ΛΑΤΡΕΜΕΝΗ ΗΡΑ




HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
Στην πρώτη και την τελευταία, φαίνεται σα να είναι ο πιο ευτυχισμένος σκύλος του κόσμου :D Να τη χαίρεσαι την κούκλα! Παιδάκια καθε πότε την ταίζεις;; :p
 




aith

Well-Known Member
18 Απριλίου 2013
59
7
αθήνα , νεα φιλαδέλφεια
Είναι μια κούκλα , να τη χαίρεσαι ! μου θύμισες την πρωτη φορά που είδα από κοντά θηλυκό rottie και πετάριζε αυτές τις ματάρες με τόσο νάζι , που πράγματι την έχω στη μνήμη μου ακόμα ,ως το πιο γλυκό σκυλί που χω δεί ποτέ !
 


Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
38
:LOL: Κατερινακι αμα πατησεις πανω δεν ανοιγουν καλε μεγαλες?κατσε γιατι δε το πολυ εχω ακομη μαυτο το φορουμ κ τις φωτος (χρειαζομαι εκπαιδευση :X3:)

Γκελυ,αμα σου πω οτι πραγματικα τοχα ξεχασει?κ συνηθως ειμαι υπερ του δεοντος διατεθειμενη να "επιδειξω" την μοσχαρα μου :LOL:
αι το 2015 παλι,να μαστε καλα!:ROFLMAO:

Γιαννη....τι σημαινει....."ντουκι"???
κατι σε μεγαλο κ παχυ?ειναι λιγο "σαπουνι" τομολογω :ROFLMAO: μα μας εβαλε σε διαιτα ο κτηνιατρος (αν κ δε καταλαβα το γιατι.απλα ειναι τσουμπωτο το μωμο μου)

Holywood πραγματικα ελπιζω να ναι ευτυχισμενη,αν κ δε βλεπω τον λογο γιατι να μην ειναι...περναει καλυτερα απο πολλους απο μας,συμπεριλαμβανομενου κ εμου :LOL: Εχουμε μια ελλειψη τωρα τελευταια σε παιδακια κ βολευομαστε με ποντικακια,αλλα λειαν συντομως θα κατηφορησουμε για τας Αθηνας κ πιστευω θα λυθει το ζητημα....(οταν ειμαι Αθηνα κ χω κεφια οταν παιζουμε κ γρυλιζει κ γαυγιζει-οποιος εχει ροτ η εχει ακουσει εστω ξερει τι λεω-φωναζω κ γω "Αααα βοηθεια,το κακο το ροτβαιλερ,με σκοτωνει,πεθαινω,βοηθεια"...:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: 2-3 γειτονες την ειχαν πατησει :whistle: )

Αλικη στο δεντρο ειχε σταθει μια απτις αγαπημενες της μπαλες κ εξου κ τα "μαιμουδισματα" αμα ηταν παιδακι υποθετω απλα θα ροκανιζε τον κορμο μεχρι να πεσει η "λιχουδια" :cool:

Aith πραγματικα ειναι απιστευτα χαριτωμενα σκυλια,τα ματια της τα λεγα απο μικρη "χαντρες" γιαυτο κ την ειχα τσακισει να της φοραω χαντρες/"ματακια" 2 2 της τα φοραγα της αρκουδας :LOL:

Να στε ολοι καλα για τα καλα σας λογια!
 
  • Like
Reactions: HolywoodBrn


Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
Μαρια-Ηρα "ντουκι" λεγωντας εννοω "φουσκωτη"οχι παχια...για να στο εξηγησω σουπερ αναλυτικα...οταν καποιος παει γυμναστηριο και κανει οργανα και βαρη και φουσκωνουν οι μυς του....λενε οτι ειναι "ντουκι" αυτος....η αλλιως "τουμπανο" αλλα οχι με την ειρωνικη ερμηνεια της λεξης..αλλα με την καλη εννοια οτι ειναι ωραια γραμωμενος-φουσκωτος. Εεε,το ιδιο ισχυει και για τα σκυλια....
 


Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
38
Αιντε,πρωτη φορα τον ακουω αυτον τον "χαρακτηρισμο"...εγω αυτους τους λεω "σφιχτερμαν","σφιχτη","ντουλαπα","γοριλακι","τουμπανο","κινητο ποντικι":ROFLMAO: κ αλλα τετοια ευχαριστα :ROFLMAO:
Δοξα τον Θεο εχει "δεσει" πολυ καλα η μικρη μου κ με πολυ λιγη προσπαθεια εκ μερους μου,μονη της κανει οτι κανει:love: περιμενω να μεγαλωσει κ αλλο για να ασχοληθω πιο σοβαρα κ γω με την "εκγυμναση" της :X3:
 


Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
το "ντουκι" ερχεται πιο κομοψο και ειναι unisex. Επισης να δινεις πιο συχνα φωτο στον λαο...και να μας πεις καιλιγο πως ειναι η καθημερινοτητα σας με την Ηρα. (ετσι θα γινει και πιο ολοκληρωμενη η παρουσιαση της εδω μεσα)!
 


Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
38
Η επιθυμια σας διαταγη μου;)

Λοιπον η μοσχαρα μου κοιμαται οσο κ η μαμα,αμα η μαμα ξυπνησει στις 12,τοτε στις 12 θα ξυπνησει κ η Ηρα,αμα η μαμα ξυπνησει στις 7,την γραφει στα τετοια της κ συνεχιζει κ ροχαλιζει :LOL: μονο αμα την εχω βαλει απο νωρις μεσα το προηγουμενο βραδυ ερχεται με το πατουσι της κ με ξυπναει επειδη θελει τσισα το μωρο,σηκωνομαι λοιπον με τα χιλια ζορια,γιατι μπορει να τις ερθει κ στις 5 κ στις 6 κ την αμολαω στον κηπο...απο κει κ υστερα το στανταρ ειναι οτι μεχρι το μεσημερι ή θα παιζει με πετρες,κατα προτιμηση τις ταιραστιες,οποτε θα ακους ενα συνεχομενο συρσιμο κ γρυλισμα-πορωνεται-ή θα μεταφερει ξυλα απο δω κ απο κει-οπως κανει κ με τις μικροτερες πετρες που παει κ τις παραταει μεστο γκαζον κ "βρισκει" μετα ο μπαμπας με την μηχανη του γκαζον κ σιχτιριζει:ROFLMAO: ή θα σκαβει τρυπες κυνηγωντας ποντικια ή θα κυνηγαει αυτοκινητα/τρακτερ/μηχανακια κατα μηκος της μαντρας -οχι ολα,εχει προτιμησεις- ή που θα την αραζει σε καμια σκια κ θα αγναντευει το απειρο...χωρις την μαμα κ τον μπαμπα-αλλα ειδικα την μαμα-δεν κανει,βαζει τα κλαματα κ γινεται μεχρι το στερνο μεστα σαλια λες κ εκανε μπανιο,το μεσημερακι η μαμα θα την βαλει μεσα για μαμ κ νανι,θα κοιμηθει 2-3 ωριτσες,αναλογα τα κεφια της μαμας κ υστερα παλι ταπογευμα στον κηπο κ μια απτα ιδια,αν δεν εχει κουφοβραση,οπως πχ σημερα η μαμα την παει βολτα στην παραλια,500 μετρα,1 χλμ ειναι με τα ποδια,κ αμα παμε μεσω ποταμιου που ναι ακριβως πισω απτο σπιτι ακομη λιγοτερο,αλλα αυτο μονο το καλοκαιρι γιατι δε μας αρεσουν ιδιαιτερα οι λασπες κ στις 2 μας,ταπογευματακι τωρα πια στην Δυση του ηλιου μπαινουμε μεσα γιατι σκασαν μυτη αλλα οικοσιτα πλασματα,κουνουπακια τα λενε,καθομαστε καμια ωρα,συνηθως νανι κανουμε γιατι βαριομαστε για οτιδηποτε αλλο,ασε που δεν αφηνει η μαμα να τρεχουμε μεστο σπιτι κ μετα παλι εξω μεχρι οτι ωρα μας καπνισει να επιστρεψουμε για μαμ κ νανι παλι εννοειτε αγκαλια με την μαμα κ τον μπαμπα,αν κ τωρα ζεσταινομαστε κ προτιμαμε να κοιμομαστε κατω.
Ειναι ενα εξαιρετικο καλοβολο,ησυχο κ υπακουο πλασμα,απτην φυση της,αν κ πιστευω κ η μαμα επαιξε καταλυτικο ρολο καθοτι την λατρευουμε σα Θεο κ την τρεμουμε σαν τον Διαολο (οπου μαμα,εγω),οπου δουμε σκυλακι κλαψουριζουμε γιατι θελουμε να παιξουμε αλλα η μαμα δεν αφηνει,οπου δουμε γατα θελουμε να την κυνηγησουμε αλλα η μαμα μας τις βρεχει κιολας αμα επιμεινουμε πολυ κ δειξουμε δοντι,τρελαινομαστε για χαδια κ τριψιμο στην κοιλιτσα κ συγκεκριμενα με την μαμα παιζουμε καπως πιο επιθετικα κ αγρια κ αυτο μας εξιταρει κ ξεσηκωνει,εχουμε παθος με τα μπαλακια,να τα κυνηγαμε,να τα φερνουμε πισω,να τα καταστρεφουμε...γενικα...ημαστε αυτο που λενε "χαζο σκυλι χαρα γεματο" καθοτι οποιον δουμε κ αφηνει η μαμα να μπει μεσα τρεχουμε διπλα του λες κ μας χρωσταει χαδια κ ας μην τον εχουμε ξανα δει στη ζωη μας,αλλα αμα ερθει κανεις βραδυ κ ημαστε στον κηπο κ φιλος κολλητος ναναι παραμονευουμε στα σκοταδια κ υστερα ξεπετιομαστε απτο πουθενα κ τους κοβουμε την χολη :LOL: αμα ημαστε εξω δε πολυγουσταρουμε να πλησιαζουν την μαμα,τσαντιζομαστε κ το παιζουμε -τζαμπα- μαγκες...
Η μαμα λεει οτι μας αγαπαει πολυ κ μας λατρευει κ ολα τα κανει για το καλο μας,αν κ μας την δινει που συνεχεια μας πασπατευει κ μας ψαχνει,που δεν τολμαμε λιγο να λερωθουμε κ μας περναει απο "κλιβανο",δε μας αρεσει να μας χτενιζουν αλλα το ανεχομαστε γιατι η μαμα φωναζει...το μονο καλο με τη μαμα να μας πασπατευει ειναι οτι οποτε μας "καρφωνεται" καμια κολλιτισιδα πχ στο πατουσι η μαμα αμεσως το καταλαβαινει κ ετσι δε πολυπαιδευομαστε κ γενικα,οτι παθουμε αμεσως η ρουφιανα η μαμα το καταλαβαινει,το οποιο δε μας συμφερει παντα γιατι ολο με κατι βαμβακια μας κυνηγαει κ μπεταντιν κ ιωδια :confused:
Αυτα τα ολιγα απο μας
κ ακολουθει κ φωτογραφικο υλικο

