Καινούρια υιοθεσία ο Lancelot


Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
926
Καναδάς
Το διαστημα που ελλεψα απο το φορουμ, κανενα 20ημερο περιπου αλλαξαν καποια πραγματα. Μετακομισαμε με την κοπελα μου σε σπιτι στην εξοχη. Το σπιτι αυτο το χρησιμοποιουσαμε ως εξοχικο αλλα πλεον εγινε μονιμη κατοκια μας μαζι και οι 12 γατες που ειναι μονιμοι πελατες. Ο σκυλος της δεν ηρθε μαζι μας μονιμα μιας κι ειναι και των γονιων της και δεν θελανε να τον αποχωριστουν, παρολα αυτα θα μας επισκεπτεται και θα τον φιλοξενουμε κι αυτον κατα διαστηματα. Σκυλο λοιπον δεν ειχαμε και εγω προσωπικα δεν βιαζομουν και να αποκτησω μιας και οι υποχρεωσεις μου αυτον τον καιρο αυξηθηκαν και δεν μπορουσα να φανταστω να αναλαβω και τις ευθυνες ενος κουταβιου. Θεωρουσα οτι αν επαιρνα σκυλι τωρα θα ηταν κουταβι με οτι αυτο συνεπαγεται. Επισης σχεδον ποτε δεν εχω επιλεξει καθαρα εγω ενα ζωο που θα εχω αλλα ολο κατι συμβαινει κι ερχονται σχεδον απο μονα τους.

Πριν απο 15-20 μερες λοιπον μου τηλεφωνει μια καλη μας φιλη οτι ο γιος της γυρνωντας απο το σχολειο εφερε στο σπιτι ενα ΓΠ που βρηκε στον περιφερειακο οπου τα αυτοκινητα φευγουν σφαιρα. (Ποτε μου δεν σκεφτηκα να αποκτησω ΓΠ και να πω την αληθεια δεν ηταν απο τις φυλες που θα ηθελα να αποκτησω.) Τον φωναξε λοιπον το παιδι και ο σκυλος τον ακολουθησε στο σπιτι. Εχουν ηδη 5 σκυλια στο σπιτι τους (δυο καθαροαιμα και 3 καταφυγιου πρωην αδεπσοτα) κι ο αντρας της, της εχει πει οτι αλλο ενα να μαζεψει και θα την πεταξει εξω μαζι με τα σκυλια αφου κατα καιρους φιλοξενει κι αλλα για λιγες ημερες οταν εχουν αναγκη. :D

Μας εψηνε λοιπον να δουμε το σκυλι και ποσο υπεροχος χαρακτηρας ειναι. Τον ειδαμε και αφου διαπιστωσαμε οτι προκειται για ενα παιδι μαλαμα :D τον βαλαμε στο αυτοκινητο και να τος ο κυριος, απεκτησε ονομα , Λάνς (Lancelot) και σπιτι. Εγιναν οι απαραιτητες εξετασεις αιματος, ειναι 2 περιπου χρονων, εχει ενα "μπαλακι", η γενικη αιματος βγηκε πεντακαθαρη αλλα βγηκε θετικος στο Καλαζαρ οπως εχω αναλυσει στο αλλο θεμα. Η θεραπεια μας αρχιζει αυριο. Επισης ειναι πολυ αδυνατος, μετρας ολα μα ολα τα κοκκαλο του. Πρεπει να παρει 7-8 κιλα.

Προκειται για ενα εξαιρετικο χαρακτηρα οντως. Εκτιμαει ακομη και το φαγητο που του δινεις. Πρεπει να του ριχνανε καμια ψιλη εκει που ηταν παλια διοτι μολις τον φωναζεις να ερθει τσακιζεται ακομη και τις γατες να κυνηγαει κι ερχεται με την ουρα και τα αυτια κατεβασμενα. Δεν εχει ζησει μεσα σε σπιτι, φαινεται απο το πως κινειται μεσα στο χωρο κι απο τ'οτι νιωθει πιο ανετα οταν βγαινει εξω. Μεσα στο σπιτι ομως προσπαθει πολυ να ειναι κυριος. Δεν εχει κατουρησει ουτε μια φορα μεσα και μια φορα τον διορθωσαμε που "επλυνε" τα πιατα κι αλλη μια που θρονιαστηκε στον καναπε ολοκληρο γομαρι. Με ενα "Μη' ληγουν ολα. Αγαπαει ολον τον κοσμο και δεν δημιουργει προβληματα κι ειναι πολυ διακριτικος. Τη φωνη του την ακουμε μονο οταν περναει αυτοκινητο που σερνει τρειλορ ή βαρκα. Τοτε εκστασιαζεται και φαινεται να ψαχνει καποιον. (???)

Αυτος ειναι ο Λάνς μας. :)



Χρωσταω φωτογραφια απο τη βεραντα που ατενιζει το γατο-κοπαδι του. ;) Τις μετραει καλα για να ξερει ποσες εχει να στριμωξει...:D Δεν τις κανει τιποτα, μονο να τις κυνηγησει θελει. ;)
 
Last edited:




kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Καταπληκτικός!!! Γλυκύτατη φάτσα!! Να σας ζήσει!!!!

