Κτηνώδης επίθεση σε σκυλί!


xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Θα ελεγα κριμα για ολους μας, για καθαροαιμα που τα παιρνουν βλακες, για ημιαιμα που δημιουργουνται απο τους βλακες που καποτε παρατησαν τα καθαροαιμα και που τωρα οι ιδιοι τα σνομπαρουν, για ιδιοκτητες Ροτ και ντοπερμαν που οι βλακες που τα εχουν κανουν οτι μπορουν για να τα φοβαται ο κοσμος και μετα οι νορμαλ δεν μπορουν να βγουν βολτα με το σκυλι τους, για τα παιδακια και τον κοσμο που του επιτιθενται σκυλια εκπαιδευμενα απο βλακες οι παρατημενα και σε ημιαγρια κατασταση, κριμα που γινομαστε ρομπα, κριμα που αυτο το σκυλακι απο κανα τετοιον βλακα παιζει να τυφλωθηκε, κριμα γενικα.. για τα ρεζιλικια των ομοεθνων μας:(
 


kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
ρε βρήκαμε και οι ζωόφιλοι λόγο να διχαστούμε...

με αφορμή τα κτήνη που παρατάνε ζώα στο δρόμο ή τα κακοποιούν

:paja1:
 






Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
36
νεαπολη-νικαια
συγνωμη αλλα την τελευταια εβδομαδα εχω βαρεθει να διαβαζω για ηλιθιους υπεροπτες ιδιοκτητες "καθαροαιμων" σκυλων που φταινε για τα αδεσποτα

λιγη σκεψη δεν βλαπτει
 


xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Eγω παντως το εχω καταλαβει:). Επισης οπως ακριβως δεν πρεπει να βαζουμε ανθρωπους σε ενα τσουβαλι απο τη μερια των ιδιοκτητων καθαροαιμων δεν πρεπει να βαζουμε και σε ενα τσουβαλι τους ανθρωπους που ασκουν κριτικη σην αντιληψη που κυκλοφορει αδεσποτα=κατωτερα. Αντιλαμβανομαι οτι οι ιδοκτητες καθαροαιμων ισως χανουν την υπομονη τους επειδη καποιοι συνεχως τους κριτικαρουν αλλα η επισημανση της Αλεξανδρας αφορα μια αντιληψη που επικρατει στην ελλαδα απο πολλους και δεν τιμαει κανεναν.
Θα ελεγα κριμα ..για ιδιοκτητες Ροτ και ντοπερμαν που οι βλακες που τα εχουν κανουν οτι μπορουν για να τα φοβαται ο κοσμος και μετα οι νορμαλ δεν μπορουν να βγουν βολτα με το σκυλι τους, :(
Αν απο αυτο εδω καταλαβες οτι κανω επιθεση σε ιδιοκτητες καθαροαιμων τοτε τι να σου πω..
Τωρα για την ειρωνια και το υφακι επισης λυπαμαι..:(
 






Roxy-Lambrini

Member
26 Αυγούστου 2008
18
0
38
Αθηνα
Δυστυχως ο ανθρωπινος πολιτισμος εκανε παλι το θαυμα του.

Το αρμόδιο συμβούλιου κτηνιάτρων της Νομαρχιας Αθηνων, αποφάσισε χθες αργα να προβεί ευθανασια της ατυχης Βάλιας, καθώς η συψαιμια ήταν σε προχωρημένο σταδιο και το μονο που θα καταφέρνανε σε αντιθετη περίπτωση, ηταν να παρατεινουν τον πονο και το σοκ αυτης της ψυχης. Δεν υπήρχε καμια σωτηρία. Η ευθανασια προγραμματιστηκε για σημερα το πρωι.
Καλο ταξίδι στην μικρή Βάλια, δεν θα ξαναπονέσει ποτέ πια. Και το αστέρι της ας γίνει οδηγός ώστε να βρεθεί αυτο το ον που της προκάλεσε τοσο πονο.