67074_690813927605023_243327871_n.jpg 553838_715711601781922_1720745077_n.jpg
 

Attachments



Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
Τωρα μαλιστα! καλα η φωτο με την κελεμπια, ολα τα λεφτα! Να σε χαιρεται και να την χαιρεσαι και να μας δινεις φωτο κατα καιρους!
 


vek

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2012
2.157
5.098
κρυβουμε τις καλες τις φωτο Μαράκι ???????????? ΝΤΡΟΠΗ :cool:
 


Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
38
κρυβουμε τις καλες τις φωτο Μαράκι ???????????? ΝΤΡΟΠΗ :cool:
Τι λες βρε?δε τις εχεις ξαναδει αυτες?
προσεξε καλα τι θα απαντησεις κακομοιρα μου:cautious:

Nα σαι καλα Γιαννη,κ συ την δικια σου(y)
κελεμπια εννοεις το νυχτικο της?:p ολο με μπερδευεις εσυ...
 


vek

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2012
2.157
5.098
αυτές τις εχω ξαναδεί , αλλά εχω δει και καποιες σεξι που δεν τις είδα εδω :ROFLMAO::ROFLMAO:
 


Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
38
Σςςςςςς κρυβε λογια :whistle:
οι σεξουλιαρικες ειναι για τα ματια των λιγων κ εκλεκτων :ROFLMAO:
 
  • Like
Reactions: vek


Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
χαχα,πλακα κανεις τωρα....ε? Αυτο ειναι νυχτικο???χαχαχα. νομιζα ειναι κανα μπλουζακι σας για πεταμακαι της το βαλατε για την φωτογραφια. Δεν φανταστηκα οτι ειναι η βραδινη σας ενδυση λιγο πριν τον υπνο!!! :ROFLMAO:
 


Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
38
:barefoot: Γιατι να κανω πλακα καλε? :p τον χειμωνα τον δαγκωνουμε λιγακι εδω που μαστε οποτε εννοειτε οικογενειακως με πυτζαμες!(σκεφτηκα να της δωκω κ ρομπα αλλα μετα σκεφτηκα οτι θα παραγινουμε "ρομπα":ROFLMAO:)
-χωρια οτι οτι τριχα ειναι να αφησει την αφηνει πανω στο νυχτικο της κ οχι στα σκεπασματα,παρολο που πανω απτα δικα μας ριχνω κ μια ψιλη κουβερτουλα δικια της...κ παλι,τον χειμωνα μια φαση μας τσακισε στην τριχα:(-
 




Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
38
Εεε το χεις που το χεις το ερμο να μη του "δωσεις" κ οτι καλυτερο μπορεις?
Τωρα...νταξ...οι σκυλομαμαδες ημαστε κ λιγο "τρελες" το παραδεχομαι (ειδικα οι ροτομαμαδες)
 
  • Like
Reactions: Giannis_Rottie