Ζημιες, ζημιες ...εμπειριες;


Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
χαχχαχαα

η μεγαλύτερη ζημιά της Λώρα έγινε όταν ήταν 6 μηνών.
Πήγε στο ακριβό σκρίνιο της μητέρας μου κ 'τρόχισε με επιμέλεια' τα ξυλόγλυπτα διακοσμητικά στη βάση του... :D:D:D

Τον καναπέ κ τα λοιπά τα γλιτώσαμε με περιορισμό του σκύλου όταν λείπαμε.
 


Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.737
1.479
Illinois, USA
Το Μουφ (που σήμερα συμπλήρωσε τα τρία!:D) γενικά δεν κάνει ζημιές αν και Αυστραλέζος. Από καιρό σε καιρό κάνει αταξίες που συνήθως έχουνε να κάνουνε με μούφιασμα και φαΐ, π.χ. μου έρριξε μια φορά κάτω το σκουπιδοντενεκέ για να πέσουνε τα σκουπίδια μπας και βρει κάτι να χλαπακιάσει. Αλλιώς συνήθως ξεκοιλιάζει τα αρκουδάκια του και σκορπάει τα βαμβάκια τους από μέσα, ή παίρνει άχρηστα χαρτόνια και τα κάνει κομματάκια αφού τα μασουλήσει. Ουσιαστικά δηλαδή γεμίζει τον τόπο σκουπίδια. Ή άντε να σkίσει καμιά σκουπιδοσακούλα έξω τις Παρασκευές. Πάντως τις σακούλες του σούπερ-μάρκετ δεν τις φτάνει ποτέ διότι τον έχω δεμένο στο αυτοκίνητο και τις βάζω μπροστά.

Πρόσφατα όμως μου έκανε κάτι απαίσιο. Πήρα ένα σύστημα ραφιών ειδικά για πάνω από την τουαλέττα και το είχα στο πορτ-μπαγκάζ του station wagon. Μόλις είδε καινούριο αντικείμενα εκεί μέσα, πήδηξε από το πίσω κάθισμα όπως ήτανε δεμένος για να το μουφιάσει και μπήκε ολόκληρος μέσα στο ντουλάπι!!!!! Που σημαίνει ότι αναγκάστηκα μετά να κολλήσω κομμάτι από το ξύλο της μιας πόρτας του και να φτιάξω και το μεντεσέ που έφυγε τελείως (αλλά ευτυχώς δεν έσπασε τίποτα άλλο). Ήμουν έξαλλη διότι είχα μόλις αγοράσει το σύστημα και μου το είχανε βάλει μάλιστα και με προσοχή στο πορτ-μπαγκάζ, είπανε και τι γλυκό Μουφάκι καλέ είναι αυτό διότι τους έκανε χαρές το χαμένο και μετά μου τo έσπασε ούτε εκατό μέτρα πιο κάτω!

Πάντως σε έπιπλα δεν ανεβαίνει εκτός αν πρόκειται για όσα του επιτρέπω, δηλαδή τον καναπέ που σκεπάζω με τα παρδαλά παρτάλια του (φωτογραφίες της χρωματικής "πανδαισίας" στο άλμπουμ) ή εάν κάνω καμιά μαλακία και δεν καθαρίσω κάτι που έχει στάξει στους πάγκους της κουζίνας. Έχω επίσης μάθει να κλείνω πίσω μου τις πόρτες παντού. Σε κλουβί πάντως δεν μπαίνει το Μουφ, αποκλείεται να το χώσω μέσα σαν καναρίνι!
 


galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
Ο Χριστός κι η Παναγία!!!:eek::eek::eek::eek::eek:
Αυτά δεν είναι σκυλιά, είναι ο Έξω Από Δω!!!:D
......τι μου τα θυμησατε ρε παιδια...:mad:
εν τω μεταξυ, οτι εκαναν, εκαναν μεχρι 7-8 μηνων το πολυ και οχι σπουδαια πραγματα..αλλα εκεινες οι δυο ζημιες.....κοστος γυρω στο εναμιση μυριο (τοτε):mad:.......
(και μετα σου λενε οι αλλοι,παιρνω απο το πετ σοπ να γλιτωσω τα 200 ευρω..χαχαχααχχαχααχαχαχ:D:D:D:D)
 


