ΖΟΡΜΠΑΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ


dorala

Member
8 Μαρτίου 2009
11
0


Ο Ζορμπάς είναι είναι 2-3 ετών, Αγίου Βερνάρδου. Αδιαμφισβήτητος αρχηγός στην γειτονιά όπου ζει αδέσποτος, λόγω όγκου, αλλά και χαρακτήρα. Είναι πολύ φιλικός με τους ανθρώπους και ιδιαίτερα κοινωνικός με τα παιδιά, όμως το ένστικτο του αρχηγού τον κάνει επιθετικό προς όλα τα αρσενικά της γειτονιάς, προκαλώντας δυσαρέσκεια και κάνοντας την κατάσταση επικίνδυνη για τον ίδιο. Ζητά μια οικογένεια, την οποία θα προστατεύει ως φύλακας – άγγελος.

Φιλοζωικό Σωματείο Θέρμης

Τηλ Επικοινωνίας: 6977161277 (20-23.00)
e-mail: [email protected]

  • Στειρώστε τα ιδιόκτητα σκυλάκια και γατάκια σας
  • Προκαλειτε αδέσποτα οσο δεν το κάνετε.
  • Μη ξεχνάτε Εμβόλια και Μικροτσίπ
  • Βοηθείστε το Τοπικο Σωματειο και τον Δημο σας στο έργο τους
 


despina

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2008
1.198
1
δεν ειναι αγ.βερναρδου πιθανον να ειναι καποια μιξη ελληνικου ποιμενικου κ αυτο δικαιολογει την συμπεριφορα του.το τονιζω σε περιπτωση που δωθει για υιοθεσια γιατι οι ελληνικοι ποιμενικοι δεν εχουν καμια σχεση με τον χαρακτηρα του αγ.βερναρδου τα οποια ειναι ηρεμα κ πολυ φιλικα σκυλια.
 






dorala

Member
8 Μαρτίου 2009
11
0
Όσοι θέλετε να μάθετε λεπτομέρειες για αν είναι ή δεν είναι, μπορείται να επικοινωνήσετε με τη Στοργή Θέρμης. Εγώ λεπτομέρειες δεν μπορώ να σας δώσω, απλά αναρτώ τις αγγελίες, ούτε ειδικός είμαι για να κρίνω την γνησιότητα της ράτσας. Πιθανόν να υπάρχει παράλειψη της λέξης "ημίαιμος", δεν έχει όμως αυτό σημασία και φυσικά δεν υπάρχει και πρόθεση παραπλάνησης και εξαπάτησης. Σημασία έχει να μπορέσει να βρεθεί κάποιος να τον υιοθετήσει.
 








pepes

Active Member
1 Νοεμβρίου 2008
34
0
περίπου 2-3 ετών,αγίου βερνάρδου

αν έλεγε 2-12 ετών, σκύλος αρσενικός...θα έπεφτε πιό κοντά

μιά στείρωση δεν θα βοήθαγε?
 


dorala

Member
8 Μαρτίου 2009
11
0
Αγαπητοί ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ φιλόζωοι...

Είναι τόσο τραγικό το λάθος που έγινε όσον αφορά τη "ράτσα" του Ζορμπά;
Απλά ο άνθρωπος που τον βρήκε δεν ήξερε απο ράτσες και δεν ξεχωρίζει ράτσες. Αυτός είναι ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ ΤΗΣ ΦΙΛΟΖΩΙΑΣ. Παρατηρώ οτι ορισμένοι είσαστε αρκετά εριστικοί (διάβασα κάτι σχόλια του στυλ "καραΛΟΛ" και κάτι για εστιατόρια κλπ). Καλό το χιούμορ, αλλά να ξέρουμε που και ποτε να το κάνουμε.. Το να έχει κάποιος την αίσθησή του, δεν έγκειται μόνο να γράφει αστειάκια ή να κάνει "πνεύμα". Πρέπει να ξέρει και πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να το κάνει. Και η ανάγκη ενός ζώου να βρεί ζεστασιά και αγάπη ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ!!!!
Ξεκολλήστε λοιπόν απο το κεφάλι σας, εσείς οι "ρατσιστές" αυτές τις ιδέες και θα δείτε πόσο πιό όμορφα θα είναι τα πράγματα.
Είναι πολύ εύκολο να το παίζουμε φιλόζωοι και να γράφουμε απο το πρωί ως το βράδυ στα φόρουμ απο την άνεση της καρέκλας μας. Βγείτε και λίγο έξω να δείτε πως έχουν τα πράγματα και μην κρύβεστε πίσω απο "ράτσες" .
Μην απαντήσετε στο μήνυμα, δεν θα μπω στον κόπο να το διαβάσω και παρακαλώ τον συντονιστή του φόρουμ να κατεβάσει την αγγελία.