Ελπιζω να μην μεινουμε στη φραση : « Α τι κριμα! το καημε΄νο το σκυλάκι» αλλα να παλεψουμε και να συνεχισουμε τον αγώνα για να βρεθεί τοσο το συγκερκιμένο κάθαρμα όσο και τα υπόλοιπα.

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!!!!!!!!!!!!! ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ

Η Αννα Ριζοπουλου μας ενημερωσε , οσοι εχουν σελιδα στο φεις μπουκ θα το εχουν λαβει ηδη
 
Last edited by a moderator:






xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Σορρυ δεν μπορω να το δω.. Με καποια πλασματα παθαινω ταυτιση και ειναι λες και υποφερω εγω.. (δυστυχως δεν παθαινω με εφοπλιστες αλλα συνηθως με παιδια και ζωα που υποφερουν). Δε νομιζω οτι υπαρχει κατι πιο σιχαμενο σε αυτο τον κοσμο απο το να κανεις ενα αδυναμο πλασμα να υποφερει.. Ακομα και τον φονο καποιες φορες μπορω να τον αιτιολογησω (ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΩ αλλα αν καποιος βιασει το παιδι σου καταλαβαινω γιατι να θες να τον σκοτωσεις). Το να χαιρεσαι με το να καταστρεφεις τις ζωες και τις ψυχες αθωων και αδυναμων πλασματων ειναι κατι που μονο αηδια μου προκαλλει.
Οι διεστραμενοι και οι σκατοψυχοι παντα θα υπαρχουν, ελπιζω απλα καποτε σε αυτη τη χωρα να αρχισουν να τιμωρουνται. Γιατι αν δεν νοιαζει τον κοσμο για τη Βαλια και την καθε Βαλια καλο ειναι να σκεφτουν: Ενας που μπορει να κανει κατι τετοιο σε ενα σκυλι πολυ ευκολα θα το κανει και σε ανθρωπο. Αρκει να ειναι ο αλλος αδυναμος και ο τυπος να μην τον συμπαθει.. Για μενα τετοια υποκειμενα ειναι επικινδυνα
 


chiara

Well-Known Member
12 Ιουνίου 2008
274
0
Nea Smirni
Δεν έφταναν οι γραπτές περιγραφές, φέρατε και τα βιντεοσκοπημένα ντοκουμέντα. Δεν μας έφταναν οι σκ@$%ψυχοι που έκαναν το κακό, έρχεστε κι εσείς να μας πονέσετε περισότερο. Φτάνει, προτείνω να κατέβουν τα βίντεο.
 


xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Νομιζω οτι καποια πραγματα καλο ειναι πλεον να δειχνονται. Οχι με τη λογικη των ειδησεων. Ξερετε αιμα και σπερμα = τηλεθεαση, αλλα με τη ελπιδα οτι ισως καποιοι εστω και βλεποντας αυτο το βιντεο θα σοκαριστουν και θα αλλαξουν γνωμη. Δεν το ειδα γιατι δεν αντεχω και στην τελικη δεν ειναι για μενα και για σεν Chiara Το βιντεο. Αλλα αν εχουμε φιλους η γνωστους που λενε εεελα μωρε ενα σκυλι ειναι καλο ειναι να τους κοψουμε απο φιλους. Ανθρωποι που μπορει να κανουν χαβαλε με αυτα καλο ειναι να μενουν μακρια μας.
 


xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Νομιζω οτι καποια πραγματα καλο ειναι πλεον να δειχνονται. Οχι με τη λογικη των ειδησεων. Ξερετε αιμα και σπερμα = τηλεθεαση, αλλα με τη ελπιδα οτι ισως καποιοι εστω και βλεποντας αυτο το βιντεο θα σοκαριστουν και θα αλλαξουν γνωμη. Δεν το ειδα γιατι δεν αντεχω και στην τελικη δεν ειναι για μενα και για σεν Chiara . Αλλα αν εχουμε φιλους η γνωστους που λενε εεελα μωρε ενα σκυλι ειναι καλο ειναι να τους δειξουμε τοβιντεο. Αν συνεχισουν να λενε το ιδιο η κανουν πλακα καλο ειναι να τους κοψουμε απο φιλους. Ανθρωποι που μπορει να κανουν χαβαλε με αυτα καλο ειναι να μενουν μακρια μας.
Σορρυ δεν ειχα εντιτ
 


