Ηλεκτρονικά καταστήματα (pet shops)


ga25

New Member
28 Αυγούστου 2007
1
0
καλησπέρα,

έχω φάει τον γούγλη τις τελευταίες μέρες ψάχνοντας να βρω e-petshop έτσι ώστε να κάνω ένα έλεγχο σε τιμές για αξεσουάρ και αναλώσιμα :). Δυστυχώς δεν κατάφερα να βρω τίποτα αξιόλογο. Στην Ελλάδα ούτε ένα , στο εξωτερικό δε αρκετά αλλά προφανώς που απευθύνονται μόνο στην τοπική αγορά και που δεν παραδίδουν στην υπόλοιπη Ευρώπη. Ξέρει κανείς από εσάς κανένα e-petshop να μας στείλει?

Και για να είμαι ειλικρινής η ανάγκη αυτή μου προέκυψε μετά από επίσκεψη μου σε δύο petshop κοντά στο σπίτι μου από όπου έτυχε να πάρω ακριβώς το ίδιο προϊόν και από τα δυο με διαφορά 2 ημερών. Στο ένα πλήρωσα 3 € περισσότερο από ότι στο άλλο για το ίδιο προϊόν. Είναι δυνατόν 50% σχεδόν διαφορά.
 


denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Νομίζω φίλε μου ότι δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο ... αν και δεν το έχω ψάξει επισταμένα. Κανείς άλλος?
Θα αγοράζατε από e-petshop και τί θα σας έκανε να παρατήσετε το παραδοσιακό pet-shop της γειτονιάς?
Η τιμή?
Η ποικιλία?
Η παράδοση στο σπίτι?
Εγώ μάλλον θα εκτιμούσα ένα κατάστημα που θα μου προσέφερε πχ εργαλεία εκπαίδευσης που δεν υπάρχουν πουθενά ... ή κάποιες επιλεγμένες τροφές ή ακόμα και κάποιες μάρκες αξεσουάρ που δεν υπάρχουν στην Ελλάδα και που είναι σαφώς καλύτερης ποιότητας από τον μέσο όρο εδώ ...
 


PITY

Member
14 Ιουνίου 2007
7
0
έγω προσωπικά θα αγόραζα από e-petshop γιατί λόγω έλλειψης χρόνου δεν προλαβαίνω σχεδόν τίποτα..Πάντως ούτε εγώ έχω βρει κάτι αξιόλογο στο ίντερνετ τουλάχιστον από ελλάδα.
 


helga

Active Member
12 Ιουνίου 2007
42
0
Ηρακλειο Κρητης
Τα περισσοτερα αξεσουαρ για τα σκυλακια μου τα εχω αγορασει ονλαιν αλλα οχι απο e-petshop.... απο το ebay!!
Θα βρεις διαφορες τιμες για το ιδιο προιον και ειναι πιο φτηνα απο τις τιμες που εχουν τα petshop εδω στο Ηρακλειο. Βεβαια εδω Κρητη ειναι λιγο πιο ακριβα σε συγκριση με την Αθηνα.
Παντως δεν εχεις να χασεις τιποτα να το κοιταξεις! :D
 




vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.123
10.078
Athens
denis said:
Θα αγοράζατε από e-petshop και τί θα σας έκανε να παρατήσετε το παραδοσιακό pet-shop της γειτονιάς?
Η τιμή?
Η ποικιλία?
Έχω αγοράσει από e-petshop κάποια πράγματα "δυσεύρετα". Ως προς την ποικιλία, σίγουρα δεν τίθεται θέμα - online βρίσκεις τα πάντα. Ως προς την τιμή, εξαρτάται από το είδος - π.χ. νομίζω ότι στα online (ξένα) θα βρει κανείς τρελλή γκάμα σε κρεβατάκια σκύλων (π.χ. μέχρι και για σκύλους με αλλεργίες) σε τιμή χαμηλότερη από εδώ. Επίσης, υπάρχουν μέχρι και εξειδικευμένα e-petshops για τους βαρεμένους τους barfers! (κρέας αλόγου, πάπια, λαγοπόδαρα και κουνελο-αυτά με το γουνάκι τους κλπ.) :D Ξέρω πάντως ότι πολλοί ψωνίζουν από ebay.

