ΜΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ....


st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.741
Θεσ/νίκη
Πριν 2 χρονια η μανα μου ειχε λολα να πλεξει ενα σεμεδακι το οποιο ελεγε οτι μολις το τελειωνε, ελεγε, θα το εβαζε στο τραπεζακι για να φαινεται ωραιο, ελεγε...το εφτιαχνε τσουκου τσουκου, σιγα σιγα, την πηρε καιρος αλλα το εφτιαξε...







...δεν ηξερε ομως η κακομοιρα οτι με την κλωστιτσα που ειχε αφησει στην ακρη στην γωνια εκτεθειμενη θα την αρπαζε 2 χρονια μετα ο Αδαμ και θα την ξηλωνε σειρα-σειρα!!!

:eek::eek::eek:
Στο μισο το εφτασε το μ@#%@#σμενο...μολις το ειδε η μανα μου της εφυγε το κεφαλι...!!!Και μετα της επιασαν τα γελια...τα σπαστικα γελια...να μωρε απο αυτα που δεν μιλαει σε κανεναν!

:D:D:D
 


DaLiDa

Well-Known Member
4 Ιανουαρίου 2010
60
0
Andros
θα το εβαζε στο τραπεζακι για να φαινεται ωραιο, ελεγε...το εφτιαχνε τσουκου τσουκου, σιγα σιγα, την πηρε καιρος αλλα το εφτιαξε...
Μ άρεσε παραστατικότατη ιστορία για το σεμεδάκι...Σαν να την άκουγα τη γύναικα!!!:):):):)
Εμένα πάλι παραδόξως δεν μου είχε πειράξει τίποτα τα πρόσεχε αντιθέτως τα πράγματα μου!Αλλά θυμάμαι μια φορά κάτι θα είχε κάνει και τον μάλωσα άσχημα,μπαίνω στο μπάνιο και όταν βγαίνω τι να δω η γυναίκα....Η πτυχιάκη,που μόλις είχα παει και την είχα εκτυπώσει οι σελίδες να έχουν γίνει μοκέτα στο πάτωμα και εκείνος μόλις με βλέπει ότι έχω μείνει σοκαρισμένη να κατουράει και μάλιστα όχι σε ένα σημείο αλλά παντού να βράχουν όλα τα φύλλα!!!!!!
Δεν του μίλησα καν κάθισα σε μία καρέκλα και άρχισα να κλαίω με λυγμούς...Να σκέφτομαι τι κακό με βρήκε αντέ πάλι να δώσω κι άλλα χρήματα τι θα πω στις άλλες κ.α.
Αφου με είδε πως ήμουν άρχισε να μαζεύει τα κομμάτια και να μου τα φέρνει κοντά μου και είχε πάρει ένα ύφος ο σκατιάρης μια τρέλα ήταν τώρα που το σκέφτομαι μήπως και τον συγχωρήσω.....Όταν τον έβγαλα εξω το δέχτηκε χωρίς δεύτερη φορά να το πω...Εμείνε έξω όλο το βράδυ μόνος,το φάγητο του δεν το φάγε....2 μέρες έτσι πήγε η δουλεια..Είχαμε τα τυπίκα..Οταν κατάλαβε ότι μου πέρασε έκανε σαν το τρελό για μια ώρα ήταν σαν καραγκιόζης τον είχαμε με τους γείτονες και είχαμε πεθάνει στα γέλια!!!!!!
Οπως και να το κάνουμε όλα αυτα είναι μεσα στο προγραμμα!!!!!!!
 


katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Τσούφι...σε ηλικία ΤΡΕΛΛΑΣ...έχει αποφασίσει να με τιμωρήσει , επειδη εκείνο το καιρο τον άφηνα αρκετά μόνο του..λόγω δουλειάς...
Καλοκάιρι..και μόλις έχω φέρει σπίτι ένα ζευγάρι πανάκριβα παπούτσια...τα οποία είχα παραγγείλει κάτι μήνες πριν...και τα περίμενα σα τρελλή, (οι κυρίες του forum...θα με καταλάβουν)...:D
Αφήνω το κουτι στο σαλόνι...και φεύγω για οδοντογιατρο...:)
΄Τρεις ώρες μετά..το ένα παπούτσι έχει γίνει πέδιλο...και το άλλο χωρίς πάτο..βόσκει κάπου στο κήπο!!:mad::mad:
Ήταν η πρωτη φορα στη ζωή μου που σκέφτηκα να πνίξω...τον σκύλο μου..
Τσούφι δε ατάραχος...και με θριαμβευτικό ύφος έκανε τον κινέζο!!!!
 


DaLiDa

Well-Known Member
4 Ιανουαρίου 2010
60
0
Andros
(οι κυρίες του forum...θα με καταλάβουν)...:D
Αφήνω το κουτι στο σαλόνι...και φεύγω για οδοντογιατρο...:)
Τσούφι δε ατάραχος...και με θριαμβευτικό ύφος έκανε τον κινέζο!!!!
ΑΠΌΛΥΤΑ!!!!!!!Μα και έσυ στο σαλόνι??????Βαλτα πιο ψηλά!!!!
 


harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Επειδη μεγαλωνω ταυτοχρονα και παιδι, οι σκανταλιές των σκυλιων με αφηνουν αδιαφορο.
Ωστοσο, με ενοχλεί ορισμενες μονο φορες η εμμονη της Ηρας με τις γατες και τα τιναγματα που κανει εναντιον τους όταν κανουμε χαλαρες βολτες.

Η Ζηνα μπορει, αν δεν της γινουν τα κεφια, να παει και να κατουρησει στο σημειο που καθεται αυτος που την αγνοησε.
Αυτό εκνευριζει την γυναικα μου και μετα η Ζηνα τρεχει σε μενα για προστασια επειδη δεν την μαλωνω ποτέ.
Μετα βεβαια η γυναικα μου τα βαζει μαζι μου αλλά η Ζηνα την γλυτωνει.
 


TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.168
2.985
ΑΤΤΙΚΗ
.....μόλις έχουμε ολοκληρώσει όλες τις εργασίες στο σπίτι μας και έχουμε μαζέψει όλες τις αποδείξεις για την εφορία για να πάρουμε ρεύμα. ΦΠΑ πληρωμένο,τα πάντα έτοιμα!

ο καλός μας ο Κιωνάκος(ο προηγούμενος σκυλάκος μας) θεώρησε σκόπιμο πριν τις καταθέσουμε να ....ρίξει μια τελευταία ματιά!!!!

...και βέβαια αφού είδε και ματαείδε, κατασπάραξε όλα τα συνοδευτικά έγγραφα,τους πίνακες κλπ. κλπ.όλα εκτός ευτυχώς .....απο τις ίδιες τις αποδείξεις.Αλλιώς θα πληρώναμε ακόμα...:p:p:paja1:
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.123
Μηνύματα
895.932
Μέλη
19.938
Νεότερο μέλος
panos95