Καλώς σας βρήκα !


Iv. Sofia

New Member
7 Οκτωβρίου 2006
1
0
Athens - Ilioupoli
groups.yahoo.com
Καλημέρα σε όλους,

είμαι νέο μέλος και είπα να συστηθώ και εγώ με τη σειρά μου. Λοιπόν το όνομα μου είναι Σοφια, είμαι 24 χρονων, μένω στην Ηλιούπολη, είμαι φοιτήτρια Ιστορίας και Αρχαιολογίας στη Φιλοσοφική εδώ στην Αθηνα και προσπαθώ και εγώ απθ μεριά μου να βοηθήσω όσο μπορώ τα αδέσποτα που το έχουν τόσο ανάγκη. Αυτό το κάνω είτε μέσα από κάποιες Φιλοζωικές Εθελοντικές Ομάδες είτε μονη μου ως ιδιώτης. Συνήθως οι τρόποι με τους οποιους βοηθώ είναι φιλοξενώντας κάποια ζωάκια μέχρι να βρούν σπίτι, επίσης εμβολιάζοντας, "αποπαρασιτωνοντας", στειρώνοντας όσα περισσότερα "αδεσποτακια" αντέχω οικονομικά τη κάθε περίοδο και τέλος ταΐζοντας συστηματικά τα αδέσποτα της γειτονιάς μου.

θα ήθελα λοιπόν κλείνοντας να σας "παρουσιάσω" τα αγαπημένα μου παιδιά ! Τις αδελφές ψυχές μου ! 1η) Η Ganzoyla μου, η αγάπη μου που την έχω σχεδόν 9 χρονια, όσο είναι δηλαδή.Την βρήκα πεταμένη μέσα σε ένα σκουπιδοτενεκέ όταν ήταν μόλις 20 ημερών. Και 2ως) Ο Αράπης μου ! Αδυναμία μου μεγάλη! Τον Αραπάκο τον βρήκαμε ή μας βρήκε,όταν το προηγούμενο αφεντικό του πριν 6 χρονια σχεδόν τον πέταξε μέσα σε μια τεραστια κούτα έξω απτό αυτοκίνητο μπροστά στα γουρλωμένα ματια μας ! Ευτυχώς που ήμασταν εκεί γιατί το έκανε μέσα στη μέση κεντρικού δρόμου και μιας και η κούτα ήταν "σφραγισμένη", θα τον χτυπούσε το επόμενο διερχόμενο αυτοκίνητο. Όταν έγινε αυτό ο Αραπάκος ήταν 3 χρονων, τώρα είναι και αυτός όπως η Ganza, 9.

θα προσπαθήσω να προσθέσω τις φωτογραφίες τους, ελπίζω να ανεβούν (είναι η πρώτη φορα που θα ανεβάσω photos σε forum, ελπίζω να μη κάνω βλακεία...). (Στη πρώτη είναι η Ganza, στη δεύτερη ο Αραπάκος και στη τρίτη ο Αράπης και η Ganzoyla πίσω). :D





Φιλικά,
Σοφια Iv.

Η δημοσίευση διορθώθηκε από τον admin με τη βοήθεια του http://speech.ilsp.gr/greeklish/greeklishdemo.asp
 


kikitsa

Member
4 Οκτωβρίου 2006
10
0
Καλημέρα και καλώς ήρθες Iv. Sofia!!

και εγώ καινούρια είμαι, αλλά είπα να σε καλωσορίσω, όπως έκαναν και με 'μένα!!

Συγχαρητήρια για την προσπάθεια σου και την μεγαλοψυχία σου! Δυστυχώς υπάρχουν "άνθρωποι" που δεν σέβονται καμία ύπαρξη.. αλλά ευτυχώς υπάρχουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ σαν εσένα!

Εύχομαι να έχεις πάντα δύναμη και υγεία για να συνεχίσεις παρόμοιες πράξεις αγάπης!!

Καλά εεε, τα παιδάκια σου είναι πανέμορφα!!!!!! φτουυυ,φτουυυ!!!

Κική
 


gwgw

Well-Known Member
καλως ήρθες!!!!!!!!

καλως ήρθες κουκλα και καλα Post!!!

να σου ζησουν τα ζωακια σου, και να τα χαρεις οσο μπορεις..



Υ.Γ. αν θες γραφε με ελληνικους χαρακτηρες γιατι ειναι πολυ δυσαναγνωστα τα μηνυματα ετσι... :D
 


nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
sofia καλως ηρθες στην παρεα μας,και συγχαρητηρια για αυτα που διαβασα...σου ευχομαι και γω με την σειρα μου πολλα πολλα post,οι φωτο ειναι υπεροχες ειδικα η πρωτη!!!!
:D οσο για τα greekglish με προλαβε η gwgw :)
 








boxer

Well-Known Member
2 Αυγούστου 2006
529
1
ATHENS
www.petcorner.gr
γεια σου σοφια! :D
να σου ζησουν τα μωρα σου!

μου ηρθε forward απο την ιωαννα, ενα mail σου με κατι φωτογραφιες τελειες! caught in the right moment! πολυ καλο! :wink:
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.137
Μηνύματα
896.090
Μέλη
19.948
Νεότερο μέλος
Politidou