρεβάτι, ήταν φορές που διάβαζα ασταμάτητα επί 15 ώρες και δεν ζητούσε βόλτα ούτε στο ελάχιστο! :)
 


cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Και 'μένα αγγελούδια κάθονται τα μανάρια μου!!!
Καλά ο μικρός είναι λες και δεν υπάρχει..κάθεται στο κρεβάτι κάτω απ' τα σκεπάσματα και κοιμααααται..
Η κουτάβα τις ώρες του διαβάσματος μπαίνει στο crate και κοιμάται κι αυτή..αναγκαστικά!:D:rolleyes: Όμως έχει μάθει πλέον και δεν βγάζει άχνα όταν είναι μέσα!!!