Loukia

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2008
1.462
14
49
Θεσσαλονίκη
marthathesharpei.blogspot.com
(και μετα σου λενε οι αλλοι,παιρνω απο το πετ σοπ να γλιτωσω τα 200 ευρω..χαχαχααχχαχααχαχαχ:D:D:D:D)
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
 


galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
ε ναι, σου λεει ο αλλος, για χαλι περσικο θα τα δωσω ρε φιλε, εκει δεν υπαρχει αισχροκερδια που τα φτιαχνουν παιδικα χερακια για μισο πιατο φαι κι εγω τα παιρνω ενα εκατομμυριο , στον απληστο τον εκτροφεα ου-ου-ουυ, δεν τα δινω! εμενα δεν θα με πιασει ποτε κανενας μαλακα! ου-ου..
και μετα του τρωει το χαλι και αχχχχχχχχ...ρουφα την ρε τρομπα!:D:D:D
 


Gizmo

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2009
563
1
Ηρακλειο Κρητης
galazio γλαφυροτατη!!! χεχε:D:D:D δεν ηξερα οτι υπηρχε και αλλο παρομοιο θεμα αλλα απο τα δυο πρωτα που διαβασα μαλλον η δικια μου ειναι αγγελος!!! :D:D
 


iro

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2008
174
0
Η δεσποινίδα μπουμπού :D(γερμανικο ποιμενικό) εχει κανει τις περισσότερες ζημιές απ'όσα σκυλιά είχα...
Μερικά από τα λίγα που θυμάμαι είναι καναπές,καρέκλες μασουλημένες...Μια φορά είχα ξεχάσει τη τσαντα μου στην αυλή και την βρήκα σκισμένη με όλα τα πράγματα σκορπισμένα και σημαδια στο κινητό μου...Α ειχε σκισει και τα περισσοτερα χαρτια που ειχα μέσα:mad:
Επισης ειχε καταστρέψει κάθε πλαστικό κουβά που τις έπερνα για νερό και το γυρισα στα μεταλλικά τα οποία απλώς έκρυβε...Επισης αγαπημενη της ασχολία ήταν να βρίσκει ρούχα από την απλώστρα και να τα κάνει......κομματάκια:mad:
Και μια φορα ξεφεύγοντας έφαγε 2 κότες του γείτονα και ετοιμαζόταν για τις υπόλοιπες:mad::mad::mad:
Ετυχώς για καλή της τύχη τα έκοψε όλα μόλις ενηλικιώθηκε αλλιώς θα την είχα πνίξει...:D
Οπότε 2-3 κάλτσες και ενα λουρι του που κατεστρεψε ο Dogo μου φαίνονται απλά πταίσματα...:p
 


Sofi_

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2009
81
0
Thessaloniki
Τον Romeo μου τον έχω ένα μήνα και 9 ημέρες. Σ' αυτό το διάστημα το καμάρι μου κατάφερε να φάει το 1ο του σαμαράκι, να βγάλει νοκ-άουτ το 2ο, να μασουλήσει 1 ζευγάρι μπότες & 1 ζευγάρι παντόφλες, καθώς και 2 ζευγάρια γυαλιά μυωπίας μου...:mad::mad::mad: (φαίνεται να τους έχει μεγάλη αδυναμία...)
Κάλτσες και μαξιλάρια να μην αναφέρω... αυτά είναι πταίσματα!

Παριγοριέμαι όμως αφάνταστα μ' αυτά που διαβάζω!! Τελικά, όντως είναι αγγελούδι το μωρό μου!!! :p:p
 


BLUE

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2008
278
0
Του Dante, δύο οι ζημιές και εκτός απ' αυτές καμία ποτέ!
Την πρώτη την έκανε 5 μηνών όταν τον άφησα μόνο του σε δωμάτιο ξενοδοχείου για να κατέβουμε να φάμε πρωινό (χωρίς παιχνίδια-μέγα λάθος!). Έφαγε τα πανάκριβα γυαλιά μυωπίας του φίλου μου και περάσαμε μετά όλη τη μέρα πασχίζοντας να βρούμε το ένα κομματάκι που δεν βρήκαμε ποτέ για να συναρμολογήσουμε τα γυαλιά και να βεβαιωθούμε ότι ο κύριος δεν κινδυνεύει!
Τη δεύτερη την έκανε πριν δύο μήνες! Τον βλέπω το δικό μου στο σαλόνι και ν΄ακούω ένα ζζζζζζζζζζζζζζ από το στόμα του!
Φτάνω κοντά να δω τι κάνει και βλέπω το καινούργιο μου mp4 μέσα στο στόμα του και τα ακουστικά να κρέμονται απ΄τα χείλη του βγάζοντας μουσική...:mad:Δεν το πρόλαβα, το χάλασε, η οθόνη έδειχνε διάστημα:mad::mad::mad:
 