@ga25
Σε αξεσουάρ νομίζω ότι θα βρεις τεράααααστια γκάμα (λουριά, κρεβάτια, κλπ.). Σε κάποια άλλα είδη "κτηνιατρικής φύσεως" δεν είμαι σίγουρη ότι συμφαίρει - αν ναι, τότε μέσω ebay μάλλον.
 


Skylos

Well-Known Member
16 Δεκεμβρίου 2006
397
0
Παραγγέλνετε από μαγαζιά εντός EE ή εκτός? Αν παραγγέλνετε από μαγαζιά εκτός ΕΕ τι γίνεται με το τελωνείο?
 


helga

Active Member
12 Ιουνίου 2007
42
0
Ηρακλειο Κρητης
Εχω παραγγειλει και εντος και εκτος ΕΕ. Συνηθως ζητας να σου στειλουν τοπακετο σαν δωρο (αν και οι περισσοτεροι το κανουν) και δεν πληρωνεις τελωνειο, τουλαχιστον μεχρι τωρα εγω δεν εχω πληρωσει ποτε. Παντα για τις αγορες μεσω ebay μιλαω...
:)
 




FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.000
1.506
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Στην γερμανια αγοραζει πολυς κοσμος απο εσοπ, επειδη γλυτονει και το κουβαλημα- εκει περα τα δεματα ( και με αυτο και τα σακκια με την ξερη τροφη) ερχονται με τον ταχιδρομο στο σπιτι, μεχρι την πορτα σου!!!


Και τα ταχυδρομικα τελη ειναι φθηνοτερα μου φαινεται και σιγουρα και οι τιμες στα ε-σοπ εκει.
 


keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
Aπό το e-bay μου έχει τύχει στις 10 φορές να μου πιάσουν 2 φορές πράγματα στο τελωνείο,και δεν ήταν μεγάλης αξίας.Είναι και λίγο τύχη :lol:Αλλά και πάλι με τα έξοδα εκτελωνισμού πάλι κερδισμένος ήμουν σε σχέση με τις εδώ τιμές....
 




gwgw

Well-Known Member
θελω να βρω ενα σακιδιο σκυλου, για τον σκυλο..οχι για μενα..

δηλ τι εννοω, κατι σαν αυτο..

http://tinyurl.com/38cbjp

περα απο το γεγονος οτι δεν εχω βρει αλλου κατι αναλογο η αληθεια ειναι οτι δεν εμπιστευομαι και παρα πολυ...

εσεις τι λετε? τι να κανω?
 




keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
Δεν το πιστεύω,τώρα το είδα :shock: Δεν το ήξερα οτι υπάρχουν τέτοιες τσάντες.Πολύ καλή ιδέα,γιατί να κουβαλάω εγώ τα πράγματά της?Να κουβαλάει αυτή και των δύο μας \:D/ Πέρα απο την πλάκα το έχει δοκιμάσει κανείς?Δέχεται το σκυλί να έχει επάνω του αυτό το πράγμα?
 


gwgw

Well-Known Member
εγω εχω δει σκυλια να εχουν κατι τετοιο..και πιστευω ειναι απλα θεμα συνηθειας..

ενταξει εννοειται οτι αν ειναι ενα σκυλι 5 κιλα και του βαλουν να κουβαλισει κατι 1 κιλου...ε λογικο ειναι να αντιδρασει ασχημα..

αλλα για τον δικο μου ειναι οτι πρεπει πιστευω...και παρα πολυ χρησιμο και απαραιτητο, ειδικα στις μονοημερες εκδρομες, ή σε πεζοποριες...

το κακο ειναι οτι δε το εχω βρει πουθενα στα μαγαζια... :(
 










Στατιστικά Forum

Θέματα
33.114
Μηνύματα
895.820
Μέλη
19.924
Νεότερο μέλος
ALEXANDRA MOSCHOU