Θεσ/νικη-Χτυπημενος απο αμαξι-βοηθεια??


Loukia

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2008
1.462
14
49
Θεσσαλονίκη
marthathesharpei.blogspot.com
Αν μπορει καποιος να βοηθησει..

Δυτικα εκτος Θεσσαλονικης, στη Λητη, ενας αδέσποτος σκύλος χτυπήθηκε άσχημα (κατά πως κατάλαβα) από αυτοκίνητο σημερα το απογευμα. Η αληθεια ειναι ο ανθρωπος που τον χτυπησε δεν εφταιγε, ο σκυλος στεκοταν μες στη μεση του δρομου και ειχε ηδη σκοτεινιασει. Εγω ημουν στο αλλο ρευμα, τον ειδα τελευταια στιγμη και εκανα σινιαλο στον απεναντι αλλα ο ανθρωπος δεν προλαβε..

Δυστυχώς δεν μπορώ να προσφέρω εγώ προσωπικά κάτι στο ζώο, αλλά δεν μπορώ και να κάνω σα να μην τρέχει τίποτα μια και εγινε μπροστα στα ματια μου. Τον σκύλο γύρισα και τον βρήκα, έχει χτυπήσει στα πίσω πόδια? λεκάνη? γιατί έσερνε τα πόδια οπως θα εκανε ενας παραλυτος σκυλος και κρύφτηκε σε εναν θαμνο μόλις τον πλησίασα. Εφυγα γιατι φοβηθηκα μην τον φρικαρω και παει προς τον δρομο και τον αποτελειωσουν τα αυτοκινητα.

Αν μπορεί κάποιος να κανει κατι, μπορω να τον βοηθησω να τον βρουμε. Δυστυχως κι εγω φιοξενουμαι αυτη την περιοδο, δεν μενω πια Ελλαδα απλα ετυχε να βρισκομαι εδω. Οποτε δεν μπορω να τον αναλαβω. Αν καποιος μπορει εστω να το κοινοποιησει σε καποια σελιδα του fb οπου συμμετεχουν δραστηριοι εθελοντες (ηδη επικοινωνησα με τις φιλοζωικες Ωραιοκαστρου και Λαγκαδα αλλα δε βλεπω φως...)

Πάνω στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Σερρών, με κατεύθυνση προς Σέρρες, μετά το φανάρι της Λητής, λίγο πιο κάτω από την τροχαία (από την πλευρά που είναι η τροχαία), απέναντι από το πρατήριο BP Μαυριδόπουλος (για όποιον ξέρει την περιοχή)...

Αν βρεθει καποιος που θελει και μπορει οντως να βοηθησει το ζωο, μπορω να τον καθοδηγησω να το βρουμε. 6937.76.88.81 ειναι το τηλεφωνο μου σε περιπτωση που βρεθει καποιος που μπορει να κανει κατι
.
Ευχαριστω και Χρονια Πολλα
Συγνωμη αν το εβαλα σε λαθος κατηγορια, αν ειναι ας το μετακινησει καποιος διαχειριστης.
 


ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Αν έχετε αμάξι (όπως κατάλαβα οδηγούσατε), γιατί δεν τον πάτε επιτόπου σε έναν κτηνιατρο; Χανεται πολύτιμος χρόνος έτσι για την υγεία και τη ζωή του.
 


Loukia

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2008
1.462
14
49
Θεσσαλονίκη
marthathesharpei.blogspot.com
Γιατι δεν εχω μία. Δεν μπορω να παω απλα το ζωο στον κτηνιατρο, να του πω "μισο να βγω εξω να κανω ενα τσιγαρο" και να γινω Λουης. Αν ειχα τη δυνατοτητα να το παω,θα το ειχα ηδη παει. Αν ειχα σπιτι να το μαζεψω, θα το ειχα ηδη παρει.
Το μονο που μπορω να κανω ειναι να του βρω βοηθεια.
 
  • Like
Reactions: nfeel




Loukia

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2008
1.462
14
49
Θεσσαλονίκη
marthathesharpei.blogspot.com
Δυστυχως δεν εχω καλα νεα.. Τον ψαχνω απο χθες, τελικα με τη βοηθεια μιας κοπελας που ζει στην περιοχη και ενδιαφερθηκε,το ψαξαμε παλι σημερα πρωι πρωι το εντοπισαμε τελικα, το μεταφεραμε.. Το χτυπημα ηταν πολυ ασχημο, σπασμενη σπονδυλικη στηλη, κομμενος νωτιαιος μυελος, στειλανε τις ακτινες στον τοπ νευροχειρουργο για μενα (ειχε για χρονια αναλαβει δικο μου σκυλο καποτε). Πισω ποδια οφ μπροστα ποδια οφ, δυστυχως απο κει και περα πειστηκα και εγω οτι πλεον ηταν μονοδρομος. Το μονο που με παρηγορει ειναι που δεν πεθανε αργα και βασανιστικα πεταμενη (κοριτσακι ητανε) για μερες στη μεση του δρομου..
Ευχαριστω για το ενδιαφερον, μακαρι να ειχε διαφορετικη εκβαση αυτη η ιστορια..
 


l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.642
7.753
Για μένα είναι μεγάλη υπόθεση που το ζώο πήρε τις πρώτες βοήθειες και ανακουφίστηκε από ένα αργό και βασανιστικό θάνατο. Όλο το επαρχιακό δίκτυο είναι γεμάτο από πτώματα ζώων και απο αδέσποτα μελλοθάνατους. Δεν υπάρχει ελπίδα δυστυχώς.
Ευτυχώς που το είδες Λουκία.
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.114
Μηνύματα
895.820
Μέλη
19.924
Νεότερο μέλος
ALEXANDRA MOSCHOU