Ερώτηση σχετικά με στείρωση και μετά από ένα μήνα.


cgri1976

Well-Known Member
καλημερα σε ολους και ολες..
θελω να κανω μια ερωτηση.... την lucy την εχασα πριν 6 μηνες, τον φεβρουαριο... πριν εναν ακριβως μηνα της ειχα κανει στειρωση λογω καποιον προβληματων. ειναι βλακεια η ερωτηση που θελω να κανω αλλα... μηπως η γιατρος δεν εκανε κατι καλα και ειχε σαν αποτελεσμα να "φυγει" η μικρη; νεκροψια δεν της εκανα... η γιατρος μου ειπε ή απο αλλεργικο σοκ ή καρδιακο (http://www.dogforum.gr/v3/showthrea...-προβλήματα-υγείας/page2&highlight=06-02-2011)
τονιζω παλι οτι η ερωτηση μου μπορει να ειναι βλακεια...αλλα θελω να μου φυγει η απορια...
ευχαριστω για τον χρονο σας.
 


Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Χωρίς νεκροψία δεν θα σου φύγει η απορία. Δεν νομίζω πάντως να έχει κάποια σχέση με την στείρωση. Είναι κρίμα που έφυγε τόσο νωρίς, αλλά τώρα πλέον δεν μπορείς να κάνεις κάτι για να μάθεις την αιτία.
 




l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.656
7.772
απλα ρωταω οταν με το καλο αποκτησω το επομενο σκυλι μου να μην ξαναπαω σε αυτην...αν και αυτη βρηκε το προβλημα με το εντερο της που ειχε και κτλ κτλ....
οκ, ευχαριστω αλεξια.
Δεν μπορεί να ξέρει κανείς για την Λούση σου δυστυχώς. Μπορεί να είναι άδικο για την κτηνιατρο και η εγχειρηση που της έκανε να μην έχει καμία σχέση, άλλωστε είχε γίνει 1 μήνα πριν, αλλά και εγώ θα ήμουν επηρεασμένη.
 




cgri1976

Well-Known Member
Τι προβλημα ειχε η σκυλιτσα με το εντερο που να σχετιζεται με τη στειρωση;
οχι δεν εχει σχεση η στειρωση με το εντερο της, απλα η μικρη ειχε προβλημα και δεν ετρωγε για παρα παρα παρα πολυ καιρο απο την πρωτη ημερα που την απεκτησα(απο εκτροφεα), και τελικα ειχε φλεγμονη στο εντερο της που το βρηκε η γιατρος με ενα απλο υπερηχο.
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.133
Μηνύματα
896.049
Μέλη
19.946
Νεότερο μέλος
harouli