Μια καλησπέρα [τσεχοσλοβάκικο λυκόσκυλο]


alphie

Member
17 Μαρτίου 2013
20
0
Απίστευτος σκύλος και αρκετά σπάνιος για Ελλάδα.
Να σου ζήσει. Μια φορά μόνο έχω δει από κοντά...Πολύ όμορφος...

Μήπως τον βολτάρεις Καλλιθέα Αττικής, γιατί κάπου εκεί έχει πάρει το μάτι μου ένα τέτοιον...???
:) Μάλλον εμένα έχεις δεί, δεν μένω Καλλιθέα αλλά κόβουμε βόλτες και απο κει.
Βέβαια υπάρχει και ένα αδερφάκι του δικού μου επίσης Καλλιθέα(ταξιδεύει αυτός και τώρα λείπει απο Ελλάδα) που δεν το έχω γνωρίσει ακόμα.
 


divingpathos

Active Member
10 Οκτωβρίου 2013
36
0
Καλημέρα! Είμαι κ εγώ φρέσκο αίμα στο forum. 1/9/2013 απέκτησα κ εγώ ένα τσεχοσλοβάκικο λυκόσκυλο.Σε λίγες μέρες γίνεται 3 μηνών. Είναι απίστευτα όμορφα και έξυπνα σκυλιά. Νομίζω ότι δεν έχει σχέση το εάν είσαι αρχάριος σαν ιδιοκτήτης ή όχι απλά θέλουν πολύ χρόνο να ασχολείσαι μαζί τους και πάρα πολύ υπομονή και φυσικά να μπορείς να του επιβληθείς. Είναι ιδιαίτερα κοινωνικός και λατρεύει τα παιδιά. Πιστεύω ότι είναι σαν όλα τα υπόλοιπα σκυλιά. Έχω διαβάσει τα περισσότερα θέματα εδώ μέσα σχετικά με την συμπεριφορά των κουταβιών και δεν βλέπω καμία διαφορά με το δικό μου.
 


MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
35
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
alphie Να τον χαιρεσαι τον κουκλο σπανια ρατσα στην Ελλαδα οντως αλλα πραγματικα πανεμορφη και πολυ εντιπωσιακη! Συνεχισε την καλη δουλεια που φαινεται οτι κανεις μαζι του!

divingpathos
καλως ηρθες στο φορουμ και να χαιρεσαι και το δικο σου σκυλακι... Αλλα περνα απο αυτη την ενοτητα των νεων μελων Εμείς και τα σκυλιά μας!... και ανοιξε καινουριο θεμα δικο σου να μας παρουσιασεις το δικο σου κουταβι!