Νέος κούταβος! (ex-Τοτέμ)


Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Ο μικρός μου παλιάτσος μεγαλώνει :)

Αν και το Merlin μου άρεσε πολύ σαν όνομα, δεν κατοχυρώθηκε γιατί είναι λίγο γλωσσοδέτης (αυτό το -ρλ- δεν είναι ότι πιο εύκολο...)
Πάντως σας ευχαριστώ όλους για τα σχόλια και το brainstorming!

...Αλλά σαν κρυφοαντιδραστικό στοιχείο που είμαι, τελικά κατέληξα σε άσχετο όνομα :D Ιδού ο Dexter λοιπόν!

 
















Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Σας ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια! :)


Ειρήνη είναι υπέροχος! Να τον χαίρεσαι! :)
Η Nelly πως τα πάει μαζί του?
Η Nelly έχει ώρες ώρες ένα στυλ "πάρτε το βλαμμένο απ'τα πόδια μου", αλλά είναι και "βαράτε με κι ας κλαίω". Αν τύχει να τους χωρίσω για λίγο, τον ψάχνει! Πάντως πέρασε το στάδιο "μου τραβάει τα αυτιά και κάνω φιλότιμες προσπάθειες να μην τον πλακώσω" και έχει περάσει στο στάδιο του "πάμε για κανένα τραβολόγημα αυτιών? Καλό είναι τελικά!" :D Παρόλο τον όγκο του μικρού πάντως (έχει γίνει σχεδόν διπλάσιος από τη Nelly), θα έλεγα ότι η μικρή έχει το πάνω χέρι.

Ουάου! Τι όμορφος που είναι :)

Γ.Π / Δαλματίας?
Γ.Π / Μολοσό?

Φαίνετε κύριος:p
Το "φαίνεται" είναι το κλειδί της πρότασης... Τα φαινόμενα απατούν! Χεχε. Να μην τον αδικώ.. Οχι τίποτα τρομερό, απλά είναι ακόμα κούταβος. Αλλά για κούταβος αρκετά συγκεντρωμένος (τις περισσότερες φορές)

Οσο για την διασταύρωση... Μακάρι να ήξερα! Δαλματίας δεν νομίζω... Εχω διαβάσει αρκετά για το χρώμα του και πώς μεταβιβάζεται γενετικά και (αν τα κατάλαβα όλα αυτά σωστά) ένα δαλματίας δεν θα μπορούσε να δώσει τέτοιο απόγονο (χρωματικά και υποθέτοντας ότι ο άλλος γονιός είναι μονόχρωμος/2χρωμος ή 3χρωμος-πάντως όχι merle). Αν βρω χρόνο κάποια στιγμή (ανεκδοτάκι... :rolleyes: ), θα σας μεταφέρω μια περίληψη όσων έχω διαβάσει για το χρώμα. Μου φάνηκαν αρκετά ενδιαφέροντα!

Οσο για το τον Μολοσσό... τι να πω! Ισως αν ζευγάρωσε με chihuahua! :p Δεν φαίνεται στις φωτό, αλλά δεν είναι και τόσο μεγάλος και έχει ψιλόλιγνο σκαρί. Απ'την άλλη δεν ξέρω και τι να υποθέσω... Υπάρχει φυλή με τέτοιο χρώμα που έχει μια μικρή ομοιότητα, αλλά δεν ξέρω αν έχουμε τέτοια σκυλιά στην Ελλάδα... Σε ένα video είδα ένα Australian Cattle Dog (Blue Heeler) Mix και του έμοιαζε πάρα πολύ. Αλλά το βρίσκω άκρως απίθανο...

Οτι και να'ναι, είναι το ζούδι μου :) (Και πιθανότατα παρατημένο μωρό από ανεπιθύμητη γέννα ή αποτέλεσμα αρσενικού από σπίτι που έπρεπε να "ξεδώσει" με κάποια αδέσποτη :mad: )
 








kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
και το ξωτικό το λεγανε λέγκολας

καλά ε! τρομερά χρώματα.
μήπως να τον κάνουμε καινούργια ράτσα?με τι να τον ζευγαρώναμε? φτάνει μόνο ένα για να ξεκινήσουμε?
 




EVAEVA

Active Member
8 Σεπτεμβρίου 2008
36
0
Κάπου βόρεια!
Εμένα πάντως πολύ μου αρέσουν τα αυτιά του!Και η δικιά μου έτσι μεγάλα τα έχει!Τελικά αυτά τα καθαρόαιμα ελληνικά κοπρόσκυλα είναι τα πιο ωραία!
 


eadie

Well-Known Member
8 Σεπτεμβρίου 2008
246
0
αθηνα
ειναι πολυ ομορφος και εχει τελεια τελεια αυτακια!!!!!!!!!! και το ονομα του παει!!!!!!!1 αληθεια τι ρατσα μπορει να ειναι?????????
 




FAINOMENON

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2008
879
3
Ireland
καλε τι κουκλος? μονο κουκλος? Best In Forum και βαλε! Να μπει και στο διαγωνισμο φωτογραφιας παρακαλω! :)
 


giorgos kriti

Well-Known Member
24 Σεπτεμβρίου 2008
584
0
το σιγουρο ειναι οτι ονομα και να εχει δεν τον μπερδυεις με τπτ με τετοια χρωματα!!!
οποιος απο εμας και να τον δει θα ξερει οτι ειναι δικο σου:D χαχαχ
να τον πας στα ΜΥΚ....με τετοιο καμουφλαζ τα τον παρουν σηγουρα:cool::rolleyes:

Ωραιοοοοοοοο να σου ζησει:D
 


Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Σας ευχαριστούμε όλους πολύ πολύ για τα σχόλια! (η χαζομαμά φουσκώνει από καμάρι... :) )

Και μερικές πιο φρέσκες φωτογραφιούλες:





Είναι πλέον 7 μηνών, 56cm & σχεδόν 20 κιλά. Τον τελευταίο 1 - 1 1/2 μήνα έχει ψηλώσει πολύ (και συνεχίζει) και υποθέτω ότι γι'αυτό είναι τσιλιβιθρόνι κι ας τρώει σαν γουρούνι :D.

Με αυτά τα δεδομένα μήπως έχει κανένας καμιά ιδέα για το τελικό του μέγεθος?

Φαντάζομαι ότι εκείνη η ιδέα για τον GD μπλεγμένο στα γονίδιά του δεν είναι και απίθανη, μιας και δεν μπορώ να σκεφτώ άλλη φυλή με αυτό το χρώμα να κυκλοφορεί στην Ελλάδα (?)

Εξακολουθεί και κάνει κουταβιές πάντως. Μαθαίνει αρκετά εύκολα, αλλά είναι εντελώς χαζοχαρούμενος. Αν και είναι υποτακτικός και υπάκουος, περνάει εδώ και λίγες μέρες τη φάση που δοκιμάζει τα όριά μου. Δεν θα του περάσει όμως, σας το υπόσχομαι!

Επίσης έχει από μικρός φοβία με τα άλλα σκυλιά, αλλά το δουλεύουμε αρκετά και είναι ήδη καλύτερα. Αν εξαιρέσουμε την φοβία πάντως, είναι πολύ καλός και εύκολος στη συμβίωση. Αν και η Nelly μάλλον διαφωνεί γιατί πολλές φορές την ζαλίζει... Μάλλον εύχεται καμιά φορά να την φοβόταν κι εκείνη! Ελπίζω να την πείσω να τον λατρέψει όπως εγώ, γιατί είναι πραγματικά θησαυρούλης *agapoylas*