Καλησπέρα κι από εμάς. Rottie και Γιάννης!


Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.713
3.892
39
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Αγαπητοι σκυλοφιλοι/σκυλογονεις, σας γραφουμε μετα απο πολυ καιρο να σας πουμε, τα νεα μας.
Μπηκαμε στην φαση της υπερηλικιωσης πια.....9 ετη και ως γνωστον " το γηρας ου γαρ ερχεται μονο". Ετσι μαζι με τον ενατο χρονο μας...εμφανιστηκε και μια μικρη οστεοαρθριτιδα στον ωμο στο αριστερο μας ποδι. Σε πρωτη φαση θα ξεκινησουμε αμεσα συμπληρωμα χονδροιτινης/γλυκοζαμινης και πριν ξεκινησουμε τα αντιφλεγμονωδη χαπια για τον πονο...θα δοκιμασουμε την εναλλακτικη μεθοδο του βελονισμου. Ευχομαι κι ελπιζω να ανταποκριθει καλα στον εναλλακτικο τροπο αντιμετωπισης γιατι πραγματικα δεν ειμαι fun των ιατρικων σκευασματων.
Κατα τα αλλα τιποτα αλλο δεν εχει αλλαξει δραματικα....ισως τωρα τελευταια να χουμε γινει λιγο πιο "ζητιανοι στο φαγητο" αλλα ειπαμε στην υπερηλικη φαση...ερχονται και νεες καταστασεις!
Δες και για ρεύμα και για λέιζερ, αν δεν βοηθήσει ο βελονισμός. Ο δικός μου έχει σοβαρά αρθριτικά στον αγκόνα και η φυσιοθεραπεία τον βοηθάει.
 
  • Like
Reactions: Giannis_Rottie


Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
Φέτος πήγαμε τις πρωτες μας διακοπές σε οργανωμένο καμπινγκ. Φανταστική εμπειρία! Πήγαμε προς Αίγιο, μια βδομαδούλα στο camping tsolis. Πολυ dog friendly οι ιδιοκτήτες του καμπινγκ και φυσικά και ο κόσμος στο καμπινγκ. (επισης το καμπινγκ πεντακαθαρο και οι εγκαταστασεις και οι περιβαλλοντες χωροι)! Ξεκουραστήκαμε, γεμίσαμε μπαταρίες, κατουρησαμε καθε γωνία του καμπινγκ, και καποια βοτσαλα στην παραλία...και ζητιανεψαμε απο τους πάντες στο ταβερνακι του καμπινγκ. Καναμε τα μπανακια μας, κολυμπησαμε αναζητωντας το μπαλακι που το παιρνανε τα κυματα, αλλα ηταν ολα τελεια. Φωτογραφικό υλικό δεν υπαρχει πολυ αλλα, θα ανεβασω συντομα οσο βρω.
 




Eroe

Well-Known Member
16 Νοεμβρίου 2017
1.444
2.759
Θεσ/νικη
Και λιγες φωτο. Το ασπρο χνουδομπαλακι ειναι ο tesla, ενα δραστηριο westie με αστειρευτη ενεργεια.











Για πες για πες σε ποιο καμπιγκ πηγατε
Α σορυ δεν προσεξα το εχεις γραψει
Θα μου χρειαστει :)
 
  • Like
Reactions: Hiraeth