Προσέξτε μόνο.... στην αρχή είναι όλα καλόβολα και ψαρωμένα..... μόλις νιώσει "σα στο σπίτι του" μπορεί ν'αρχίσει να τεστάρει λίγο τα νερά.
 


yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Να σας ζησει,γλυκας ειναι!!
Να ειστε παντα καλα και να περνατε ομορφα!
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.656
19.890
Πολύ ωραίος! Μπράβο σας ρε παιδιά, μπράβο!!!

Ολα καλά θα πάνε. Αρκεί...να μην ξεθαρέψετε και πολύ, γιατί θα συμφωνήσω απόλυτα με το:

Προσέξτε μόνο.... στην αρχή είναι όλα καλόβολα και ψαρωμένα..... μόλις νιώσει "σα στο σπίτι του" μπορεί ν'αρχίσει να τεστάρει λίγο τα νερά.
:)
 


νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Είναι πανέμορφος, νά είστε καλά που τον υιοθετησατε ,είχε αστέρι που σας βρήκε, εύχομαι όλα νά πανε καλά μέ την υγεία του. Ένα νέφος φιλί από μένα στη μυτουλα του.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk
 


Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Είναι γλύκας να τον χαίρεσαι!!
Μου θύμισες λίγο τη δική μας ιστορία που όταν τον πήραμε απο τη φιλοζωική ήταν αδύνατος ταλαιπωρημένος και είχε ερλιχίωση!
Ετσι διστακτικός ήταν και μας στην αρχή μαζεμένος και υπάκουος! Με το καιρό που μας έμαθε και ξεψάρωσε άρχισε να κάνει τα δικά του,και τελικά χρειαστήκαμε δυο εκπαιδευτές για να διορθώσουμε πράγματα!
Παρόλα αυτά έχει γίνει πια κανονικό μέλος της οικογένειας,διόρθωσε πολλά πράγματα και είμαστε αχώριστοι!
Να του δώσεις πολλή αγάπη την έχει ανάγκη!:D
 


Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Πόσο όμορφος?
Πολύ πολύ όμορφος!! :D

Να σας ζήσει & να έχετε αρμονική συμβίωση.
Εύχομαι να πάει καλά η θεραπεία του σερ Λάνσελοτ και περαστικά !
 


Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Να σας ζήσει είναι ΚΟΥΚΛΟΣ!
Συμφωνώ απόλυτα με την Πηγή, έτσι την πάτησα κι εγώ με τη Λάρα, έκανε το ταπεινό χαμομηλάκι στην αρχή και μετά............. :D
 


Black

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2012
575
3
Serres
μπραβο σας! να περνατε ομορφα στο σπιτακισας στην εξοχη(η καλυτερη επιλογη) καλη ζωη με τοις φατσες σας
 


st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.741
Θεσ/νίκη
Να στε καλά που κάνετε αυτό το βήμα!

Να θυμάστε ότι σκυλιά που έχουν φάει τον δρόμο με το κουτάλι και έχουν ψηθεί σε άπειρες καταστάσεις εκεί έξω εκτιμούν το κάθετι...

Η ζωή σου διδάσκει πράγματα...και ειδικά όταν είναι σκληρή...

Καλή ζωή να έχετε...
 


l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.648
7.754
Είναι κούκλος!!!
Να τον χαίρεστε παιδιά και να είστε πάντα καλά , και προσοχή στην αρχή για η κοπρίτης είπε σοφή κουβέντα!!
 




cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Ρε παιδιά μόνο εγώ δεν βλέπω την φωτογραφία??? :?

Τέλεια νέα πάντως!!!Μπράβο για αυτή σας την κίνηση και εύχομαι να έχετε μια υπέροχη συμβίωση!!!!
 


agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Να τον χαίρεστε και μπράβο σας για την κίνηση που κάνατε...
(σώσατε εκτός από τον σκύλαρο και ένα σπίτι να μη ...διαλυθεί...;))


Σόρι..., αλλά δεν μπορώ...Θεϊκή ατάκα...χαχαχαχα
.... έκανε το ταπεινό χαμομηλάκι στην αρχή και μετά.............
 




Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
926
Καναδάς
Ευχαριστουμε παρα πολυ για τις ευχες!;)

Εχετε απολυτο δικιο και καλα κανετε που το τονιζετε! Προσπαθουμε να του δωσουμε αυτοπεποιθηση διοτι φαινεται οτι του λειπει! Θελει πολυ προσοχη ομως διοτι η γραμμη ειναι λεπτη και δεν φαινεται πολλες φορες ποτε χανεις τη μπαλα! :)
 








Στατιστικά Forum

Θέματα
33.121
Μηνύματα
895.907
Μέλη
19.936
Νεότερο μέλος
rozaki7