Επιθετικότητα jack russell


Chester.jack

New Member
16 Ιουλίου 2013
2
0
Καλημερα,εχω ενα jack russell 2 ετων.γενικα ειναι πολυ καλος,ηρεμος στο σπιτι,δεν κανει ζημιες,παιχνιδιαρης και του αρεσουν τα παιδια.τον τελευταιο καιρο ομως σε καποιες περιπτωσεις μου γρυλλιζει και παει να με δαγκωσει.π.χ σημερα του πηρα ενα κοκκαλο,του το εδωσα και στην αρχη ολα μια χαρα..μετα απο λιγο πηγα να τον χαιδεψω κι αρχισε να μου γρυλλιζει.μου το εχει κανει αλλες φορες οταν ετυχε να μου πεσει κατι φαγωσιμο και πηγα να του το παρω.μπορει καποιος να μου πει τι να κανω??
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.652
19.886
Καλώς ήρθες στο φόρουμ!

Καταρχάς, δεν υπάρχει η δυνατότητα, να μιλήσεις με κάποιον εκπαιδευτή;
 


Chester.jack

New Member
16 Ιουλίου 2013
2
0
Ναι σκεφτομαι να το κανω,απλως ειπα να ρωτησω κι εδω μηπως καποιος εχει βιωσει αναλογη κατασταση.απλα ειμαι ιδιαιτερα απογοητευμενη.και δεν ξερω τι να κανω.
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.652
19.886
Να μιλήσεις το συντομότερο με έναν καλό εκπαιδευτή λοιπόν. Που θα μπορεί να έρθει, να σας δει από κοντά και εσένα και τον σκύλο σου και να βγάλει ασφαλέστερα συμπεράσματα από εμάς, που θα στηριχθούμε μόνο σε όσα μας μεταφέρεις εσύ. Που συνήθως, απέχουν μακράν, από την πραγματικότητα. Και που δεν έχουμε και τις απαραίτητες γνώσεις εννοείται.
 


ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
να του κοψεις τις μαγκιες και να του βαλεις τα 4σσερα ποδια σε δυο παπουτσια ==))
 


giannis dogo

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2012
191
0
χρειαζεσαι εναν εμπειρο θετικο εκπαιδευτη,,,μακρια απο ηλεκτρονικα κολαρα πνιχτες και δεσιμο για τιμωρία..
 


ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
ξεκινας τα βασικα,, μεζεδακι στο χερι σου,,, κατσε,, αν κατσει του δινεις,,, μη αστο,, το αφηνει,,.,, το παιρνεις ,,, μετα του το δινεις να το φαει,,, εσενα τωρα ειναι 2 ετων αυτα επρεπε να τα ξερει και να τα εκτελει χωρις δευτερη σκεψη και ειδικα το φαγητο να το παιρνεις οποτε θες ανενοχλητα και οταν παει να γρυλλισει λες και ενα κοφτο... μηηη ,,, ,,, εμενα απο κουταβια που τις εχω απο μια φορα μου γρυλλισε η καθε μια,,, απο τοτε ουτε στα ονειρα τους δεν μου ξαναγρυλλισαν.... στο κατσε αν δεν καθεται το βοηθας να κατσει ταυτοχρονα με την εντολη να το συνδιασει,,, τα σκυλια συνδιαζουν εντολη με αντικειμενο η μια κινηση η μια λεξη η και τα τρια μαζι,, αλλα πρεπει να κατσεις να του τα μαθεις,,,