Θαυμα, θαύμα!


Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.737
1.479
Illinois, USA
Το ξέρουμε ότι είναι δύσκολο να δεχθούμε κάτι το εξωπραγματικό. Όμως δεν είναι δυσκολότερο να απορρίψουμε έτσι απλά αυτό που βλέπουν τα μάτια μας;

Βέβαια, καλό είναι να μην πιστεύουμε ότι μας σερβίρουν, διότι υπάρχουν και οι επιτήδειοι.

Όταν όμως υπάρχουν καταγεγραμμένα γεγονότα…εκεί σηκώνεις τα χέρια ψηλά. Στη ζωή μας αλλωστε δεν μπορείς να εξηγήσεις τα πάντα!

Το γεγονός του οποίου μόλις έγινα μάρτυρας ανήκει σε αυτά τα μυστηριώδη συμβάντα και έχει κάνει ήδη το γύρο του κόσμου (στο ΦΒ!):

Πήγα να καθαρίσω μήλο στην κουζίνα παρουσία του Μουφ, ενώ έλειπε το Πάντα. Το Μουφ αμέσως έφυγε τρέχοντας και φώναξε τον άλλον να έρθει για να φαει κι αυτός!

Μιλάμε τώρα για το το Πάντα που έπρεπε να το φυλάω για να φαει κάθε μέρα διότι αλλιώς το Μουφ καταβρόχθιζε το δικό του φαΐ, έτρεχε και έσπρωχνε το Πάντα πέρα για να του φαει το φαΐ του!
 
Last edited:








Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.737
1.479
Illinois, USA
Ναι αλλά οι φίλο δεν πρέπει να παίζουν μαζί, να κουτρουβαλιαζουν κι έτσι; τούτοι δω απλώς κάθονται ο ένας δίπλα στον άλλον απο καιρό σε καιρό και στον κήπο τρέχουν μαζί. Αυτό που σίγουρα κάνουν μαζί όμως είναι συνωμοσίες εναντίον μου, είτε για να με σηκώσουν, είτε για να τους ταΐσω ή ο,τιδηποτε άλλο. Ο συντονισμός τους μάλιστα είναι τέλειος.

Παντως γλύφουν ο ένας τον αλλον και μυρίζονται απο καιρό σε καιρό που φαντάζομαι είναι θετικό.
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.116
Μηνύματα
895.852
Μέλη
19.925
Νεότερο μέλος
vicky1981