marcia

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2008
642
124
Έτσι μου τσάκισε με μένα τα καλώδια του Wii η τριχόμπαλα. Πλάκα-πλάκα τους αρέσουν τα καλώδια. Κρύψτε τα:p
 


foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
18
Δεν θυμάμαι αν το ξαναέγραψα το πάθημά μου τώρα το Πάσχα....
Μεγάλο Σάββατο πρωί-μεσημεράκι πήγα με τον ξάδερφό μου, την γυναίκα του και το κουτάβι τους στην θάλασσα, εγώ για ψάρεμα εκείνοι να βγάλουν χόρτα...Όλα καλά κι ωραία!
Η διαδρομή απο εκεί που είχαμε αφήσει το αυτοκίνητο μέχρι εκεί που ψάρευα ήταν κανένα 20λεπτο με τα πόδια μέσα απο χωράφια γεμάτα φρύγανα...
Στην θάλασσα είχα βγάλει τα ορειβατικά μου και το πουλόβερ μου γιατί, αφενός ψιλοέκανε ζέστη αλλά και περπατούσα μέσα στο νερό!

Μετά απο κάποια ώρα ο ξάδερφός μου με το κουτάβι ήρθαν στην θάλασσα και κάθησαν να περιμένουν πότε θα βαρεθώ να ψαρεύω (μεγάλο λάθος τους βέβαια, γιατί δεν βαριέμαι ποτέ να είμαι δίπλα στην θάλασσα :p:p)

Μετά από ώρες λοιπόν, κι ενώ εγώ είχα πια απομακρυνθεί αρκετά, πήγα να τους βρω για να μαζευτούμε να γυρίσουμε στο χωριό!Φτάνω εκεί που είχα αφήσει τα πραγματά μου...βλέπω το πουλόβερ έξω από την σακούλα που το είχα βάλει, το πιάνω μια τρύπα σαν το κεφάλι μου στη μέση...πάει το πουλόβερ!

Ο ξάδερφός μου φρικάρει, μου λέει πριν το σκυλί έκανε βόλτες αλλά δεν το πήρε χαμπάρι ότι πήγε στα πράγματα...

Λέω τι να κάνουμε κουτάβι είναι δεν πειράζει!Ας πα΄με στο χωριό!
Πάω να βάλω τα παπούτσια μου και τι βλέπω;Μόνο το ένα παπούτσι ήταν εκεί....

Για 1μιση ώρα ψάχναμε το παπούτσι, πουθενά το παπούτσι...Τι να κάνω αρχίζουμε να ανεβαίνουμε το βουνό, φορώντας εγώ ένα παπούτσι πατώντας στα φρύγανα και με την ψυχή στην Κούλουρη γιατί έχει πάρα πολλά φίδια...

Φτάνουμε στην κορυφή του βουνού που είχαμε παρκάρει το αμάξι και τι βλέπω;;;;;
Το παπούτσι μου δίπλα στο αμάξι!!!](*,)](*,)](*,)](*,)
 




izambella

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2009
97
0
έμενα έφαγε ενα αρκουδιο και έχει χαλάσει απειρααα ρολά χαρτιά υγείας... και έλεγα στην μάνα μου μην τον αφήνει να βλέπει tv...αααα έχει και ένα κώλυμα με τις κουβέρτες και τα παπλώματα... τα τραβαει και τα παει στο σαλονι...
 


kat201161

Well-Known Member
5 Μαϊου 2009
436
7
ΑΓ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,ΑΘΗΝΑ
Ο δικός μου έχει αδυναμία στις κάλτσες,παντόφλες,παπούτσια,ρούχα του γιού μου και μόνον! ΄Ισως επειδή κοιμάται στο δωμάτιό του και του έχει αδυναμία. Πάντως όταν είναι μόνος του είναι σε πάρκο, όχι τόσο για να μην μου κάνει ζημιές όσο για να μην κινδυνέψει η ζωούλα του από καλώδια, κρόσια ή ότι άλλο μπορεί να σκαρφιστεί να μασουλήσει!!!