Μυρωδια σπιτιου με κατοικιδιο


Χρήστος 29

Active Member
21 Μαϊου 2015
37
12
28
Λοιπόν καλησπέρα πρωτα απο ολα ... Έχω μια απορία, πως θα σταματησει η σκυλομποχα απο το σπιτι ... δεν σφουγγαριζω καθε μερα αν και ψιλο κατουραει οπου ναναι (ειδικα τωρα που ειχε κυστιτιδα) και χεζει στην πανα ... εχω αποσμητικο χωρου ανοιχτα παραθυρα και ομως οταν συνηθιζεις την μυρωδια του χωρου σου ερχεται και μια γερη δοση τσικνοσκυλιλας... Ενταξει εγω την υποφερω ... Για τους επισκεπτες δεν ξερω... Το σκυλί δεν μυρίζει καθόλου ... εσεις τι κανετε.. το σπιτι ειναι ενα μικρο διαμερισμα με ενα δωματιο με καλο μπαλκονι αλλ προτιμω να εχω τον σκυλο μεσα και οχι εξω
 


vek

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2012
2.157
5.098
Κουταβι = σφουγγαριστρα ενσωματωμενη στο χερι μας με συχνες αλλαγες νερου

δεν υαπαρχει αλλη λυση θα πρεπει να προχωρας και να εχεις παντα τον νου σου για μια μικρη γυαλαδα στο πατωμα και αμεσως να την μαζευεις, σε λιγο καιρο θα πηγαινει αυτοματα το χερι σου χαχαχαχα
 


vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
49
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Είχες ξανά σκύλο; Το σπίτι με σκύλο σπάνια δεν θα έχει κάποια μυρωδιά σε σχέση με σπίτια που δεν έχουν ζώα.
Μια καλή λύση πέρα από σκούπα και σφουγγάρισμα είναι τα αρωματικά που μπαίνουν στην πρίζα.
 


*Kiara*

Well-Known Member
12 Μαϊου 2015
475
698
Αθήνα
Υπομονή :) Σκύλος είναι, λίγο θα μυρίζει! Οσο ήταν κουτάβι και είχαμε πάνες και κατουρήματα...μπόχα ατελείωτη. Δηλαδή το λέρωμα είναι το θέμα. Τώρα πια πλένω τακτικά το μαξιλάρι της, καθαρίζω σε νορμάλ συχνότητα και δε μυρίζει το σπίτι. Εχω ακούσει ότι παίζει ρόλο και η τροφή, δεν ξέρω. Στο μέλλον μάλλον από την τρίχα θα φαίνεται ότι ζει σκύλος στο σπίτι και όχι από τη μυρωδιά. Οι επισκέπτες είναι επισκέπτες, της σκυλίτσας σου είναι το σπίτι της ;)
 
  • Like
Reactions: Astr0peleki


Χρήστος 29

Active Member
21 Μαϊου 2015
37
12
28
Επισης μπορει η εντονη πμυρωδια να ειναι καπου συγκεκριμενα γτ εδω και 2 μερες οσφριζω σαν λαγωνικο ... Μυριζει παρα παρα πολυ μονο οταν καθομαι στο γραφειο..

Δεν σας λες για την απλα μυρωδια .. Υπαρχει μια δοση εντωνης σκυλοτσικνιλας που σε καταστρεφει την μυτη...
 
Last edited by a moderator:


ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
αρα ενδεχομένως εκεί καπου εντοπιζεται κάποιο γερό λέρωμα που ίσως χρόνισε και γι'αυτό ειναι εντονο.
Την πάνα γιατι δεν την βγάζεις έξω? είναι μια καλή ευκαιρία να μάθει να βγαίνει έξω και όχι μεσα στο σπιτι για την ανάγκη της και να γλυτώσεις ακόμα και την ελάχιστη μυρωδια.
Θα σου ελεγα να βρείς αποσμίνη και να ρίξεις για ενα γερό σφουγγάρισμα. Αλλά όπως σου είπαν ήδη, όταν εχεις κουτάβι, η σφουγγαρίστρα είναι προέκταση του χεριού μας!
 


senorita zizel

Well-Known Member
1 Ιουνίου 2015
45
47
εισαι μια ψυχουλα που δεν αφηνεις το σκυλακι εξω στο μπαλκονι αλλα εχεις ενα θεμα με την καθαριοτητα...πατα κανενα σφουγγαρισμα πιο συχνα ριξε και λιγο ξυδι ...
 
