Να 'μαστε κι εμείιιιιιις! :D


Sp1rk

New Member
31 Μαϊου 2015
1
15
38
Athens
Καλησπερίζω τον κόσμο του DogForum! Με λένε Σπύρο και μέχρι πρόσφατα ήμουν ιδιοκτήτης δύο Ιαπωνικών Ακίτα! Γνώρισα τη γυναίκα της ζωής μου όμως (μερικοί θα την ξέρετε ως Blacksatin) και μετακόμισα από την όμορφη Θεσσαλονίκη, στην Αθήνα... Επειδή η Ελεάνα είχε ήδη τη Sheeva και η συμβίωση με τη Suki φάνταζε ουτοπικό σενάριο, αναγκαστικά την άφησα Θεσσαλονίκη με αδερφή και μάνα και πήρα μαζί μου τον Kira. Ο Kira είναι δυστυχώς από πετ-σοπ (είχα απευθυνθεί σε επίσημο εκτροφέα που ζούσε τότε στη Γερμανία, αλλά απάντηση δεν ήρθε ποτέ, απογοητεύτηκα και επειδή δεν ήμουν τόσο ενημερωμένος όσο τώρα έκανα τη λάθος επιλογή). Το δυστυχώς το λέω γιατί όταν έφτασε 3 χρόνων παρουσίασε S.A. με αποτέλεσμα πολυ τρέξιμο, άγχος, εξετάσεις, έξοδα, φάρμακα και τελικά να χάσει όλο του το εσωτερικό τρίχωμα. Αυτό έχει βελτιωθεί από τότε που ξεκινήσαμε την ωμή διατροφή και το μούλιασμα με έλαια και μετά μπάνιο. Είναι σχεδόν 8 χρονών πλέον, με πολύ καλό χαρακτήρα, η Suki σχεδόν 6 και οι 2 τους άρτια εκπαιδευμένοι! Πλέον στο σπίτι είμαστε εγώ, η Ελεάνα, ο Kira, η Sheeva, η Χίμαιρα (ένα γατάκι 3 μηνών) και ο μπέμπης μας φυσικά, που είναι 5 μηνών! 1000 καλοί χωράνε όπως καταλαβαίνετε! :p Θα ανεβάσω πλήρες φωτογραφικό υλικό και περιμένω τα σχόλια σας!
 


Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Καλως τον Σπυρο με την ομορφη αγελη...:)
Ασχημος ο τροπος αποκτησης του Kira απο το πετ,οπου συνηθως βγαινουν προβληματικα τα κουταβια...
Ελπιζω να ειναι καλυτερα τωρα...
Να περνατε καλα με την Blacksatin :D και τα ομορφα μωρα σας...
Εννοειται οτι περιμενουμε φωτο...!!
 
  • Like
Reactions: Blacksatin


Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
Καλως ηρθες Σπυρο με την ωραια σου αγελη! Επιτελους καιρος ηταν να ρθει και ο αντρας του σπιτιου γιατι η συζηγος(blacksatin) με το σταγονομετρο τις φωτο...οποτε ελπιζουμε τωρα να χουμε το κατιτις παραπανω απο φωτογραφικο υλικο!
 




Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
Μα μετα απο ενα ολοκληρο χρονο...που το φορουμ ηταν closed , ξανανταμωνουμε ολοι...και μας εβαλες μονο 5 φωτο μια απο καθε μελος....αν αυτο δεν ειναι σταγονομετρο....τοτε τι ειναι?:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
 




Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.554
6.984
Δεεε βλέπω τίποτα ακόμα... :whistle:

(Καλώς τον άντρα του σπιτιού :p - το χαμογελ'ακι επειδή λογικά πλέον ο μπέμπης είναι ο άντρας του σπιτιού)
 
  • Like
Reactions: johnk


johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
@Giannis_Rottie Σταγονόμετρο, ε; Θα σου δείξουμε οικογενειακώς! Θα βαρεθείς να βλέπεις τις μουτσουνάρες μας!
Αφού εκφράσω μία (ταπεινή, πάντα) διαφωνία... επειδή έχουν δει αρκετά τα μάτια μου, "παιδάκι μου" και το σκέφτομαι εδώ και πολύ καιρό και για αρκετούς φίλους... και εξηγούμαι:
ΟΧΙ! Να μην βαρεθούμε να βλέπουμε τις μουτσουνάρες σας! Ας βλέπουμε ΜΟΝΟ αυτές των σκυλιών σας! Και ο νοών, νοείτω...:cool:

Θα πω κι εγώ: Καλώς τον άντρα του σπιτιού!!! Καλώς ήλθες Σπύρο!:)
Και καλές συζητήσεις "εδώ μέσα"!
Να τους χαίρεσαι όλους και όλες!:p
 


swiftkid

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2009
550
97
Καλώς ήλθες στην παρέα μας! :) Βάλε και καμια φωτογραφία από τα ακιτα σου :D
 




mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.651
19.886
Καλώς ήρθες κι εσύ Σπύρο και να χαίρεσαι όλη σου την οικογένεια :)

S.A. τι είναι;
 






skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Καλως ηρθες Σπυρο! Ωραια οικογενειοαγελη! :)
Αυτό έχει βελτιωθεί από τότε που ξεκινήσαμε την ωμή διατροφή και το μούλιασμα με έλαια και μετά μπάνιο.
Ετσι! :)
 




Masahiro

New Member
2 Φεβρουαρίου 2017
4
1
39
Καλησπερα και απο μενα. Εχω ενα Ακιτα και εγω τον Μαsa 3χρονων και εχω προβλημα εδω και ενα χρονο με δερματικα. Μετα απο εξετασεις που εκανα ,(εχει και δεμοδηκωση το σκυλι απο το παρελθον) και δειγματα που πηραν δεν βρηκαν κατι. Σημερα διαβασα για την SA και πραγματικα ειμαι σιγουρος 99% οτι ειναι τετοιο. Το σκυλι εχει τρομερη διαθεση ακομα. Εχει χασει ολο το εσωτερικο τριχωμα του στην ραχη στην ουρα στο κεφαλι και στα ποδια. Πριν κανα 3μηνο μυριζε πολυ ασχημα, τωρα δεν μυριζει αλλα δεν εχει τριχωμα εσωτερικο και εχει αγριες τριχες που σπανε και οταν τις βγαζεις εχεις ενα μαυρο στην ριζα τους. Παλιοτερα εχει παρουσιασει και μυκητες οι οποιοι καταπολεμηθηκαν. Τωρα πο μιλαμε εχει πεταξει στα ποδια του 2 τουφες καινουριο τριχωμα και εσωτερικο και εξωτερικο οπως και μια τουφα στην ουρα. Τον ταιζα royal canin maxi adult. Επειδη ο γιατρος δεν εβρισκε κατι μου προτεινε να αλλαξω τροφη γιατι φοβηθηκε μηπως εχει τροφικη αλλεργια και του δινω brit venision&potato . Του διν βιταμινη Β σε χαπι και του δινω ανθρωπινα ω3 ω6 krill ανα δευτερη μερα(Δευτερα-τεταρτη-.....) Εχω ενα μηνα που τα κανω αυτα. Ειμαι απο Επαρχεια και δεν ειναι ευκολο να παω Αθηνα η Θεσσαλονικη για περετερω εξετασεις.