Νεκρό 5χρονο αγοράκι από επίθεση σκύλων ροτβάιλερ


l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.642
7.753
Εδώ πρόκειται εμφανέστατα για προσπάθεια να αποποιηθούν παντός ευθύνης οι υπεύθυνοι. Από την μία δεν θέλουν να ρισκάρουν κάποια επόμενη επίθεση οπότε δεν μπορούν να δώσουν έγκριση για υιοθεσία και από την άλλη για να μην εξαγριώσουν τις φιλοζωικές αντί για ευθανασία τα σκοτώνουν αργά και βασανιστικά κλεινοντας τα σε κελιά όπου ποτέ κανείς δεν θα τα πάει ούτε βόλτα ούτε τίποτα όπως όλοι καταλαβαίνουμε.
 




reinmeister2

Well-Known Member
23 Μαϊου 2014
864
2.298
124
θα μεινουν εκει για μερικους μηνες μεχρι να ξεθυμανει το θεμα και στην συνεχεια θα αποδημησουν εις τοπον χλοερον...αλλωστε ειναι και ο ευκολος ενοχος...
 


sis

Well-Known Member
10 Μαϊου 2015
1.453
3.255
Αθήνα
Νομίζω ότι η ΠΦΠΟ προσπαθεί να συντονίσει ενέργειες και ανθρώπους για να ανατραπεί η απόφαση εγκλεισμού και να βγουν τα δυο σκυλιά απ' το κυνοκομείο.

Διάβαζα πρόσφατα μια εισαγγελική παραγγελία για αφαίρεση σκύλων λόγω κακοποίησης. Ο εισαγγελέας παρέδιδε τη φροντίδα των δυο ζώων "στο καταφύγιο αδέσποτων ζώων του αρμόδιου Δήμου, για τις κατά την κρίση του ενέργειες ή σε ενδιαφερόμενη φιλοζωική εταιρεία ή σωματείο". Απ ότι κατάλαβα, κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας δε δίνονται τα ζώα απευθείας σε ιδιώτη/εθελοντή παρά μόνο αν μπει μεσεγγυούχος κάποια φιλοζωική (αν κάνω λάθος, διορθώστε). Ειδάλλως παραμένουν στο κυνοκομείο, και είναι υπεύθυνος και αρμόδιος για την τύχη τους ο εκάστοτε δήμος.
 
Last edited:




Στατιστικά Forum

Θέματα
33.114
Μηνύματα
895.820
Μέλη
19.924
Νεότερο μέλος
ALEXANDRA MOSCHOU