  • Like
Reactions: dnassib


Χρήστος 29

Active Member
21 Μαϊου 2015
37
12
28
βγαινει μωρε εξω:Ρ την βγαζω και βολτα διπλα στο σπιτι εχει ενα μικρο παρκακι εννοω οτι δεν θελω να μενει εξω κυριως

Θα τοπερασω 3 χερια το σπιτι αλλιως θα βρω την ευκιρια που εψαχνα να ξενοικιασω και να μεινω σε μεγαλυτερο
 
Last edited by a moderator:




ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Αν κάνεις γραπτή καταγγελία της μίσθωσης, πλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιζ στείλε μου τη να τη δω, αφού θα επικαλείσαι την σκυλομυρωδιά....:p:p
 
  • Like
Reactions: vek and *Kiara*




Pitsinaki

Well-Known Member
23 Απριλίου 2014
449
1.015
Παλαιό Φάληρο
Από τη στιγμή που υπάρχει σκύλι στο σπίτι πάντα θα έχεις μια μυρωδιά απλά με ένα τακτικό καθάρισμα ελαχιστοποιείται, θα την συνηθίσεις και θα σου φαίνεται φυσιολογική. Οι επισκέπτες αν έχουν ευαίσθητη μυτούλα δεν ξέρω τι γνώμη θα έχουν.. Μπορείς να αερίζεις το σπίτι συχνά να κάνει ρεύμα, βοηθάει και αυτό.
Τώρα αν όντως το σκέφτεσαι να μετακομίσεις και δεν είναι ο σκύλος ο λόγος αλλά το μεγαλύτερο σπίτι, περίμενε τουλάχιστον να περάσει η κουταβοπερίοδος, άρα και η κουταβομυρωδιά..
 
  • Like
Reactions: Astr0peleki


ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
πλάκα μου κάνετε? στο δωματιο που πρωτομπήκε η σελίν πρώτο βράδυ της (μετά κατελαβε αλλο), η μυρωδιά που έχει μου θυμίζει εκεινη την ημερα.... Δεν χρησιμοποιείται κιόλας εκείνη η κρεβατοκάμαρα και είναι απομονωμένη. Μπαινω και σνιφάρω με νοσταλγία.
 
  • Like
Reactions: Lavernne


Pitsinaki

Well-Known Member
23 Απριλίου 2014
449
1.015
Παλαιό Φάληρο
Μετά από τόσα χρόνια με Νέλλυ και Ζούμπη δεν διακρίνω σκυλίσια μυρωδιά στο σπίτι μου, ειλικρινά. Δεν αμφιβάλλω οτι μπορεί να μυρίζει κάπως, εγώ απλά λέω οτι εγώ δεν μυρίζω κάτι παράξενο/σκυλίσιο.. Όταν χρειάζεται μπάνιο μου ψιλομυρίζει ο σκύλος, αλλά όχι το δωμάτιο αν δεν είναι παρούσα, ο σκύλος μυρίζει.
Το κάθε σπίτι έχει την μυρωδιά του, όταν πας σε ένα άλλο που έχει πιο έντονες/διαφορετικές μυρωδιές καταλαβαίνεις την διαφορά, όπως και μέσα στ" αυτοκίνητο κοκ..
 




DimitrisMaltesse

Well-Known Member
1 Ιουνίου 2015
83
29
27
Εγω εχω να σου πρωτεινω ένα καλο σφουγκερισμα με ντετολ(ένα καπακι όχι παραπανω μεσα στον κουβα της σφουγκαριστρας και ποτε μην σφουγκαριζεις με χλωρινη μην σου παθει καμια δερματιτιδα ο σκυλος. Για να το κανεις κανα μπανιο σκεφτηκες?Μπορει να μυριζει αυτό, εμενα πρωσοπικα ο σκυλος μου δεν μυριζει(τον κανω μπανιο ισως και συχνοτερα από τοι θα επρεπε) αλλα εγω εχω να δηλωσω(οσο περιεργο και αν ακούγεται) ότι λατρευω την μυρωδια των σκυλων(όχι των ουρων η των κοπρανων τους μονο την μυρωδια των σκυλων) και όταν μυριζει την παιρνω αγκαλια και την σνιφαρω
 


lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.510
749
Ξεσσαλονικη!!!
Μην σπαταλατε τζαμπα το ντετολ στον κουβα.καντε το μιγμα σε ενα παλιο μπουκαλι απο αζαξ,παρτε τις βρωμιες με απλο νερο κ μετα σφουγγαριστε με το μιγμα στο μπουκαλι.

Α επισης προσοχη κ με την σφουγγαριστρα.κανονικα θελει δυο.
 
Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: dnassib and vek




st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.741
Θεσ/νίκη
Δεν στίβουν μόνο τα πλακάκια!
Την περισσότερη ζημιά την κάνουν οι αρμοί...οπότε 1 φορά το χρόνο βούρτσιμα με καθαριστικό αρμών!
Καλό είναι ο σκύλος να μην βρίσκεται σπίτι όταν καθαρίσετε με καθαριστικό αρμών...