chiara

Well-Known Member
12 Ιουνίου 2008
274
0
Nea Smirni
Ούτε εγώ τα είδα, με το που ξεκίνησα με έπιασε η καρδιά μου και το σταμάτησα αμέσως. Θα παθαινα κανένα κακό.
 


xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Το θλιβερο ειναι οτι υπαρχουν καποιοι που οχι μονο να το δουν μπορουν, οχι μονο γελανε, αλλα το κανουν κιολας για χαβαλε. Ο Λιο, η Βαλια, το σουβλισμενο σκυλι στην κρητη, το αλλο που το πυροβολησαν στα ματια. Ολα αυτα για "χαβαλε". Δεν ξερω αν ακουγομαι απολυτη αλλα αυτοι οι ανθρωποι για μενα ειναι επικινδυνοι.
 


silk

Well-Known Member
9 Οκτωβρίου 2008
440
3
41
Kinetta
είδα και τα 3 βίντεο και είναι αποσπάσματα απο ρεπορτάζ για κάποιο κανάλι.
δεν περιέχουν σκληρές εικόνες και στα τραύματα στο σώμα της Βάλιας έχει αλλοιωθεί η εικόνα.
 


xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Δεν ειναι η εικονα τοσο. Ειναι η ιδεα. Ενα πλασμα να κοιτεται τυφλο κατακρεουργημενο,να σκεφτεσαι και να λες, τι νιωθει? φοβαται?, ενα πλασμα που δεν ειναι πια στη ζωη, μονο και μονο για τη διασκεδαση καποιων.:(
 


eadie

Well-Known Member
8 Σεπτεμβρίου 2008
246
0
αθηνα
και γω ειδα τα βιντεο.οντως δεν περιεχουν σκληρες εικονες.παντα θα υπαρχουν τετοιοι ανθρωποι και παντα θα κυκλοφορουν ελευθεροι εξω.στην παλια μου γειτονια ενας βιαζε τα 2 παιδια του και ξερετε ποσο εμεινε μεσα?????? απο τα 25 χρονια λογο καλης διαγωγης και πηγαινοντας σε εργατικες φυλακες εμεινε μεσα 7 χρονια.(μια υποθεση που ειχε δειξει και η τηλεοραση.) και τωρα λεμε αν τιμωρηθει καποιος γιατι πειραξε ζωο.και ποσο νομιζεις οτι θα τιμωρηθει??????
λυπαμαι,αλλα δεν ειμαι ρομαντικη να ελπιζω σε κατι τετοιο.θα ηθελα για αυτον που πεταξε την κροτιδα να του κοπει το χερι!!!! θα μου πεις δεν ηθελε να την πεταξει πανω στην βαλια,στον δρομο την πεταξε και ετυχε να περναει απο κει η μικρη.ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΣ ΚΡΟΤΙΔΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ! αυτο θα ηθελα.πετα τη μεσα στο σαλονι σου ρε μλκ!!!!!!! κι αν περνουσε κανενα παιδακι?????? τι θα γινοταν??? κι ολα αυτα τα τραυματα πανω σε ενα παιδακι πως θα ηταν?????? αλλα εκει...κατι θα γινοταν! ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ... η ζωη των ζωων ερχεται παντα δευτερη και υποδιαιστερη!

τα δακρυα μου για την βαλια.......ας γινουν βροχη να ποτισουν το χωμα που τη σκεπαζει.......
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΒΑΛΙΑ
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.114
Μηνύματα
895.840
Μέλη
19.924
Νεότερο μέλος
ALEXANDRA MOSCHOU