Καλυτερη τροφη για κουταβο


Anastasiaathana

New Member
30 Ιανουαρίου 2019
1
0
25
Καλησπερα σας! Ειμαι νεα σκυλομανα και θα ηθελα να μαθω ποια ειναι η καλυτερη σκυλοτροφη για μεσαιου μεγεθους 3 μηνων κουταβι
 


canis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
1.410
6.538
Καλησπέρα και καλώς όρισες!

Να ξεκαθαρίσουμε εξαρχής πως όπως δεν υπάρχει η μία και καλύτερη τροφή και διατροφή για ανθρώπους, κάπως έτσι δεν υπάρχει και η μία και καλύτερη διατροφή και τροφή για σκύλους.

Εσύ, τώρα, που έχεις γίνει ιδιοκτήτης ενός κουταβιού δεν έχεις παρά να κινηθείς με ασφάλεια και σύνεση. Αυτό σημαίνει πως εξακολουθείς να το ταΐζεις αυτό που έτρωγε και ως τώρα και υποθέτω πως δεν του δημιουργεί κάποιο πρόβλημα.

Σαν δεύτερο βήμα θα έχεις να αποφασίσεις διαβάζοντας, συζητώντας και κρίνοντας ποιο μοτίβο διατροφής θα ακολουθήσεις. Υπάρχουν οι έτοιμες και επεξεργασμένες τροφές για σκύλους σε μορφή κροκέτας και κονσέρβας. Υπάρχουν οι έτοιμες ωμές τροφές (barf). Υπάρχει η οδός του μαγειρευτού φαγητού, όπου μαγειρεύεις ειδικά για το σκύλο. Υπάρχει η διατροφή με ωμά και φρέσκα προϊόντα που την ετοιμάζεις εσύ. Υπάρχουν άνθρωποι που ταΐζουν τα σκυλιά τους ότι περισσεύει από το φαγητό και υπάρχουν και όλοι οι πιθανοί συνδυασμοί των παραπάνω.

Η απόφαση είναι δική σου και όλα τα παραπάνω μπορεί να έχουν θετικά και αρνητικά αποτελέσματα.

Μέχρι τώρα τι τρώει ο σκυλάκος;
 


elinapol2

Well-Known Member
13 Δεκεμβρίου 2018
326
405
35
Καλησπερα σας! Ειμαι νεα σκυλομανα και θα ηθελα να μαθω ποια ειναι η καλυτερη σκυλοτροφη για μεσαιου μεγεθους 3 μηνων κουταβι
Καλησπερα και σε εσενα! Αφου εισαι νεα σκυλομαμα σιγουρα θα προκύψουν και αλλες αποριες, προβληματα κλπ. Ανοιξε ενα θεμα να μας παρουσιασεις λιγο το σκυλακι σου να σας γνωρισουμε κ εμεις!! Τα κουταβια συνηθως ξεκινουν με royal canine και οποτε σιγουρα συνεχιζουμε και οι ιδιοκτήτες για ενα χρονικο διαστημα... Επειτα βλεποντας κ κανοντας! Αν του ταιριαζει η τροφη, αν του δημιουργει προβλημα, αν αναπτύσσεται σωστα... Εκει θα δοκιμασεις, και θα προσαρμοστεις στις αναγκες του!
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.118
Μηνύματα
895.873
Μέλη
19.929
Νεότερο μέλος
mariamaraki