Ο Πρόεδρος του Σωματείου.


Φιλοζωικό Σωματείο Θέρμης

Τηλ Επικοινωνίας: 6977161277 (20-23.00)
Site:http://www.freewebs.com/storgithermis/
Εμαιλ: [email protected]


  • Στειρώστε τα ιδιόκτητα σκυλάκια και γατάκια σας
  • Προκαλειτε αδέσποτα οσο δεν το κάνετε.
  • Μη ξεχνάτε Εμβόλια και Μικροτσίπ
  • Βοηθείστε το Τοπικο Σωματειο και τον Δημο σας στο έργο τους
 


ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Αγαπητή/έ πρόεδρε του φιλοζωικού σωματείου Θέρμης,

Για δική σας πληροφόρηση, διότι προφανέστατα ΔΕΝ γνωρίζετε τι σημαίνει «ρατσισμός» και επειδή καλό είναι να μάθουμε να χρησιμοποιούμε σωστά τη γλώσσα μας, σας ενημερώνω πως ρατσισμός= θεωρία που υποστηρίζει την ανωτερότητα μιας φυλής και αποβλέπει στην κυριαρχία της επί των άλλων.

Συνεπώς θα πρέπει να αναρωτηθείτε εάν είστε εσείς ρατσιστης/ρατσίστρια αφού βαφτίσατε με το ζόρι ένα ημιαιμο ζωο ως «Αγίου Βερνάρδου» για να το προωθήσετε. Γιατί δεν αναφέρατε ότι το ζώο είναι ημιαιμο? Έχετε κάτι εναντίον τον ημιαιμων? Θεωρείτε ότι είναι κατώτερα?

Και για να έρθουμε στην ουσία, αν θέλετε μπείτε στον κόπο και απαντήστε τα παρακάτω ερωτήματα για να ενημερωθούμε καλύτερα όλοι εμείς οι μη φιλόζωοι που γραφούμε στα fora από την άνεση της καρέκλας μας:

- Είστε ή όχι υποχρεωμένος/η, από τη στιγμή που προωθείτε μια αγγελία υιοθεσίας αδέσποτου, να κάνετε έλεγχο στο περιεχόμενο της για να διαπιστώσετε εάν είναι έγκυρο ή αν γράφονται ανακρίβειες?

- Η αγγελία σας είναι παραπλανητική (περιέχει ψευδά στοιχεία) ή όχι?

- Υπάρχει ή όχι ο κίνδυνος να παρασυρθεί κάποιος από μια παραπλανητική αγγελία, να αποφασίσει επιπόλαια να υιοθετήσει ενα ημιαιμο ζώο επειδή ψευδώς πληροφορήθηκε ότι είναι καθαρόαιμο, να διαπιστώσει στην πορεία ότι εξαπατήθηκε και να ξανά βρεθεί το ζώο στο δρόμο?

- Εάν ο σκοπός σας είναι εύρεση ενός υπεύθυνου ιδιοκτήτη για το ζώο, δεν θα έπρεπε να είναι κύριο μέλημα σας η εγκυρότητα των πληροφοριών που δημοσιεύετε?

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?
 




mathousalix

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2009
803
1
rottie συμφωνω σε ολα μαζι σου ειδικα οταν η ρατσα που υποτιθεται οτι ειναι ειναι σε χαρακτηρα μακρια απο αυτο που οντως ειναι και αυτο μπορει να δημιουργησει προβληματα σε οποιον θελησει να υιοθετησει το ζωο..

ομως και η συνεχης και ασταματητη ειρωνεια σχεδον ολων των μελων και ειδικοτερα των 'παλιων' σε οτιδηποτε δεν τους καθεται καλα η δεν ειναι σωστο δεν ειναι και οτι καλυτερο..κουραζει πολλες φορες και αποτρεπει πολλους απο το να συμμετεχουν περισσοτερο στο φορουμ..

δικια μου γνωμη οτι αν μιας αρχη ειχε γινει ενα ποστ οπως το δικο σου θα ηταν καλυτερα τα πραγματα!!

φιλικα παντα!
 


denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
δικια μου γνωμη οτι αν μιας αρχη ειχε γινει ενα ποστ οπως το δικο σου θα ηταν καλυτερα τα πραγματα!!
Εχω διαβάσει κι εχω διαβάσει παραξενιές αλλά εσύ το παράκανες :p :p :p
 








Στατιστικά Forum

Θέματα
33.114
Μηνύματα
895.820
Μέλη
19.924
Νεότερο μέλος
ALEXANDRA MOSCHOU